Bridget Maasland vindt Privé-cover ‘echt schandalig’

Geplaatst op do 21 nov 2019 om 9:00

Bridget Maasland vindt het schandalig dat Privé vorige week het zoontje van haar nieuwe vriend André Hazes jr. op de cover heeft gezet met de tekst: ‘Hoe leg je HEM dit uit?’. Dat zei ze gisteren in haar eerste RTL Boulevard sinds de rel over het nieuwe liefdeskoppel. Normaal gesproken doet Hazes er alles aan om zijn zoontje op de cover van Privé te krijgen – hij liet hen zelfs door het blad naar Bonaire sponsoren – maar in tijden van tegenspoed is hij minder blij met Evert Santegoeds.

Maasland begrijpt het maar al te goed dat Hazes not amused is. “Ik vind het echt schandalig dat dit wordt gedaan. Ik heb het eerder met mijn zoontje meegemaakt en daar heeft Peter toen ook mee geholpen en dat hebben we ook gewonnen, maar het kwaad is al geschied. Er zijn eigenlijk geen winnaars. Een kind houdt hier zijn leven lang last van en die teksten erbij… Het is de exploitatie over een kind z’n rug en dat is het ergste wat er is. Zonder hoor- en wederhoor.

Wat ze níet begrijpt is de shitstorm die ze over zich heen gekregen hebben. “Ja, het verbaasde me echt. Zeker omdat ik er echt van overtuigd was dat we het echt op een heel nette manier doen. Ik geloof heel erg in eerlijkheid en dat er geen gesloten deuren en geheimen achterblijven. Ik dacht: laten we er gewoon eerlijk over zijn. Er werd ook gelijk gedaan of we getrouwd zijn. Nee, we zijn gewoon aan het daten, maar we vinden elkaar heel erg leuk ja.

Graag wil Maasland alleen positieve en geen negatieve reacties ontvangen. “Ik heb sowieso alle mensen van social media die anoniem iets te zeggen hebben achter hun computertje en zelf een heel saai leven hebben of misschien zelfs een tikje jaloers zijn en dan maar al hun gal spuien, níet gelezen, verwijderd en weggehaald. Aan de andere kant kreeg ik zo’n stortvloed van lieve, mooie berichten van collega’s, vrienden en onbekenden die zó liefdevol waren.”

Er was een mooie column van Saskia Noort en in heel veel televisieprogramma’s werd er liefdevol over gesproken. Dat is eigenlijk wat ik me het meest heb aangetrokken: hetgeen wat positief was. Het ís ook positief, hè? Ik ben verliefd, André is verliefd en we kunnen helemaal niet genieten van het feit dat we elkaar nu een beetje aan het ontdekken zijn, omdat het wordt overschaduwd.

In 2016 was Maasland nog woedend op een ander roddelblad, de Weekend. Die plaatste haar blote tieten op de cover.

Lees ook:
Boulevard na Privé-cover: ‘Aanklagen voor pedofilie!!!’ (14 november)
Privé-Evert: ‘BLVD is Bridgets fanclub op Leidseplein’ (14 november)
Hazes jr. overweegt stappen tegen ‘schofterig’ Privé (15 november)
André Hazes jr. zet kantoor Peter R. de Vries op Privé (18 november)
Peter R. de Vries wil niet aan tafel met Evert Santegoeds (18 november)
Hazes-zaak Peter R. kansloos geacht in eigen Boulevard (19 november)

Foto: RTL
56 Reacties op “Bridget Maasland vindt Privé-cover ‘echt schandalig’”


 1. Albert Verlinken

  Ja het inderdaad schandalig van het blaadje maar ouders die hun kind exploiteren is ook erg discutabel. De pot verwijt wat dat betreft de ketel dat het zwart ziet.

 2. Hoer

  Moeke moet niet zo zeuren!

 3. Pauline

  Walgelijke koude gifslang…

 4. Norvo

  Bi-ba-bridget-boter-op-‘t-hoofd.

 5. Prive

  Geld verdienen aan je kind is kindermishandeling.

 6. Je dikke moeder

  Ik moet hier echt keihard om lachen, o mijn god wat hebben die andre birgit en monique het toch zwaar zeg, met hun bekendheid en geld en roddels en grote shows in uitverkochte ahoys met vuurwerk en confetti en weet ik het al wat nog niet meer…

  In Syrië worden er mensen keihard afgeslacht omdat ze het verkeerde geloof hebben enzo, en dat wordt gefilmd en verspreid via social media; sta je dan ff voor paal…. En in Mexico maken de drugskartels de dienst uit ipv een regering, en die vermoorden alles en iedereen inclusief kinderen.

  Maarja dat stelt natuurlijk he-le-maal niks voor in vergelijking met dit leed wat de Privé nu veroorzaakt.

 7. Henk

  Wat een ontzettend akelig mens is die Bridget. Heb haar nu leren kennen. Geen enkele empathie. Akelige, verwende bitch.

  Evert zit fout maar André is hypocriet.Wat een ongelooflijke,onbetrouwbare sukkel is dat jochie.
  Wanneer wordt hij eens volwassen?Oh wat zal hij binnenkort spijt krijgen!

 8. Suzy Wang

  je weet nou wel hoe het meer en deel over je denkt en dat is niet veel soeps.

 9. Anouk

  vieze ouwe milf, ze wordt toch gedumpt, zoals bij alle mannen, ziek vrouwtje

 10. xandertje

  Wat ik al eerder zei: “in feite initieert André Hazes met een deze rechtszaak een rechtszaak tegen zichzelf”. Als er gekeken wordt of de belangen en privacy van het kind in het geding zijn, dan is het André Hazes zelf die die belangen schendt. Ik ga niet alle voorbeelden opnoemen maar toen kleine Dreetje nog geen week oud was VERKOCHT hij de baby foto’s aan de bladen. Toen begon Andre zelf met het schenden van z’n eigen kinds privacy en is daar niet meer mee gestopt.

  In feite zou de rechter hem moeten beoordelen / veroordelen. Hazes schiet zichzelf in eigen voet.

 11. Dikkie

  Normaal zou ik het met haar eens zijn, want ik kots op die blaadjes, maar Hazes heeft vanaf de geboorte alleen maar munt geslagen uit zijn zoon door geld te vangen van de roddelblaadjes en voor reclamespots, dus hij heeft geen poot om op te staan.

 12. Hork

  @xandertje

  Hij schiet zichzelf in eigen voet? Wat is dat voor kromme praat? Of kun je jezelf ook al in andermans voet schieten?

 13. Bennie

  Het is deze zin:

  “we kunnen helemaal niet genieten van het feit dat we elkaar nu een beetje aan het ontdekken zijn, omdat het wordt overschaduwd.”

  Aldus deze medewerker van RTL Boulevard, bepaald niet vies van wat roddel en achterklap over mensen, die regelmatig hun dagelijks leven zal overschaduwen.

 14. Victor Klootwijk

  Bridget suggereert hier dat zij geen saai leventje heeft, in tegenstelling tot al die anoniemerikken. Maar is dat wel zo?

 15. Peanut

  Is het nodig om ‘blote tieten’ te gebruiken? Deze site wordt steeds infantieler. Van scherp zijn met een knipoog wordt het steeds meer goedkoop ‘scoren’.

 16. Annoniemus

  Bridget gaat haar kip met gouden eieren niet slachten , dus verdedigt ze Dreetje Hazes !

 17. Anja

  Ik hoor gisteren dat oude vel zeggen dat wij hier waarschijnlijk jaloers zijn…..
  Ja hoor tuuuuuuurlijk.

 18. Duiven Tilly

  Wat een vreselijk interview en zo kennen we haar weer, mijn koelkast is 10 keer
  warmer.

 19. anonymous

  Bridget, de Gooise matras.
  Vies ordinair wijf.

 20. Bridget Maasland

  Ik hoop dat ze Andre en Mij beschermen

 21. Joris Mul

  Ik wil dolgraag al intellectueel beschermd worden tegen berichten en mediaoptredens van Bridget Maasboulevard en André Hazes. Zo vreselijk beneden mijn niveau dat domme duo.

 22. Jantien Visser

  Als Bridget en André nu eens wat meer niveau zouden hebben, reageren ze totaal nergens op. Moet je eens opletten, waait het snel over en gaat het journaille zich richten op andere nieuwtjes.

 23. Winterklaar

  Realiteitszin is niet hun grootste zegening.

 24. Solomon

  Beste Bridslet, Zoals u inmiddels wel zult weten geloven wij net zoals u ook heel erg in eerlijkheid, namelijk dat u voortaan niet alleen als openlijke homewrecker door het leven zult gaan, maar ook nog eens als één ordinairste tv stoephoer van Nederland ooit !.. Wat u Monique en haar zoontje bewust heeft aangedaan krijgt u als een boemerang terug in uw eigen leven !.. Maar dan moet u niet weer zogenaamd als een zielige slet gaan staan janken op het tv scherm !.. Niemand zal dan uw zijde kiezen stinkerd !..

 25. G.ossip

  En als zij haar vieze homewrecker muil open trekt in Boulevard over een ander mag dat wel,dat is zeker anders,is al weken met haar puber zoon André aan het ontdekken whahaha,BRAZES🤮

 26. kees

  En Peter r , de zichzelf benoemde advocaat ,gaat haar redden :)))
  Wat een sukkels.

 27. Winterklaar

  @G.ossip

  Homewrecker? Er was al lang niets meer te ‘wrecken’ in Huize Eijk.

 28. Boer Peter

  Wij ‘zuren’ houden die losgeslagen BN’ers op het rechte pad. Wij zijn de reflectie, die zij nodig hebben.

 29. Peter Post

  Peter R. de Vries de misdaadjournalist die ondertussen zijn advocatenkantoor zit te promoten – heel RTL Boulevard is een commerciele zooi – Nikki Souplesse met haar nieuwe collectie – Wij van WC eend – ik ben inmiddels afgehaakt en Peter ziet het niet want die komt uit deze stal – over paarden gesproken Marieke waar ben je – Wie er gelukkig niet meer is is Anna Onzin met haar internetkennis en geen zelfspot. Nou dat was het weer in BN land. Puff

 30. Reja

  Wat een hypocriet is die Bridget Maasland toch. Ze houd er van om alles op een nette manier te doen. Maar ja, ze is opgevoed door een stel ouders dat alles in hun hele leven bij elkaar hebben gelogen, mensen in de maling hebben genomen en ga zomaar verder, dus ze weet gewoon niet beter.

 31. Einde van NL

  Lijntje hier en lijntje daar, een lijf vol met harddrugs is een feest en de Vriesjes, de Hazen , de Maasjes en Schuurmansjes beginnen net als het geheel van de artiesten en tv onderwereld meer en meer te geloven in hun eigen importantie. Drugs maakt ze kapot, gelukkig maar.

 32. Einde van NL

  @Solomon, wat een reactie, klopt allemaal. Moest er ook wel hardop om lachen, zo raak.

 33. Einde van NL

  Lachwekkend triest hoe dergelijk (s)linkse anti eigen volk anderen de maat wil nemen en via de satansscherm met stalen smoelwerk onderwijst hoe deze zich hebben te gedragen, terwijl het witte poeder ze uit de oren komt.

 34. Walter W.

  Weet je wat schandalig is, een huwelijk stuk maken met die Hazes met zijn kindje, dat is schandalig varkens.be.k

 35. G.ossip

  Schandalig is ook schaamteloos 10 kaartjes voor het concert vragen daarna al kwijlend naar André kijkt tijdens het concert en vervolgens denkt,Ik wil alles hebben en ik ga alles pakken,wat of wie er dan de dupe is maakt niet uit.

 36. Bridget Maasland

  @G.ossip zo ging het dus niet.

 37. Roely

  @Peanut
  Helemaal mee eens. En niets anders doen dan walgelijke reacties uitlokken.

  En Bridget heeft groot gelijk, dat kind hoort niet met foto en met zo’n tekst op de cover te staan. Diep triest!

 38. Roely

  OMG, homewrecker, slet, stoephoer, de internethelden zijn weer bezig.

 39. sukkel

  Ik vind het schandalig dat Bridget nog op TV is .. ben totaal op die Bitch afgeknapt je bent de Zwakste schakel ijskonijn wegwezen stumperd!!

 40. Schaamluisje

  Leeft duidelijk in haar eigen bubble.

 41. iefkleinhertje

  Je zou maar Mees heten en in zo’n bende terecht zijn gekomen.
  En dan die nieuwe toy-boy van zijn moeder dan kunnen ze lekker samen een spelletje doen ofzo maar meer kan dat leeghoofd niet.
  Die bridget is gewoon een slechte moeder want als je je kind aan deze poespas blootstelt is dat een vorm van kindermishandeling.

 42. me

  Is ze eindelijk eens niet in het nieuws over haar wenkbrauwen of single zijn, is het weer niet goed :-D

 43. Petra

  Jaaa hoor Bridget ik ben zooo jaloers op jou meid,doe mij ook een vriendje van mn zoontje zn leeftijd met oogpotlood en nagellak op zn nageltjes.

 44. Ron

  Als Bridget lekker alleen positieve berichten wil horen en lezen, moet ze lekker in haar eigen bubble gaan zitten en zich omringen met types als Wendy en Erland en die andere positiviteits-sekte.

 45. Treesje

  Oh oh oh wat heeft Bridget het zwaar ……. weet je wat ik ga doen? Lekker in de nieuwe privé lezen die ik net gekocht heb , bakkie koffie erbij heerlijk.

 46. de gelovige

  Wie zijn of haar billen brandt moet op de blaren zitten.
  Ben benieuwd wanneer zij Hazes jr heeft uitgekleed.

 47. E de Graaf

  Dat mens moet niet meer op de buis, eerst hersens bij de slager halen die ontbreken bij haar, weg ermee ik kijk geen RTL boulevard. Meer weg ermee

 48. Jan Modaal

  Een moreel kompas, die Bridget.

 49. Nils Holgersson

  Goede tieten wel, 8/10

 50. Max

  Sommige reacties hier zijn te erg voor woorden. Haat en schelden, uiteraard lekker anoniem. Wat een riool

 51. Donald Dumb

  Meer of minder Maasland en Hazes jr.?

  *Het hele land scandeert*
  Minder
  Minder
  Minder!

 52. FVD wordt de grootste

  @Max > dat zijn nerds. Niet op letten verder.

 53. Bridget Maasland

  Andre en ik lezen hier met veel plezier, ga zo door!

 54. Solomon

  Tja men moet hier ook niet gaan verwachten dat men schone woorden gaat bevuilen aan deze vieze valse dame!.. Zeer zeker niet wanneer haar ondraaglijke stank daad ook nog eens gepromoot wordt door haar eigen open rioolprogramma RTL-Boulevard !.. Wie zijn in dat geval dán degenen die op sociaal gebied niet rg sterk ontwikkeld zijn of liever gezegd de ware nerds ?!..

 55. Kayleigh

  Ach Bridget….ga iets nuttigs doen….ga een vak leren want tot nu toe kun je alleen maar dom lullen

 56. BRAAK

  Bridget ga de afwas maar doen voor die getatoeëerde aap.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.