AD valt huidige bewoners Meiland-boerderij lastig

De pers zit bovenop de remigratie van de televisiefamilie van Martien Meiland. De realityster en zijn vrouw Erica hebben een boerderij van negen ton gekocht ergens aan de rand van Nederland en het AD is daar alvast naartoe gereden. Een verslaggever van de krant besloot aan te bellen en kreeg de huidige bewoonster te spreken via de intercom. Ze neemt de felicitaties voor de verkoop van haar woning beleefd in ontvangst, maar heeft met de Meilandjes een mediastilte afgesproken.

De mevrouw wil niet te veel kwijt over de boerderij (zie Funda). “Wij hebben afgesproken met de familie Meiland dat wij daarover geen mededelingen doen.

Hoewel de verkoop al is geregeld, duurt het volgens de huidige bewoonster nog wel een voor de familie daadwerkelijk naar Hengelo verhuist. “Dat kan zeker nog wel tot einde van dit jaar duren.

Verder heeft de media er geen snars mee te maken, wil ze zeggen. “Verder wil ik niets zeggen, want de familie komt hier wonen voor hun rust, net als wij, dus ik hoop dat iedereen die privacy respecteert.”

Een manager van de familie Meiland wil ook geen uitspraken doen over de verhuizing naar de boerderij.

Lees ook:
Chateau Meiland 3 draait om remigratie Meilandjes (dinsdag)
Remigratie Meilandjes in volle gang, gaan naar Hengelo (vandaag)
Aran Bade: ‘Meilandjes bedonderen hun gasten’ (vandaag)
Dumpt Martien Meiland na Caroline ook Nadège? (vandaag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen