‘Erland en Wendy maken weer verliefde indruk’

Hilversum en omstreken kan opgelucht ademhalen: het heeft er alle schijn van dat het sympathieke en geliefde tv-echtpaar Erland Galjaard en Wendy van Dijk hun huwelijkscrisis heeft afgewend. Ze hebben het nu hartstikke leuk op Ibiza. Dat meldt weekblad Story. Er en Wen zijn er samen gespot. “De huwelijkscrisis van Wendy van Dijk en Erland Galjaard lijkt overwonnen. De presentatrice en de tv-strateeg vieren op dit moment vakantie op Ibiza en maken op ooggetuigen een verliefde indruk.”

Voor de Story komt dit niet als donderslag bij heldere hemel. “Achter de schermen werkten Wendy en Erland de afgelopen maanden keihard aan hun huwelijk en niet zonder succes: zo bracht Erland de laatste weken door in Nigtevecht.”

Hun Dokter Rossi heeft goed werk afgeleverd, want het Talpa-keizerspaar heeft het nu dus geschopt tot een liefdesreis naar Ibiza. “Wendy en Erland zijn met de hele familie op Ibiza. Ook de dochters van Erland en de moeder van Wendy zijn mee. Ze hebben afgelopen weekend met de hele familie gegeten bij restaurant Cala Bonita. Wendy en Erland maakten een verliefde indruk, alsof er nooit iets is voorgevallen“, weet Story.

Dat klinkt allemaal hartstikke mooi. Gelukkig heeft Galjaard een warme band met de media en staat hij de Story bereidwillig te woord als het blad vraagt hoe het nou precies zit met hun crisis. “Dat gaat je niets aan“, zo vertelt hij.

Al met al lijkt het erop dat alles gewoon bij het oude blijft: hij blijft haar leuke tv-programmaatjes toeschuiven en daar kan tv-kijkend Nederland dan weer massaal van genieten.

Foto: AVROTROS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen