Martien Meiland praat niet meer met vertrokken Caroline

Geplaatst op wo 23 okt 2019 om 10:00

Martien Meiland heeft geen contact meer met Caroline van Eeden, die anderhalf seizoen lang te zien was als huisvriendin in de SBS 6-hit Chateau Meiland. Dat zegt de realityster in gesprek met weekblad Privé. Caroline is vrij plotseling vertrokken uit het programma. Ze werd zelfs teruggevlogen om er voor het oog van de camera een tv-waardig einde aan te breien. Er zou geruzied zijn over geld, maar Martien ontkende in alle toonaarden dat er bonje was. Er lijkt echter toch meer aan de hand te zijn.

Hoewel Caroline volgens de officiële lezing is vertrokken vanwege oververmoeidheid, heeft Martien helemaal geen contact meer met haar. En dat is natuurlijk wel een beetje vreemd.

Martien vertelt in het entertainmentblad: “Ik heb haar na haar vertrek niet meer gezien. Ze is op vakantie gegaan en ik heb haar ook niet meer gesproken. Dat is best moeilijk. We hebben zo veel gelachen en van alles met elkaar gedeeld. We hebben elkaar ooit ontmoet in Amsterdam, toen ik mijzelf aan het ontdekken was. We zullen zien wat de toekomst brengt.

Waarom hebben ze geen contact meer? “Ik vind dat ik haar met rust moet laten. Ik ben bang dat het voor haar herstel niet goed is als ik haar nu spreek.

Als je van nature al geen sterk lichaam hebt, snap ik dat dit je kan overkomen, maar dit zijn dingen die je niet ziet aankomen. Het is heel vervelend voor haar, zeker dat ze is teruggekeerd naar Nederland. Dertien jaar geleden hadden wij precies hetzelfde toen Erica heimwee kreeg en zo snel mogelijk weg wilde uit Frankrijk.

Chateau Meiland is volgende week maandag nog één keer te zien op SBS 6. De week daarop wordt het programma opgevolgd door het nieuwe paardenprogramma van Britt Dekker.

Foto: SBS
32 Reacties op “Martien Meiland praat niet meer met vertrokken Caroline”


 1. Johnny👀

  De ene zwakzinnige gaat weg en de volgende zwakzinnige (Britt Dekker) neemt het stokje over. Wat een treurnis of die tv.

 2. caat

  Het klinkt mij toch wel heel normaal in de oren. Zij heeft een burnout en hij wil haar even niet storen nadat ze eerst op vakantie is geweest. Hoewel ze zelf natuurlijk wel van mening is dat die burnout opgeblazen is. Wellicht is ze gewoon wat overspannen en een beetje moe van Martien. Allemaal heel menselijk en zal ongetwijfeld in de nabije toekomst wel weer ‘goed komen’

 3. Noorwijkerhouter

  Wie die Carolien een beetje kent weet dat je die vrouw zo ver mogelijk uit je buurt wil houden. Ik snap die Meiland wel.

 4. Punt

  Hoe Martien op het Televiziergala niet sprak over een burn-out, maar dat hij ‘hoopte dat ze snel weer de oude zou worden’ klonk verdacht veel als: ik hoop dat ze snel weer normaal gaat doen. Er is hier meer aan de hand, me dunkt.

 5. Remi

  … De aflevering van afgelopen maandag was van een wonderlijke schoonheid.

 6. B

  Zeven dagen per week van 07.00 tot 23.00 in touw zijn om die hut overeind te houden zal ook wel meespelen. Dat ze terug gevlogen word om er een goed eind aan te breien in een toneel spelletje is natuurlijk ook tekenend voor het nep gehalte van de show.

 7. man pan

  Programma is van A tot Z gescript. Ze wou meer geld, producent dacht aan mij hoela. Toen werd dat burn-out onzin verzonnen. Waarom dacht je dat ze terugvloog voor haar laatste uitzending, hoogstwaarschinlijk omdat ze dat contractueel verplicht was en anders rechtzaken kreeg.

 8. Magnus Dickendorfer

  Een programma over knollen op prime time op maandagavond, wat een inzicht talpa.

 9. Nachash

  Geheel, gedeeltelijk gescript of niet, het blijft een vermakelijk programma dat anno 2019 dé Big Brother hit van Talpa Network zál gaan worden !…

  De tijd ís aan hèt veranderen !…

 10. Marco

  Nachash,

  Hij is helemaal niet zoals hij wil voorkomen iedere keer opnieuw wordt hij
  op leugens betrapt.

 11. Zomaar

  Kasteeltje klaar, vertrekken maar.

 12. Ron

  Er wordt weer meer van gemaakt dan het uiteindelijk zal zijn.

 13. Little Fred

  @Remi, wonderlijke schoonheid?

  Een gillende keukenmeid, een mannelijk ogende Erica en een jankende dochter?
  Een wonderlijk stel gekkies bedoel je wellicht.

 14. Frits

  Omdat Erica en Caroline slaande ruzie hebben…

 15. G.ossip

  Ben wel klaar met CM,volgende week laatste aflevering en dan is het mooi geweest.

 16. Job

  Enge man!

 17. ddd

  Die Carolien heeft zich enorm laten gebruiken, zo zie ik het. Daar was ze misschien klaar mee.

 18. Milan

  Weten jullie wel dat Martien Meiland deze berichten ook leest en in een deuk ligt om jullie reacties die jullie schrijven, hij vermaakt zich vermakelijk … maar goed het interesseert jullie toch niks… en Noordwijkerhouter, jij lult maar wat joh.. alsof jij Caroline persoonlijk kent. Volgens mij zijn jullie allemaal niet blij met jullie leven en jullie werk. Neem ander werk dan heb je ook een leuk leven en hoeven jullie ook niet meer zo te reageren.. en G.ossip, dus je kijkt wel ook zo typisch, je ergert je er aan en toch vind je het niet leuk, hoe zit dat met jou en Job als je het een enge man vind, waarom kijk je dan, maar ja dat is internet he, dan durf je wel..

  Azijnzeikerds

 19. Hoer

  Martien is gewoon een hele valse nicht!

 20. Yes

  @Milan, wat wil je nu eigenlijk zeggen. Je bericht komt ontzettend verward over.

 21. Joram

  Het is vrij normaal om iemand die er helemaal doorheen zit met rust te laten. Zo’n persoon geeft zelf wel aan wanneer er behoefte is aan contact en kennelijk heeft Caroline dat nog niet gedaan en respecteert Martien dat. Wat een gezeik weer.

 22. Mark

  Laatste Chateau gaat natuurlijk over de 1,5 miljoen lineair heen, weer een record. Britt haalt hooguit 500.000, maar daar zal SBS wel blij mee zijn, zolang alles maar niet onder de 300.000 uitkomt.

 23. K.C.T.

  Die Martina is gewoon een vreslijk aanstellerig overacted wijf,,, strontziek word ik van die aanstellerige nicht,,,, krijgen ze daar een ring voor ha ha ha waarde van deze prijs is dus onder nul,,,, Riool TV van de bovenste plank,,, wijnen wijnen wijnen,,, vreselijke hollandesie trutten,,,, bestaan er nog mannen in de BNer enclave???

 24. sukkel

  Martien wordt bewierookt maar hij speelt gewoon een spel denk dat het een heel moeilijk mannetje/vrouwtje is in gebruik..hoe hij over Erica praat niet bepaald liefdevol……als je goed oplet is ie vals…..

 25. Yes

  @KCT, man ben je wel ok in je bovenkamer ?

 26. Tinie Parkiet

  @Yes Het is haar zolder en het is daar erg stoffig.

 27. Coca Cola

  Arme Britt dat zij nu de opvolger moet zijn. Want niets zal zo goed scoren als ChateaU.

 28. Boy

  De kijkcijfers die gaan dan wel erg dalen op dat tijdslot van maandag,
  om 20:30 uur zodra Britt Dekker er dan komt in-plaats van Martien Meiland.
  Dat denk ik echt…

 29. Mia kattenvoer

  Aan alle getrouwde vrouwen in Noordwijkerhout: let op uw eega. Het wijf is weer los.

 30. Mia kattenvoer

  Het nietsontziende wijf dus.
  Vraag maar aan Frank M.. (of zijn vrouw).

 31. Yvonne

  @Sukkel Dat zeg ik ook steeds,absoluut geen aardige man.

 32. Gerrit

  Hier staat alles op beeld waarin hij het zelf zegt. https://www.youtube.com/watch?v=yMgz68lZjGI

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.