SBS 6 mikt op Hart van Nederland om 17.30 uur

De vroege editie van Hart van Nederland krijgt weer eens een nieuw tijdstip. Het programma verhuist vandaag van 19.00 naar 17.30 uur, gevolgd door een half uur durende editie van Shownieuws om 18.00 uur. Dat heeft Talpa Network laten weten. Hart van Nederland en Shownieuws hebben het eigenlijk nooit echt goed gedaan in de vooravond van SBS 6, dus de vroege edities krijgen eens in de zoveel tijd een nieuw tijdstip. Nu mikt de zender met het nieuws op de vroege thuiskomer.

Er zijn veel mensen die zo’n beetje na 17.00 uur thuiskomen van het werk en rond 17.30 uur is er nog geen actualiteitenrubriek. SBS 6 hoopt de vooravond te versterken door in dat gat te springen.

Om 18.00 uur, als de concurrentie al het NOS Journaal en RTL Nieuws uitzendt, probeert SBS 6 een alternatief te bieden met het lichte entertainment van Shownieuws.

Het één uur durende halfzevenblok wordt vanaf vanavond tijdelijk gevuld door The Secret Life of the Zoo, maar vanaf februari komen daar de nieuwe quiz 50/50 en de datingshow Lang Leve De Liefde te staan.

Half acht en acht uur blijven het domein van Man Bijt Hond en Lingo.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen