Dionne Slagter ontkent: ‘Wist niets van wangedrag Kaj’

Dionne Slagter, bekend op YouTube onder de naam OnneDi, was tijdens haar relatie met BNNVARA-ster Kaj van der Ree absoluut niet op de hoogte van zijn seksueel overschrijdend gedrag jegens minderjarige meisjes. Dat laat ze weten in een statement op Twitter. Slagter heeft het verwijt naar haar hoofd gekregen dat zij heeft geweten van het wangedrag, maar dat is volgens de YouTuber absoluut niet waar. “Het is te walgelijk voor woorden en heb het uiteraard nooit opgemerkt.

Ze begrijpt niet waar de beschuldiging vandaan komt. “Ik heb geen idee hoe dit ooit geïnterpreteerd is en de wereld in is gekomen, maar ik ben onwijs in shock dat dit allemaal voorviel tijdens de relatie.

De beschuldiging is afkomstig van Kajs oud-vriend Jeffrey Schreuder, producer bij De ZintuigFabriek. Hij zegt in dit artikel: “Ik heb jaren met Kaj van der Ree gewerkt in zijn YouTube-tijdEr zijn heel veel meisjes die jaren geleden al hun verhaal hebben gedaan bij mij of andere van mij collega’s. Zijn ex Dionne Slagter heeft hem zelfs een aantal keer hierop betrapt.

Slagter zegt daarover: “Heb hem op andere dingen betrapt.. en dat waren geen minderjarige meisjes.

Hoewel Schreuder hier letterlijk is geciteerd, komt hij graag op zijn uitspraken terug, omdat hij zich naar eigen zeggen verkeerd verwoord heeft. Hij zegt: “Er waren destijds vermoedens dat Kaj contact had met minderjarige mensen, niet vreemd gezien de doelgroep van ZU5E. Destijds werden er veel studentikoze, puberale grapjes gemaakt als in: ja ja, Kaj gaat er met minderjarige meisjes vandoor.”

Dat dit ook echt daadwerkelijke gang van zaken was wist ik tot gisteren niet en vind ik vreselijk om te horen. Ik prijs de slachtoffers die zo dapper zijn geweest om uit de school te klappen, een moedige stap met grote gevolgen. Ik hoop dat alle slachtoffers de hulp krijgen die ze verdienen.

En ook: “Overigens is Dionne Slagter hier nooit onderdeel van geweest. Ik had haar daarom ook niet mogen noemen.”

Laiza Vunderink, een van de vermeende slachtoffers die deze zaak aan het rollen heeft gebracht, zegt: “Als een van Kaj’s slachtoffers en namens meerdere kan ik je zeggen dat Dionne Slagter hier NIKS van wist. Wij wisten ook niet dat hij een relatie had want daar loog hij over. Wij zijn zelf ook niet naar Dionne toe gegaan destijds. Dat je Dionne ook maar DURFT te beschuldigen. Bah…🤮

En ten tweede hoe the fack kan Dionne Slagter weten dat die roddels waar waren zonder bewijs als ze überhaupt iets gehoord zou hebben?? Nu kwamen wij pas met bewijzen. Period. Klaar. Laat haar met rust..”

Waar zijn die bewijzen eigenlijk? “Liggen bij Peter R. Helaas is het strafbaar om dat zomaar op twitter te gooien zonder Kaj’s toestemming :)

Lees ook:
Bah: BNNVARA-ster Kaj probeerde Nikkie te outen (donderdag)
Kaj van der Ree over outen Nikkie: ‘Groot misverstand’ (vrijdag)
Kaj van der Ree beschuldigd van overschrijdend gedrag (vrijdag)
Kaj neemt advocaat in de arm, BNNVARA is in shock (vrijdag)
Vieze chatgesprekken Kaj van der Ree liggen op straat (zaterdag)
BNNVARA zet Kaj van der Ree op straat (zaterdag)
Kaj van der Ree staakt sexting met minderjarige meisjes (zaterdag)
Ook RTL beëindigt samenwerking Kaj van der Ree (vandaag)
‘Kaj mogelijk schuldig aan bezit kinderporno’ (vandaag)

Foto: YouTube

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen