Caroline twee maanden na Chateau-exit weer op tv

Geplaatst op ma 04 nov 2019 om 11:00

Twee maanden na haar exit uit Chateau Meiland verscheen Caroline van Eeden zaterdagavond voor het eerst weer voor de camera’s. In een exclusief interview met Shownieuws vertelde ze hoe het nu met haar gaat. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Caroline was in bijna alle afleveringen te zien als huisvriendin van de familie, maar vertrok plotseling vanwege een burn-out. Boze tongen beweren echter dat ze ruzie heeft gehad met de familie Meiland over een financiële kwestie.

Hoe is het nu met haar burn-out? “Ik had gezegd dat ik een burn-out had, maar dat heb ik te snel gezegd, want dat zeg je om van alle vragen van de media af te zijn. Ik was gewoon ka-pot. Ik stond een bed op te maken en toen dacht ik: dit gaat me gewoon echt te ver. Ik kon niet meer, ik had geen kracht meer in mijn lijf, ik was gewoon helemaal op en dan moet je gewoon een besluit nemen. En dat besluit is prima.”

Shownieuws sprak haar tijdens een dagklus als gastvrouw. “Ik ben vandaag gastvrouw en dat is ontzettend leuk. Er zijn heel veel mensen geweest. Alle mensen die leuk naar de winkel zijn komen kijken zeggen: ‘Hoi Caroline, leuk je in het echt te zien!’ Het is gewoon heel hartverwarmend hoe mensen zich opstellen en hoe ze zijn.”

Hoe kijkt ze terug op Chateau Meiland? “Het is een fantastisch avontuur geweest wat ik echt nooit had willen missen. Ik had nooit kunnen verzinnen dat het zo mega zou worden. Dat had niemand kunnen verzinnen dit fantastische avontuur, maar het heeft gewoon te veel van mij gevergd. Ik ben over mijn grenzen heen gegaan. Daardoor ging ik bijna ten onder.

Ze staat open voor een tv-comeback. “Ik sta er niet negatief tegenover. Nee. Geen reality. Ik vond dat toch wel iets dat ik dacht: wow, heel Nederland ziet mij nu heel erg huilen. Dat vond ik wel. Toen dacht ik: maar dit is reality.”

En heeft ze nog wel eens contact met haar voormalige beste vriend Martien Meiland? “Niet veel, omdat ik ten eerste zelf sterker had moeten worden en in mijn krachten. Ik ben echt in elkaar gestort letterlijk en figuurlijk. Nu ben ik met mijn eigen ding bezig. Als je vrienden in het buitenland wonen en je allemaal dingen hebt waar je druk mee bent, dan is er weinig contact. Ik ga nu verder en Chateau Meiland is daar en ik ben Caroline.”

Foto: SBS
31 Reacties op “Caroline twee maanden na Chateau-exit weer op tv”


 1. Huismaker

  Leuke vrouw ! Hoop dat het goed gaat met haar.

 2. K.C.T.

  BNers,,,, er wordt heel wat afgejankt in Nederland,,, zijn er nog vrouwen en mannen die niet om de haverklap moeten janken ,,OM NIKS!!!!
  Camera’s erbij,,, wat een droefenis

 3. Bep

  Ze zijn geen vrienden meer dat is duidelijk,een Appje is zo gestuurd naar je vrienden in het buitenland.Het is 2019.Geeft niet misschien moeten ze elkaar even een jaartje niet zien.Ik vind dat ze het nog lang uitgehouden heeft daar, ik was na 2 weken gillend vertrokken.Dat geschreeuw en gevloek de hele dag, bah.Hij zegt wel wat goeeeeeddd maar is altijd aan het mopperen.

 4. RTL boulevard

  De leugens van Boulevard zijn hiermee de kop ingedrukt.

  Wat een laag niveau. Roddelen over leugens. Lager kan PvdVorst niet zakken.

 5. Henk

  Als Caroline een B&B opent in Frankrijk kom ik langs,bij de Meilandjes blijf ik heel ver uit de buurt. Caroline is grappig en positief en ….. beschaafd.

 6. Oudezijds

  Moge duidelijk zijn dat hier veel meer aan de hand was.

  Burnout verzonnen om van de lastige vragen af te zijn, maar vervolgens dient zich de mogelijkheid aan om toch even lekker te cashen als 1dags-gastvrouw. Dat laten we natuurlijk niet liggen, daar zijn we schaamteloos genoeg voor om een leugenachtige draai aan te geven in het belang van eigen portemonnee.

  Pure minachting van de fans en tv kijker.

 7. Einde TV

  @11:11, en daar is Nachash weer. Boulevard en Shownieuws roepen constant onzin. Dat is inherent aan roddelrubriekjes. Zeker nu John de Mol de shownieuws mensen gebruikt voor propaganda. Of is dat ook de invloed van Erland Galljaard?

 8. RTL boulevard

  Einde TV
  Mon 04 Nov 2019 om 11:14

  Wie is Nachash? Ken ik niet.

  Vast weer een roddel over leugens gelekt uit de monden van het RTL Boulevard plebs.

 9. John de Mol himself

  Oftewel, daar was echt meer aan de hand. Echte vrienden blijf je wel zien, contact mee houden.

 10. Eva

  Laat je na kijken RTL boulevard of moet ik NPO KIJKER zeggen of Nachash.Zielig figuur met je opmerkingen.RTL is een obsessie voor je.

 11. Dick

  Eva, nakijken.

 12. Hannie

  Dick, what an interesting name!

 13. Dick

  Neuken?

 14. Nachash

  Eva Beau en Art gaan het niet redden zij zijn allen aan hun laatste commerciële hoofdstuk begonnen bij RTL Bertelsmann, … er is geen weg meer terug !..

 15. Einde TV

  Nachash, ouwe roeptoeter!!

 16. Nachash

  Talpa on top!

 17. #NPO kijker*

  Talpa rules

 18. Mike

  Nachash, ga even zitten ik roep het ook even: Talpa on Top yeah yoe…Talpa rules, I love John, Peter de leugenaar, RTL is k.ut.

  Zo terug in je stoel en wachten op de thuiszorg!

 19. Plebs

  Wat een Tokkies kijken er toch naar RTL

  Onbegrijpelijk. Ze geloven alle leugens van PvdValk en hun sekteleden.

 20. Mike

  Wat een Tokkies kijken er toch naar SBS

  Onbegrijpelijk. Ze geloven alle leugens van John en John en John en John, aangezien hij de enige is die wat mag vinden daar bij Talpa.

 21. Jantje

  Ik ben het nu allemaal terug aan het kijken. Wat me opvalt is dat de camaraploegen bij alle essentiele gebeurtenissen niet aanwezig waren. Val Martien, aanval hond etc. De verkeerde zuinigheid tov BzV waar ploegen permanent aanwezig zijn. Verder groot bewustijn van de camera dat Martien alles zwaarder aanzet. Dat is nog maar de eerste serie. Dit kan toch nooit meer spontaan blijven als gasten daar op af komen en met de Talpa miljoenen op de bank ga je zelf niet meer op een trapje zelf behangen maar laat je alles doen.

 22. Claire

  Leuke en erg aardige vrouw. Zij komt er wel. Ik gun het haar heel erg.

 23. Nachash

  11:49 Als u het de volgende keer iets steviger maar vooral nog serieuzer weet te onderbouwen dan zou dat geweldig zijn !..
  Wij zijn inderdaad trots op John en hopen met zijn allen terecht dat het hem nu wel gaat lukken, immers driemaal is scheepsrecht !
  Sport7, ..Talpa-Tien, …Talpa-TV /A.B.M.S.R.B.A.A.A. !…… ..

 24. Stoffel

  @Jantje 12:02

  Zuinigheid of zijn die gebeurtenissen verzonnen en is er dáárom geen beeld van?

 25. Je dikke moeder

  Ahh het weekend is weer voorbij en daar komen de berichtjes over Chateau meiland weer…. wanneer komen de zwaar onboeiende artiekelen over Martien? Dat hij iets gegeten heeft wat hij niet lekker vondt ofzo? Of dat zn fiets een lekke band heeft of iets over een tweet van hem???

 26. Mike

  @Nachash, de onderbouwing zoals jij die altijd geeft? Ja dat niveau is onhaalbaar voor mij.
  En je praat over “wij” zijn trots? Je bent werkelijk de enige op deze site die idolaat is van John de Mol.

 27. Zomaar

  Kan er wel om lachen.
  De serie ging in eerste instantie bijna niet door omdat ze de hypotheek niet rond kregen.
  En in de serie deden ze even een bod op een kasteel wat natuurlijk niet lukte.
  Maar wel weer een leuk verhaallijntje.

 28. Boulevard leugens

  Je dikke moeder
  Mon 04 Nov 2019 om 12:39

  Vanavond gaan we weer roddelen over de leugens die wij eerst hebben moeten verzinnen.

  Alles in opdracht van onze sekteleider PvdVorst. Het is triest maar waar.

 29. Shownieuws leugens

  @Je dikke moeder
  Mon 04 Nov 2019 om 12:39

  Vanavond gaan we weer roddelen over de leugens die wij eerst hebben moeten verzinnen.

  Alles in opdracht van onze Narcist: John de Mol. Het is triest maar waar.

 30. Tyger

  Het lijkt of zij naar de plastisch chirurg is geweest. De ogen zijn opeens open.

 31. sukkel

  Leuke vrouw die daar heel hard heeft gewerkt en nog grote bekken van Martien op de koop toe kreeg ….. hij is niet zo aardig als hij zich voordoet ben al op hem afgeknapt met steeds hetzelfde goeeeeeeeeeeed …..de man is daar bij ook nog vreselijk dom ….weet niks en roept steeds bij cash of trash wat goeeeeeeeeeeeed vreselijk gemaakt mannetje …..als je die 24/7 om je heen hebt wordt je toch gillend gek… Caroline heeft gelijk was leuk maar niet meer in de schaduw staan van die pias…!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.