Martien Meiland praat niet meer met vertrokken Caroline

Martien Meiland heeft geen contact meer met Caroline van Eeden, die anderhalf seizoen lang te zien was als huisvriendin in de SBS 6-hit Chateau Meiland. Dat zegt de realityster in gesprek met weekblad Privé. Caroline is vrij plotseling vertrokken uit het programma. Ze werd zelfs teruggevlogen om er voor het oog van de camera een tv-waardig einde aan te breien. Er zou geruzied zijn over geld, maar Martien ontkende in alle toonaarden dat er bonje was. Er lijkt echter toch meer aan de hand te zijn.

Hoewel Caroline volgens de officiële lezing is vertrokken vanwege oververmoeidheid, heeft Martien helemaal geen contact meer met haar. En dat is natuurlijk wel een beetje vreemd.

Martien vertelt in het entertainmentblad: “Ik heb haar na haar vertrek niet meer gezien. Ze is op vakantie gegaan en ik heb haar ook niet meer gesproken. Dat is best moeilijk. We hebben zo veel gelachen en van alles met elkaar gedeeld. We hebben elkaar ooit ontmoet in Amsterdam, toen ik mijzelf aan het ontdekken was. We zullen zien wat de toekomst brengt.

Waarom hebben ze geen contact meer? “Ik vind dat ik haar met rust moet laten. Ik ben bang dat het voor haar herstel niet goed is als ik haar nu spreek.

Als je van nature al geen sterk lichaam hebt, snap ik dat dit je kan overkomen, maar dit zijn dingen die je niet ziet aankomen. Het is heel vervelend voor haar, zeker dat ze is teruggekeerd naar Nederland. Dertien jaar geleden hadden wij precies hetzelfde toen Erica heimwee kreeg en zo snel mogelijk weg wilde uit Frankrijk.

Chateau Meiland is volgende week maandag nog één keer te zien op SBS 6. De week daarop wordt het programma opgevolgd door het nieuwe paardenprogramma van Britt Dekker.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen