Jeroen Pauw wroet in Meilandjes-ruzie met Caroline

Het blijft één van de grote raadsels rondom Chateau Meiland: wat is er nou in vredesnaam gebeurd tussen Martien Meiland en zijn beste vriendin Caroline van Eeden? Ze hoorde anderhalf seizoen lang bij de cast van de SBS 6-realityhit, maar vluchtte naar Nederland en sindsdien is er geen contact meer tussen beide partijen. Volgens de roddelbladen zou het een geldkwestie zijn, maar er is niemand die Meiland nou eens vraagt wat hij met haar heeft uitgespookt. Ook Pauw niet.

Wel stipte Pauw de ruzie gisteren kort aan. “Hebben jullie ook nog contact met Caroline eigenlijk?“, vroeg hij aan de SBS 6-ster.

Meiland: “Nee, we hebben geen contact met Caroline, nee. Nee. Ik ben wel heel blij voor haar dat ze zo snel mogelijk een hele leuke baan gevonden heeft. Ze werkt in de fashion, in de mode, dat past ook helemaal bij haar. Weet je, dat is fijn dat je zo snel mogelijk een baan hebt. Een maand is voorbij en je hebt de huur, de elektriciteit, dus dat is heel fijn. En ze heeft zich helemaal herpakt, ze is waarschijnlijk weer aan de beterende hand. Ik weet niet of die heup al geopereerd is.”

Erica Meiland: “Nee, niet.”

Martien: “Niet?

Erica: “Nee, ik las dat ze een spuit kreeg in die heup. Dan kon ze het nog een tijdje uitstellen.”

Al snel gaf Pauw het op. “Nou goed, dat gaan we ook niet helemaal tot op de bodem uitzoeken.”

Wat gaat Meiland in de toekomst doen? “Dat weet ik niet. Daar ben ik nog niet voor gevraagd. Ik ga wel een tweede seizoen van Cash or Trash maken, dat vond ik heel leuk om te doen en ik krijg een wat vrijere rol daarin. Of er een nieuwe Chateau Meiland komt… Ik weet het niet. Weet jij meer?

Lees ook:
Talpa fluit Caroline terug, maakt Chateau Meiland af (5 september)
Huisvriendin Meilandjes niet naar Televizier-gala (4 oktober)
Martien Meiland praat niet meer met vertrokken Caroline (23 oktober)
Martien zwijgt over ruzie met Caroline: ‘Wat een gezéik’ (24 oktober)
Caroline twee maanden na Chateau-exit weer op tv (4 november)
SBS 6-ster Martien Meiland laat ijskoude kant zien (29 november)

Foto: BNNVARA

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen