SBS 6-ster Martien Meiland laat ijskoude kant zien

Martien Meiland kan niet alleen liegen met een stalen gezicht, maar heeft ook nog eens een ijskoude kant. Hij heeft zijn voormalig beste vriendin Caroline, die een belangrijke rol speelde in zijn SBS 6-hit Chateau Meiland, namelijk niet gefeliciteerd met de opening van haar eigen winkel in Amsterdam. En dat terwijl de realityster eerder nog glashard beweerde geen onenigheid te hebben met zijn ‘huisvriendin’. Nu blijkt de Talpa Network-ster dus meermaals gejokt te hebben.

Aran Bade was bij de opening van Caroline van Eedens winkel aanwezig en vroeg haar: “Is Martien er vandaag of heeft hij iets gestuurd? Of een berichtje? Misschien om te feliciteren dacht ik.

Caroline daarop: “Nee, nee, nee.

Ze ontkent niet langer dat er ruzie is geweest. “Er is irritatie geweest, maar weet je? Dat is normaal. Er is respect, wederzijds respect en ieder gaat nu zijn weg voorlopig en dat is prima.

Toch bewaart ze mooie herinneringen aan Chateau Meiland. “Ja, want daar is het een te mooi mens voor en daar is de hele familie te mooi voor.

Aran Bade later in de studio: “Je voelt dat er iets aan de hand is. Er is een bepaalde spanning. Ik denk dat ze te veel op elkaars lip hebben gezeten. Je voelde de irritatie.

Het gerucht gaat dat Caroline meer wilde meedelen in de enorme winst die de Meilandjes maken. De vijf kamers in het chateau leveren 800 euro per dag op, oftewel 300.000 euro per jaar. Het schijnt dat Caroline een iets groter puntje van de taart wilde hebben, maar dat Martien daar niets in zag.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen