Talpa fluit Caroline terug, maakt Chateau Meiland af

Huisvriendin Caroline vertrok met heimwee en vermeende ruzie uit het Franse kasteel van Martien Meiland, maar is woensdag alweer op het vliegtuig terug gezet. Ze moet van Talpa namelijk de serie van Chateau Meiland afmaken. Dat hebben haar management en de zender bevestigd aan RTL Boulevard. De manager van de Meilandjes heeft laten weten dat Caroline ‘de verhaallijn af moet maken’ en een woordvoerder van Talpa stelt: “Caroline moest terug en maakt de serie af.

Een beetje raar is het wel, aangezien Chateau Meiland wordt opgevoerd als reallifeserie en reallifeseries horen natuurlijk helemaal geen gescripte verhaallijnen te hebben. Als Caroline er met ruzie uit ligt, zou ze er met ruzie uit moeten liggen: opnames of niet.

Kennelijk werkt dat bij Talpa net iets anders. Boulevard-verslaggever Aran Bade: “Dat vind ik toch wel vreemd, want we kijken naar een realityserie en niet naar een soap. Deze mensen zijn gewoon zichzelf. Als de verhaallijn heimwee is en ze is in Nederland, dan kan je in Noordwijk gaan filmen. Het management zegt dat ze terug moet en de serie af moet maken en de verhaallijn afmaakt.”

Het blijft mij wel verbazen, want ik dacht: zo lang je iemand volgt laat je de reality zien, ook als zij het niet meer goed heeft en er ruzie is geweest.”

Lees ook: Caroline uit Chateau Meiland: ‘Ruzie over geld’ (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen