Weekend heeft spijt van borsten Bridget Maasland

Bart Ettekoven heeft er spijt van dat hij Bridget Maasland met haar blote borsten op de cover van zijn tijdschrift Weekend heeft gezet. Dat heeft de adjunct-hoofdredacteur gezegd op Radio 2. De blote Maasland op de voorpagina van de Weekend veroorzaakte vorig jaar juni wat commotie. “Ik had in de zomer wel een dingetje met Bridget. Ze ging zelf op een van de populairste stranden van Ibiza topless liggen tussen alle Nederlanders die daar zijn. Dan loop je wel enig risico“, zegt hij.

Hoewel Maasland en plein public zelf met de borsten bloot ging, informeerde Ettekoven haar toch over zijn voornemen om haar op de voorpagina te zetten. “Ik vind het netjes om iemand erover te bellen. Ik heb Bridget erover gebeld tijdens haar vakantie en zij deed er zelf eigenlijk heel laconiek over. Ze zei zoiets van: ‘O, ja nou, plaats ze maar hoor. Ik vind het allemaal niet zo bijzonder. Ik heb er veel voor betaald voor die borsten, dus ik ben er trots op.’”

Na de publicatie riep Maasland opeens op Radio 538 dat ze het belachelijk vond. Ettekoven: “Wij hebben toen die foto’s geplaatst en daar kwamen toen zo veel reacties op, dat ik denk dat Bridget daar een beetje van geschrokken is en dat ze dacht: dit had ik niet zien aankomen. Dat vind ik dan vervelend voor haar.”

Misschien hadden we het achteraf niet moeten doen“, besluit hij in het WNL-radioprogramma ’t Wordt Nu Laat met presentatrice Evelien de Bruijn.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen