Bridget Maasland vindt Privé-cover ‘echt schandalig’

Bridget Maasland vindt het schandalig dat Privé vorige week het zoontje van haar nieuwe vriend André Hazes jr. op de cover heeft gezet met de tekst: ‘Hoe leg je HEM dit uit?’. Dat zei ze gisteren in haar eerste RTL Boulevard sinds de rel over het nieuwe liefdeskoppel. Normaal gesproken doet Hazes er alles aan om zijn zoontje op de cover van Privé te krijgen – hij liet hen zelfs door het blad naar Bonaire sponsoren – maar in tijden van tegenspoed is hij minder blij met Evert Santegoeds.

Maasland begrijpt het maar al te goed dat Hazes not amused is. “Ik vind het echt schandalig dat dit wordt gedaan. Ik heb het eerder met mijn zoontje meegemaakt en daar heeft Peter toen ook mee geholpen en dat hebben we ook gewonnen, maar het kwaad is al geschied. Er zijn eigenlijk geen winnaars. Een kind houdt hier zijn leven lang last van en die teksten erbij… Het is de exploitatie over een kind z’n rug en dat is het ergste wat er is. Zonder hoor- en wederhoor.

Wat ze níet begrijpt is de shitstorm die ze over zich heen gekregen hebben. “Ja, het verbaasde me echt. Zeker omdat ik er echt van overtuigd was dat we het echt op een heel nette manier doen. Ik geloof heel erg in eerlijkheid en dat er geen gesloten deuren en geheimen achterblijven. Ik dacht: laten we er gewoon eerlijk over zijn. Er werd ook gelijk gedaan of we getrouwd zijn. Nee, we zijn gewoon aan het daten, maar we vinden elkaar heel erg leuk ja.

Graag wil Maasland alleen positieve en geen negatieve reacties ontvangen. “Ik heb sowieso alle mensen van social media die anoniem iets te zeggen hebben achter hun computertje en zelf een heel saai leven hebben of misschien zelfs een tikje jaloers zijn en dan maar al hun gal spuien, níet gelezen, verwijderd en weggehaald. Aan de andere kant kreeg ik zo’n stortvloed van lieve, mooie berichten van collega’s, vrienden en onbekenden die zó liefdevol waren.”

Er was een mooie column van Saskia Noort en in heel veel televisieprogramma’s werd er liefdevol over gesproken. Dat is eigenlijk wat ik me het meest heb aangetrokken: hetgeen wat positief was. Het ís ook positief, hè? Ik ben verliefd, André is verliefd en we kunnen helemaal niet genieten van het feit dat we elkaar nu een beetje aan het ontdekken zijn, omdat het wordt overschaduwd.

In 2016 was Maasland nog woedend op een ander roddelblad, de Weekend. Die plaatste haar blote tieten op de cover.

Lees ook:
Boulevard na Privé-cover: ‘Aanklagen voor pedofilie!!!’ (14 november)
Privé-Evert: ‘BLVD is Bridgets fanclub op Leidseplein’ (14 november)
Hazes jr. overweegt stappen tegen ‘schofterig’ Privé (15 november)
André Hazes jr. zet kantoor Peter R. de Vries op Privé (18 november)
Peter R. de Vries wil niet aan tafel met Evert Santegoeds (18 november)
Hazes-zaak Peter R. kansloos geacht in eigen Boulevard (19 november)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen