Martien zwijgt over ruzie met Caroline: ‘Wat een gezéik’

Martien Meiland wil niet zeggen of hij inderdaad bonje heeft met Caroline van Eeden, die na anderhalf seizoen Chateau Meiland abrupt vertrok uit het programma. Hij doet er geen uitspraken over. Dat heeft de SBS 6-ster gezegd op Qmusic. Volgens boze tongen zou er geruzied zijn over geld, maar de officiële lezing is dat Van Eeden overwerkt was. Toch zegt Meiland nu in weekblad Privé dat hij geen contact meer heeft met zijn goede vriendin. Is er dan toch sprake van ruzie tussen hen?

Toen Meiland er op Qmusic naar gevraagd werd, wilde hij er niets meer over zeggen. “Dat vind ik allemaal zo… Mensen schrijven allemaal zo veel dingen. Dan word ik ook weer gebeld door één of ander blad en dan vragen ze ook of onze Maxime aan het daten is met iemand enzo.”

Maxime en haar datingleven zijn momenteel een van de onderwerpen in de roddelbladen. “Dan denk ik: schei toch uit, die meid is hier gewoon hard aan het werk op het chateau. Weet je, ik snap het wel, die mensen die bij zo’n roddelblad werken moeten ook leven, maar laat mij alsjeblieft met rust. Wat een gezéik.”

Maar heeft hij nou ruzie met Caroline of niet? Hij wil er niets over zeggen. “Nee, weet je, dat is allemaal gedoe en dat gaat niemand wat aan.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen