Huwelijkscrisis Erland Galjaard en Wendy van Dijk over

Driemaal hoezee: het vrolijke en uiterst sympathieke tv-echtpaar Erland Galjaard en Wendy van Dijk blijft bij elkaar. Ze hebben hun huwelijkscrisis overwonnen. Dat was gisteren het openingsitem van RTL Boulevard, dat zich baseerde op een artikel in weekblad Privé. Het land had al even geen update gekregen over de crisis, dus besloot Privé om even met Wendy te bellen. Op de vraag of de crisis voorbij is, antwoordde ze: “Ja, gelukkig wel. We hebben het weer heel fijn. Het is allemaal weer goed.

Echt helemaal geweldig, vinden ze het bij RTL Boulevard. Presentator Ruben Nicolai: “Een happy end. Ik ben er gek op.

Verslaggever Aran Bade: “Ze delen een zelfde passie. Als je mensen rondom Erland en Wendy spreekt dan hoor je dat ze allebei die passie rond tv-maken hebben. Dat is een basis waar ze elkaar op hebben gevonden. Dat delen ze samen. Ze hebben elkaar ruimte en tijd gegeven.”

De huwelijkscrisis begon in januari. “Ze begonnen allebei bij Talpa en dat is heel spannend. Dat neem je dan mee naar huis. Ze hebben wel de liefde en het respect gehouden en dat is denk ik de kracht van hen twee. Ze passen ook goed samen, hoor je veel, en ze zijn ook samen op vakantie geweest naar Ibiza. Die lijn hebben ze dus voorgezet en nu is het weer goed.”

En die… lijn trekken ze gelukkig ook in december door. “Ze gaan samen de feestdagen vieren en Sinterklaas ook. Dat doen ze heel groots. Mooi om te zien dat ze elkaar gevonden hebben.”

Een korte recap: de crisis tussen Erland en Wendy begon in januari, volgens Albert Verlinde omdat ze in een sekte zaten. In april werden ze ineens hand in hand gespot in de Van Baerlestraat, in mei kwamen er foto’s naar buiten van een gezamenlijk bezoek aan Disneyland Parijs en in augustus meldde Story dat ze weer een verliefde indruk maakten.

Waarom SBS 6-presentatrice Wendy weer zo verliefd is op SBS 6-bobo Erland is onduidelijk. Wel kreeg Wendy onlangs na twee matig bekeken SBS 6-programma’s in rap tempo twee nieuwe programma’s in de schoot geworpen.

Foto: AVROTROS

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen