Huisvriendin Meilandjes niet naar Televizier-gala

Caroline van Eeden, bekend als de huisvriendin van Martien in Chateau Meiland, is volgende week woensdag niet aanwezig in AFAS Live om samen met de Meilandjes de Gouden Televizier-Ring op te halen. Dat heeft hun gezamenlijke woordvoerder laten weten. Caroline is in september halsoverkop vertrokken uit het Franse kasteel van de Meilandjes. Ze vloog terug naar Nederland, maar werd teruggefloten door Talpa zodat er een mooie slotscène in elkaar gezet kon worden.

De geruchten gaan dat er een geldruzie ten grondslag ligt aan haar vertrek, maar de officiële lezing is een burn-out. Die burn-out wordt nu ook genoemd als de reden dat Caroline het Televizier-gala aan zich voorbij laat gaan.

De manager van de Meilandjes in De Telegraaf: “Ze zal niet gaan omdat haar gezondheid dat op dit moment niet toelaat. Ze is wel ontzettend trots op de nominatie, gaat de avond via de televisie volgen en op afstand meegenieten van het festijn.

De familie Meiland en iedereen die betrokken is bij het programma begrijpt de beslissing van Caroline en hoopt dat ze op haar eigen wijze mee geniet van deze bijzondere avond en alle eer die zeker ook haar toekomt.”

Lees ook:
Caroline uit Chateau Meiland: ‘Ruzie over geld’ (4 september)
Talpa fluit Caroline terug, maakt Chateau Meiland af (5 september)
Martien Meiland ontkent ruzie: ‘Dat lijkt maar zo’ (17 september)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen