Chateau Meiland 3 draait om remigratie Meilandjes

Het derde seizoen van Chateau Meiland dat in maart in première gaat, draait om de remigratie van de familie Meiland. Dat vertelden MartienErica en Maxime Meiland gisterenavond in Shownieuws. Hoewel het chateau al het hele jaar volgeboekt is, gaan ze hun bedrijf alweer verkopen. Het drietal gaat, samen met de kleine Claire, terug naar ons land. “Hallo allemaal! We hebben zúlk leuk nieuws: we gaan verhuizen! Maar niet hier in Frankrijk, maar terug naar Nederland“, aldus Martien.

Maxime: “Ja, hoe leuk is dat? We gaan natuurlijk het hele seizoen hier nog afmaken en heb jij gereserveerd, dan ben jij natuurlijk van harte welkom!

Erica: “Ja, en het kasteel is ook nog helemaal niet verkocht, dus wij gaan lekker door en we zijn nog volop aan het verbouwen. Je kunt alles volgen op SBS 6 vanaf 23 maart om 20.30 uur.”

Shownieuws-deskundige Dyantha Brooks vindt het een opvallende move. “Echt hartstikke gezellig dat ze terugkomen, maar wij hebben die bloed, zweet en tranen gezien van die verbouwing, ze hebben die term ‘wijnen, wijnen, wijnen’ gelanceerd. Dat Frankrijk hoort toch ook een beetje bij hen?

Collega Mark Labrand: “Ja, maar dat vertrekken hoort ook wel een beetje bij hen. Het begon natuurlijk allemaal bij Ik Vertrek en toen was het Erica die enorme heimwee had en het hele zooitje ongeregeld weer terugnam naar Nederland, dus het zit ook wel een beetje in hun genen deze onrustigheid.”

De verhuizing naar Nederland is volgens SBS 6 ook een investering in de toekomst. Het zou dus goed kunnen dat het vierde seizoen volledig wordt opgenomen in Nederland. Mogelijk maakt ook dochter Montana daar dan onderdeel van uit.

Chateau Meiland 3 gaat op 23 maart om 20.30 uur in première op SBS 6.

 

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen