Huisvriendin Meilandjes niet naar Televizier-gala

Geplaatst op vr 04 okt 2019 om 9:00

Caroline van Eeden, bekend als de huisvriendin van Martien in Chateau Meiland, is volgende week woensdag niet aanwezig in AFAS Live om samen met de Meilandjes de Gouden Televizier-Ring op te halen. Dat heeft hun gezamenlijke woordvoerder laten weten. Caroline is in september halsoverkop vertrokken uit het Franse kasteel van de Meilandjes. Ze vloog terug naar Nederland, maar werd teruggefloten door Talpa zodat er een mooie slotscène in elkaar gezet kon worden.

De geruchten gaan dat er een geldruzie ten grondslag ligt aan haar vertrek, maar de officiële lezing is een burn-out. Die burn-out wordt nu ook genoemd als de reden dat Caroline het Televizier-gala aan zich voorbij laat gaan.

De manager van de Meilandjes in De Telegraaf: “Ze zal niet gaan omdat haar gezondheid dat op dit moment niet toelaat. Ze is wel ontzettend trots op de nominatie, gaat de avond via de televisie volgen en op afstand meegenieten van het festijn.

De familie Meiland en iedereen die betrokken is bij het programma begrijpt de beslissing van Caroline en hoopt dat ze op haar eigen wijze mee geniet van deze bijzondere avond en alle eer die zeker ook haar toekomt.”

Lees ook:
Caroline uit Chateau Meiland: ‘Ruzie over geld’ (4 september)
Talpa fluit Caroline terug, maakt Chateau Meiland af (5 september)
Martien Meiland ontkent ruzie: ‘Dat lijkt maar zo’ (17 september)

Foto: SBS
19 Reacties op “Huisvriendin Meilandjes niet naar Televizier-gala”


 1. Den Fraaiert Joost

  ‘De manager’ Ja natuurlijk want Meiland is inmiddels niets meer spontaans maar een ‘merk’ dat in de markt gezet moeten worden. Dat is Talpa in optima forma, alles verzakelijken

 2. K.C.T.

  Heb zo’n vaag vermoeden dat Nederland nu al is uitgekeken op dat vreselijke aanstellerige wijf Martien,,, wat een draak van een genderneutraal hysterisch gedrocht,,, en zoiets komt voor een prijs in aanmerking,,, de bodem van dit riool is nog ver weg, br br br

 3. Razende Reporter

  Ik las op internet dat er dit jaar bij De Intocht van Sinterklaas (NTR) geen gebruik wordt gemaakt van de stoomboot maar een stoomtrein. Na geen Zwarte Pieten dus ook geen Pakjesboot 12. Er blijft dit jaar dus weinig over van de traditie bij de NTR.

 4. Razende Reporter

  Vanavond begint om 19.00 uur tevens een nieuw seizoen van De Dokter Bea Show op Ketnet. Het langverwachte vervolg op De Dokter Corrie Show.

 5. Goedlief

  Dus slavendrijver Talpa houdt geen rekening met de gezondheid. Dat zou nader onderzocht moeten worden. Ergens klopt er iets niet.

 6. L.

  Jammer, ik hoop dat Caroline zich snel beter voelt. En ik gun de Meilandjes de ring!

 7. Bas en zijn buurmeisjes

  Meilandjes…… brrrr vreselijk die meervoudjes bij achternaampjes. Kijk, buurmeisjes kan dan wel weer, dat is een uitzonderinkje.

 8. bril

  Kan toch best een burn out zijn? Ze werken zich te pletter daar.

 9. Alotta Fagina

  Er werd gisteren ook al vermeld dat die slotscène extra erin is gezet, gescript dus..ik zag hem laatst tijdens het openmaken van post, iets met de rechtszaak over de naam van het chateau, tegen zijn vrouw zeggen dat ze even moest wachten zodat hij water kon gaan pakken, de camera was nog gericht op de tafel buiten, hij loopt weg en binnen drie seconden heeft hij een dienblad met een paar glazen water!mij lukt dat dus niet he. Als je hem vergelijkt met zijn bezoek aan Paul de leeuw jaren terug zie je dat hij daar stukken rustiger was in zijn doen en laten en nu voor de serie het flamboyante moet aandikken.

 10. Sjaak

  Veel zure NPO’ers weer hier.

 11. Sjaalie van der Klappe

  Beterschap Caroline!

 12. Daan

  @ Alotta Fagina (goeie naam trouwens ;-))

  Is helemaal waar van dat fragment van Martien bij Paul de Leeuw jaren geleden. Zijn manier van doen wordt 100% zeker aangedikt. Wie gelooft dat het programma spontaan is, vind ik wel een beetje dom. Daarnaast maak ik mij ook wel een beetje zorgen om Nederland hoor…Dat zoveel mensen dit leuk vinden en hier naar kijken. #t r i e s t

 13. Huismaker

  Caroline lijkt me een lieve vrouw, die overvallen wordt met “Nationale Bekendheid”. Iemand die gewoon een lekker leven wil leiden met haar eigen omgeving. Het siertt haar !!

 14. JohanV

  Dat het zo moet aflopen is jammer, sterkte ermee Carolien.

 15. Nerd

  Jammer! Maar ze komt vast wel weer terug! Ik vind de Meilandjes geweldig, wat anderen er ook van mogen zeggen!

 16. Catharina Geijl

  Meilandjes, Roelvinkjes, de molletjes…..brrrr

 17. aammehoela

  Het absolute dieptepunt van de Nederlandse tv dreigt dus de Televizier-ring te winnen. Maar ja, als er 1 miljoen kijkers zijn (verplicht meekijken kijkers meegeteld) die deze bagger leuk vinden………. Het is triest gesteld in dit land.

 18. Suzy Wang

  Is dat n pot?

 19. Meneer de Uil 🐦

  Nog even en Carolien en die Vries (annex Pedro Er De Wijnhater) gooien het op een akkoordje.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.