Hazes jr. overweegt stappen tegen ‘schofterig’ Privé

André Hazes jr. overweegt stappen te ondernemen tegen weekblad Privé, dat zijn zoontje deze week op de cover heeft gezet met daarbij de kop: ‘KLEINE JONGEN: hoe leg je HEM dit uit?’. Dat heeft de volkszanger vanochtend gezegd op Radio 538. Hoewel Hazes zijn zoontje zelf continu voor de tv- en Insta-camera sleurt, vindt hij dit veel te ver gaan. “Dat ze hem voor op een boekje zetten vind ik echt schofterig. Ja, ik denk het wel dat ik er iets tegen ga doen. Dat kan gewoon niet zomaar.

Je moet kinderen niet gebruiken voor dit soort dingen, vindt Hazes jr. “Al zet je mij op het boekje hoe ik er ook uit zie, dat boeit me niets, maar dat kind jongen. Daar was ik echt heel boos om.”

Frank Dane, die zich door het hele Hazes-interview heen likte, daarop: “Ja, dat ze jouw kind op de voorpagina zetten met een lelijke vraag eronder, daar moet je wat aan doen.”

Hazes jr. heeft zijn vrouw Monique Westenberg in de steek gelaten en doet het nu met Bridget Maasland. “Heel Nederland viel erover. Ik snap het niet. Als je als vrijgezel verliefd wordt op een andere vrouw, dan denk ik dat dat je alleen maar gegund moet worden, weet je wel. Ik denk dat de media het zo verdraaid heeft dat het lijkt alsof ik voor iemand anders weg ben gegaan.”

Er is veel te doen om het leeftijdsverschil van twintig jaar. “Het was geen verrassing, toch? Zij valt altijd op jong en ik val altijd op ouder. Dat is voor mij gewoon hét. Ik kan ook wel zien van een meisje van mijn leeftijd dat ze er goed uitziet, maar ik voel dat gewoon niet. Ik hou gewoon van een wat rijpere vrouw.

Tot slot: is het niet tijd dat hij zelf zijn zoontje in bescherming neemt door hem niet de hele tijd op het podium te hijsen? “Nee, dat is gewoon wie ik ben en dat blijf ik ook altijd doen.”

Lees ook:
Boulevard na Privé-cover: ‘Aanklagen voor pedofilie!!!’ (gisteren)
Privé-Evert: ‘BLVD is Bridgets fanclub op Leidseplein’ (gisteren)

De cover:

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen