Caroline twee maanden na Chateau-exit weer op tv

Twee maanden na haar exit uit Chateau Meiland verscheen Caroline van Eeden zaterdagavond voor het eerst weer voor de camera’s. In een exclusief interview met Shownieuws vertelde ze hoe het nu met haar gaat. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Caroline was in bijna alle afleveringen te zien als huisvriendin van de familie, maar vertrok plotseling vanwege een burn-out. Boze tongen beweren echter dat ze ruzie heeft gehad met de familie Meiland over een financiële kwestie.

Hoe is het nu met haar burn-out? “Ik had gezegd dat ik een burn-out had, maar dat heb ik te snel gezegd, want dat zeg je om van alle vragen van de media af te zijn. Ik was gewoon ka-pot. Ik stond een bed op te maken en toen dacht ik: dit gaat me gewoon echt te ver. Ik kon niet meer, ik had geen kracht meer in mijn lijf, ik was gewoon helemaal op en dan moet je gewoon een besluit nemen. En dat besluit is prima.”

Shownieuws sprak haar tijdens een dagklus als gastvrouw. “Ik ben vandaag gastvrouw en dat is ontzettend leuk. Er zijn heel veel mensen geweest. Alle mensen die leuk naar de winkel zijn komen kijken zeggen: ‘Hoi Caroline, leuk je in het echt te zien!’ Het is gewoon heel hartverwarmend hoe mensen zich opstellen en hoe ze zijn.”

Hoe kijkt ze terug op Chateau Meiland? “Het is een fantastisch avontuur geweest wat ik echt nooit had willen missen. Ik had nooit kunnen verzinnen dat het zo mega zou worden. Dat had niemand kunnen verzinnen dit fantastische avontuur, maar het heeft gewoon te veel van mij gevergd. Ik ben over mijn grenzen heen gegaan. Daardoor ging ik bijna ten onder.

Ze staat open voor een tv-comeback. “Ik sta er niet negatief tegenover. Nee. Geen reality. Ik vond dat toch wel iets dat ik dacht: wow, heel Nederland ziet mij nu heel erg huilen. Dat vond ik wel. Toen dacht ik: maar dit is reality.”

En heeft ze nog wel eens contact met haar voormalige beste vriend Martien Meiland? “Niet veel, omdat ik ten eerste zelf sterker had moeten worden en in mijn krachten. Ik ben echt in elkaar gestort letterlijk en figuurlijk. Nu ben ik met mijn eigen ding bezig. Als je vrienden in het buitenland wonen en je allemaal dingen hebt waar je druk mee bent, dan is er weinig contact. Ik ga nu verder en Chateau Meiland is daar en ik ben Caroline.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen