‘Erland en Wendy maken weer verliefde indruk’

Geplaatst op ma 12 aug 2019 om 10:20

Hilversum en omstreken kan opgelucht ademhalen: het heeft er alle schijn van dat het sympathieke en geliefde tv-echtpaar Erland Galjaard en Wendy van Dijk hun huwelijkscrisis heeft afgewend. Ze hebben het nu hartstikke leuk op Ibiza. Dat meldt weekblad Story. Er en Wen zijn er samen gespot. “De huwelijkscrisis van Wendy van Dijk en Erland Galjaard lijkt overwonnen. De presentatrice en de tv-strateeg vieren op dit moment vakantie op Ibiza en maken op ooggetuigen een verliefde indruk.”

Voor de Story komt dit niet als donderslag bij heldere hemel. “Achter de schermen werkten Wendy en Erland de afgelopen maanden keihard aan hun huwelijk en niet zonder succes: zo bracht Erland de laatste weken door in Nigtevecht.”

Hun Dokter Rossi heeft goed werk afgeleverd, want het Talpa-keizerspaar heeft het nu dus geschopt tot een liefdesreis naar Ibiza. “Wendy en Erland zijn met de hele familie op Ibiza. Ook de dochters van Erland en de moeder van Wendy zijn mee. Ze hebben afgelopen weekend met de hele familie gegeten bij restaurant Cala Bonita. Wendy en Erland maakten een verliefde indruk, alsof er nooit iets is voorgevallen“, weet Story.

Dat klinkt allemaal hartstikke mooi. Gelukkig heeft Galjaard een warme band met de media en staat hij de Story bereidwillig te woord als het blad vraagt hoe het nou precies zit met hun crisis. “Dat gaat je niets aan“, zo vertelt hij.

Al met al lijkt het erop dat alles gewoon bij het oude blijft: hij blijft haar leuke tv-programmaatjes toeschuiven en daar kan tv-kijkend Nederland dan weer massaal van genieten.

Foto: AVROTROS
21 Reacties op “‘Erland en Wendy maken weer verliefde indruk’”


 1. Ik wilde dit even kwijt.

  Nou dat is aan die gezichten niet te zien, en als het wel zo is,..voor hoelang??

 2. Pieter

  Kunnen ze samen weer een lijntje snuiven en zich beter naar de buitenwereld voordoen dan ze zijn

 3. Patrick

  Beste ik wil dit even kwijt en Pieter, niks beters te doen zeker.. snuif je eigen lijntje maar, wat een onzin weer.. geruchten moet je niet geloven

 4. Tim20

  Een een leuke passende foto erbij :)

 5. Ron

  Ze proberen het nog even, en dat is hun goed recht natuurlijk. Maar de ervaring leert dat het daarna toch weer mis kan gaan. Afwachten.

 6. sukkel

  Hoop die 2 nooit meer te zien op TV

 7. Ray

  Heerlijk ironisch/sarcastisch stukje dit. Altijd lekker, een glimlach op de maandagochtend.

 8. SKC SHG

  Fijn. Nu kan ik waardig sterven.

 9. COSA NOSTRA

  Haha dokter Rossi!!! Ik ga stuk!!

 10. Andreas

  Ah, daarom lees ik de Story niet!

 11. Bep

  @Ron… ja, en als SBS flopt gaat het ook hard,dan zijn ze hun aanzien kwijt.

 12. roevka

  Ik heb weken niet kunnen slapen….

 13. Har De Pie Mel

  Ik mag het eigenlijk neit zeggen, maar ik ben toch anoniem op dit forum dus ik klaap vandaag exclusief uit de school hier op Mediacourant.

  In januari van 2015 heb ik Wendy leren kennen tijdens TV opnames. Ik zat in het publiek en na de opname was er gelegenheid tot foto’s maken en handtekeningen verzamelen. We raakte aan de praat en Wendy vroeg of ik dat weekend zin had om hun huis te komen bekijken. Die Erland stond er bij en vond het wel een leuk idee, hoewel hij benadrukte het normaal nooit te doen etc.

  Dat weekend ben ik dus richting Nigteveen gegaan en heel bizar, het werd een bukkake party met wendy van dijk. Er waren daar meer mannen aanwezig (misschien betaald, misschien hetzelfde als ik opgepikt bij TV opnames). Een herlijke avond, maar wel te bizar voor woorden. Er is gezegd dat als ik niets zou zeggen dat ze dan mij nog een keer zouden uitnodigen. Ze hadden immers mijn telefoonnummer.

  Nu ik nog steeds niet ben uitgenodigd vond ik het wel kunnen om uit de school te klappen.

 14. RaymondVL

  Samen coke snuiven schept een band. Begrijp dat nou eens.

 15. Roelof

  Ook Ibiza wordt al geteisterd door vluchtelingen bootjes Haha

  Nu kan Wendy de handen uit de mouwen steken!!!

 16. poes

  Over de datum die twee.

 17. Grace321

  Boeien

 18. Marijke

  Leuk en fijn. Houden zo.

 19. Mohammed

  Met al die “vluchtelingen” kerels op Ibiza……
  Hahaha…..
  Daar wil je toch niet zijn…..

 20. Iemand

  Nooit begrepen waarom die mensen met zijn allen op Ibiza gaan zitten in de zomer.

 21. Martijn Simonis

  Ik vraag mij altijd af hoe lang het duurt voordat Wendy in slaap komt, ik denk aan de ene kant dat dat heel lang duurt omdat ze dan denkt “wat heb ik toch allemaal gedaan, hoe heeft het zo ver kunnen komen, mijn ziel ben ik kwijt, wat nu??” maar aan de andere kant denk ik ook wel eens dat ze meteen als een cokeblok in slaap valt.

  Nouja, laten we er maar niet al te veel over speculeren en er maar van genieten zolang het nog kan, toch?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.