Katja Schuurman ontkent afkicken seksverslaving

Het management van RTL 4-ster Katja Schuurman ontkent dat ze momenteel in een kliniek zit om af te kicken van een seksverslaving. “Nee, hier klopt helemaal niets van. Katja verblijft in een yogaretreat, ergens in het buitenland. Dat doet ze elk jaar“, luidt de verklaring. Daarmee verwijst de manager Robin Goudsmit het gerucht in weekblad Story naar het rijk der fabelen. “Katja is een paar weken bezig met yoga en aan het ontspannen en uitrusten. Dat is het hele verhaal.

De Story stelt dat deze verklaring nonsens is. “Inmiddels heeft Story uit meerdere hoeken het opzienbarende verhaal bereikt dat er inderdaad weinig klopt van het yogaverhaal.”

Schuurman zou volgens het blad toch echt ‘keihard’ aan het werk zijn ‘om haar onstuitbare zucht naar seksuele avonturen in bedwang te krijgen’.

Het is menens, stelt het tijdschrift. “Inmiddels zou de boel dus zo uit de hand zijn gelopen dat Katja hulp heeft moeten zoeken om de grip op haar leven weer terug te krijgen. Daartoe zou ze nu verblijven in een verslavingskliniek.”

We moeten het gedrag van Schuurman volgens de Story niet te hard veroordelen. “Extreem seksueel gedrag en het nemen van onverantwoorde risico’s op dat vlak zijn symptomen die kunnen horen bij een bipolaire stoornis.”

Onlangs onthulde Schuurman op de Vlaamse televisie dat ze heeft genoten van een orgie in een bubbelbad.

Lees ook:
Katja twijfelt of ze in media over seks wil blijven praten (mei 2018)
Katja in Shownieuws: ‘Seks gehad voor hotelraam’ (juni 2018)
Katja gaat stoppen met praten over seksleven (oktober 2019)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen