SBS 6 zet Wendy van Dijk op verborgencamera-show

Wendy van Dijk krijgt na het weinig succesvolle Flirty Dancing en Dance Dance Dance nog meer kansen om zichzelf te bewijzen bij SBS 6. Naast het aanstaande Hart in Aktie, krijgt ze ook een studioshow waarin grappen met de verborgen camera centraal staan. Dat laat de zender weten. SBS 6 spreekt van een ‘groots amusementsprogramma in een studio’. “De opnames zijn al een tijdje bezig, dus ze hebben het goed geheim kunnen houden!“, aldus huisrubriek Shownieuws.

Van Dijk begon ooit als actrice bij Boobytrap, het verborgen cameraprogramma van de overleden Bart de Graaff, ‘en gaat hiermee dus terug naar waar het ooit voor haar begon’, aldus de zender.

Het is volgens SBS de aangewezen presentatrice. “Toen Talpa het format ontwikkelde, wisten ze direct bij wie ze moesten aankloppen voor de presentatie. Wendy van Dijk kon haar geluk niet op en zei dan ook direct ja.”

De televisiester gaat mensen coachen om grappen uit te halen en geeft ook onverwachtse, hysterische opdrachten. ”Er is niks leuker dan mensen aan het lachen maken”, zegt ze.

Ondertussen is Van Dijk ook nog bezig met de terugkeer van Hart in Aktie. “De aanmeldingen blijven binnenstromen en ondertussen wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een moderne variant van het programma.”

Uitzenddata zijn nog niet bekend.

Foto: Moon Jansen, Talpa persbericht

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen