Remigratie Meilandjes in volle gang, gaan naar Hengelo

De remigratie van de tv-familie Meiland is al een stuk verder gevorderd dan hun fans dachten. Ze hebben in november reeds een boerderij gekocht in Hengelo, een dorp in de provincie Gelderland op zo’n twee uur rijden van Amsterdam; bijna in Duitsland. Dat melden de showmedia naar aanleiding van de primeur in Story. De Meilandjes zijn een stuk rijker dan hun achterban, want het landgoed in Hengelo had een vraagprijs van maar liefst 975.000 euro: zie ook alle fotootjes op Funda.

Heel Hengelo staat op zijn kop nu er eindelijk wat gaat gebeuren in het Achterhoekse dorp. “De komst van de familie Meiland gonsde al een tijdje in de Achterhoek“, weet De Telegraaf.

Waar China het coronavirus heeft, heeft Hengelo nu het meilandvirus. Dorpelingen begroeten elkaar volgens de krant al steevast met Martiens uitspraak: ‘Wijnen, wijnen, wijnen!’

De Telegraaf stuurde een verslaggever naar het dorp aan de rand van Nederland en sprak mevrouw Gerda. Zij zegt: “Ik hoorde het een paar maand geleden al een keertje voorbij komen. Toen had ik nog zoiets van ’het zal wel’, maar inmiddels lijkt het wel degelijk te kloppen.

Iedereen vindt het wel mooi, eigenlijk. Vriendinnen en anderen appten me veelvuldig over het nieuwtje. Hier kunnen ze straks zo goed als anoniem over straat.

Het is nog niet bekend of de Meilandjes ook in dit boerderij een bed and breakfast gaan beginnen. Hun vaste gasten zouden zich in elk geval thuisvoelen, want ook in de boerderij is het stervenskoud. Het energielabel van het stulpje aan de Aaltenseweg valt nog net niet van het alfabet af: G.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen