Linda de Mol: ‘Ik had dit niet verwacht van RTL 4’

Geplaatst op do 17 okt 2019 om 10:00

Linda de Mol vindt het buitengewoon teleurstellend dat RTL 4 via de juridische weg heeft afgedwongen dat ze haar programma’s Oh Wat Een Jaar en Weet Ik Veel niet mee mag nemen naar SBS 6. Dat heeft ze gisterenavond gezegd in Ladies Night. De Mol had dit naar eigen zeggen nooit verwacht van haar oud-werkgever. “Die uitspraak had ik niet verwacht van de rechter, eerlijk gezegd, maar om heel eerlijk te zijn had ik die hele rechtsgang van RTL niet verwacht“, aldus de tv-koningin.

Die programma’s hóren bij haar, aldus De Mol. “Ik heb die twee programma’s helemaal zelf bedacht en in heel veel tijd met een aantal mensen helemaal ontwikkeld en zelf succesvol gemaakt. Ik ben ook voor een deel eigenaar van de formatrechten.”

Het gedrag van RTL begrijpt ze niet. “Ik ben voor mijn gevoel heel goed weggegaan bij RTL. Ik heb daar twaalf jaar gewerkt, ik heb netjes mijn contract afgemaakt en ik heb uitgelegd waarom ik wegging en dat ik dat eigenlijk helemaal niet wilde. Maar ja, als je broer hulp nodig heeft, dan ga je. Ik verwachtte die hele rechtsgang dus niet.”

RTL is gewoon bang voor haar, denkt De Mol. “Die mededeling dat het ging gebeuren kwam precies een dag nadat ik voor het eerst een weekend bij SBS te zien was. Het scoorde, dus het voelde heel erg als: we willen voorkomen dat jij met je eigen programma’s nog meer kijkcijfers scoort.”

Oh Wat Een Jaar en Weet Ik Veel keren terug bij RTL met nieuwe presentatoren. “Het gekke is dat ze het nu dus ook echt willen gaan maken met andere presentatoren. Dat voelt gewoon heel raar. Ik ging uit eten met Ilse DeLange en ik legde het haar uit, want het zat me echt wel een beetje hoog. Toen zei zij: ‘Dat is hetzelfde als de rechter bepaalt dat ik twee hits, die ik zelf geschreven heb, niet meer mag zingen, maar iemand anders wel.‘”

Wie gaat het doen? “Dat weet ik niet.”

Hypocriet

Een beetje hypocriet zijn de krokodillentranen van Linda de Mol natuurlijk wel. Chantal Janzen moest haar programma Chantal Blijft Slapen immers inleveren, omdat John de Mol die formule meenam naar SBS 6.

Is het daar een beetje wraak op misschien?“, vroeg Merel Westrik aan De Mol.

De Mol: “Nee, want Chantal heeft dat format niet zelf bedacht en gepitcht, maar het was natuurlijk wel haar programma. Zij zei ook terecht bij Eva Jinek: ‘Ja, wat gaan ze dan doen? Gaan ze het Gordon Komt Slapen noemen?’ Vervolgens is er tegen Chantal gezegd: ‘We gaan die programma’s nooit met iemand anders doen, alleen we kunnen ze nu niet maken door de situatie, maar we bewaren het format voor jou.’ Daar heeft ze niet op gewacht. Zij dacht: ik verander een paar dingen en ga het gewoon zelf maken. Prima. Dat heeft Talpa ook gewoon zo gelaten. Maar in mijn geval is het dus wel zo dat het ernaar uitziet dat andere mensen dat gaan presenteren en dat voelt gewoon niet fijn.”

Ze voelt zich er flink rot door. “Ik moet het ook loslaten. Ik heb nog overwogen om zelf een kort geding te beginnen, maar ik heb besloten dat ik de energie, tijd en het geld dat erin gaat zitten ga stoppen in het bedenken van iets nieuws. Ik moet ook wel, want ik moet over een paar maanden weer op de buis en ik heb gewoon geen programma, dus als iemand nog een goed idee heeft…

Ik merk wel dat me er veel aan gelegen is om met iets leuks te komen. Ik kan natuurlijk hetzelfde gedaan maar dan net even anders, zoals Chantal dat gedaan heeft, maar ik wil eigenlijk liever proberen echt met iets nieuws te komen en in het beste scenario zó leuk dat ze denken: hadden we haar nou maar dat andere programma gegeven.”

Lees ook:
Chantal Janzen: ‘Ogen uit kop gejankt door John de Mol’ (7 september)
Linda de Mol hypocriet over formatruzie met RTL 4 (16 oktober)

Foto: SBS
75 Reacties op “Linda de Mol: ‘Ik had dit niet verwacht van RTL 4’”


 1. Henk

  ze wilde eigenlijk niet weg, maar haar toen haar broer vroeg moest ze wel.. hoezo.. ze had toch gewoon nee kunnen zeggen.. ik zit prima bij RTL. hoeveel macht heeft John zo over zn zus.

  en als John dan zo’n titel als Chantal blijft slapen toch nooit gebruikt.. waarom ‘ gaf’ hij de titel dan niet aan Chantal?!

  beetje krokedillen tranen zo.

 2. Pauline

  Die De Mollen zijn allemaal bezeten van geld….

 3. Henk

  het laatste ook, dikke sneer naar Chantal! en blijkbaar moet Linda in Januari alweer de buis op als ik het begreep en waren ze er vanuit gegaan dat beide formats daar zouden staan op SBS6

 4. White Angel

  PETER v d Vorst…je ligt er voor goed uit bij mij…Kl..tzak,

 5. Wessel

  Chantal maakte hetzelfde mee, kinderachtig gejank van Linda.

 6. John

  Tja, als het jezelf overkomt is het uiteraard heel iets anders…..

 7. Ronnie

  Zo werkt het nou eenmaal in deze wereld.. John de Mol probeert alles weg te halen bij RTL en RTL probeert succesvolle formats te behouden. Niet verwacht dat Linda zo naïef zou zijn.

 8. N

  Dan had je zelf het geld erin moeten stoppen, en niet naar RTL als investeerder lopen.
  Dan had je het intellectuele recht op de formats, en had je ze mee kunnen nemen.

  Niet gedaan, je krabbel staat eronder en niemand helpt zijn concurrent.

 9. Sjaak

  Wat kinderachtig van Linda, helemaal niet nodig om naar Chantal te trappen.

 10. Sandra

  Gejank om niks. Ze denken dat ze weg kunnen gaan met behoud van alles. Zo werkt het gewoon niet. Terecht dat RTL dwars ging liggen.

 11. Annoniemus

  Ach , over een poosje slokt Talpa RTL 4 op , weg probleem

 12. Bert

  De uitspraken van Linda zijn gewoon Talpa promo’s om RTL kapot te maken. En echt de molletjes (allemaal!) hebben veel te veel macht. Linda niet meer jankie jankie doen!!

 13. darius

  Nou dit is dus blijkbaar het niveau van een “vrouwenprogramma” eindeloos geroddel en gezeur met een emosausje.

 14. Niek

  Met alle respect voor Linda. Maar John z’n plan was om RTL over te nemen. Toen dat niet lukte is ie de concurrentiestrijd aangegaan, door sterren en programma’s weg te halen bij RTL. Dat mag. Maar verwacht Linda nu echt dat RTL het prima vindt dat twee van RTL’s succesvolste programma’s gewoon maar meegaan naar SBS. RTL heeft Linda toch niet gedwongen om te vertrekken, als ze had gewild had ze al die programma’s nog steeds bij RTL kunnen maken. Maar je kan het RTL niet kwalijk nemen dat, omdat Linda naar SBS vertrekt en programma’s nodig heeft, ze niet alles zo even meegeven aan Linda en Talpa. Dat had John andersom ook niet toegestaan en dat weet Linda. Ik snap dat het zuur is, maar het is ook niet echt chique om RTL te gebruiken om programma’s op de markt te zetten en als ze een succes blijken allemaal mee te nemen naar je eigen zender. Oh wat een jaar! is pas in 2017 op de buis gekomen, toen John SBS al lang in handen had. Hij heeft er bewust voor gekozen om het programma voor RTL te maken. Dan kan je RTL niet kwalijk nemen dat ze het niet naar 1 seizoen alweer op Willem geven.

 15. Niek

  Willen*

 16. Jan

  Het “journalistiek” niet ingrijpen van Merel was ook wel opvallend. Linda nam het helemaal over. Merel weet dondersgoed hoe het in elkaar steekt, maar deed niets.

 17. Jon

  Heeft Linda door dat ze op deze manier in de voetsporen van Wendy stapt.
  Wedden dat Ik hou van Holland zaterdag een stuk minder kijkers heeft, iets met gun factor!!!

 18. Dennis

  Ze doen zelf precies hetzelfde. Zie Dance, Dance, Dance en Chantal blijft slapen. Actie, Reactie.

 19. Dennis

  Gaat Linda nu in elk programma huilie huilie doen.

  Beetje een Henny Huisman 2.0

 20. Dennis

  en Niek heeft een mooi punt geschreven. Misschien leest Linda het

 21. Nerd

  @jon wat een geklets! Ze heeft gelijk! Laat RTL het maar proberen met een andere presentator, dat wordt sowieso niks! En Linda, verzin maar iets nieuws, is ook beter voor de zender en het MC publiek die vindt dat alle programma’s op SBS gejat zijn….

 22. Albert

  Linda mag deze programma’s best maken bij RTL, maar ze heeft zelf de keuze gemaakt om weg te gaan. Het zijn geen programma’s waar Linda onmisbaar is en Chantal blijft slapen wel…

 23. Repelstreeltje

  Best wel schokkend dat Linda zich zo laat kennen. En wat hierboven ook al is geschreven; dit is wel een flinke deuk voor het imago van Linda.
  Begrijpelijke paniek, want…… tja nieuwe programma’s scoren nou eenmaal niet zo best op SBS.

 24. GJL

  Ja want de Mollen zijn zo goed in nieuwe dingen:
  Man bijt hond, Lingo, Ik hou van Holland en Miljoenenjacht. Wat een vernieuwing!!

 25. Dominee Bonk

  Mevrouw de Mol is ondanks haar mislukte gezichtsverbouwingen zwaar over de datum heen. Het meurt om haar heen. Daarnaast heeft zij te veel volume voor mijn breedbeeldscherm. Weg met de schaamteloze Mol Dictatuur. Amen

 26. Emily

  Als ik een concept bij een werkgever ontwikkel, mag ik het ook niet meenemen als ik vrijwillig besluit bij een andere baas te gaan werken. Dat is het echte leven. Onderwerp over dickpics was vast voor de bühne, want die piemelshow komt uit haar eigen koker.

 27. Kees

  @Nerd jij klets uit je nek

 28. Bart

  @Nerd Waarom zou dat niets worden? Oh wat een jaar kan prima met Chantal en en bijvoorbeeld Frans Bauer en Gerard Joling als teamcaptains. Ook Weet ik veel was nou niet echt een format wat heel erg aan Linda hing.

 29. Nerd

  @Bart we zullen zien…ik ben bang voor RTL..en aub niet die Chantal weer :-)

 30. Enzo Voorthuijsen

  Laten we eerlijk zijn JdM is wereldwijd groot geworden door zijn programma’s jarenlang op RTL te mogen uitzenden, inclusief floppen en pieken. JdM is RTL daardoor nogal wat schuldig. Zijn infantiele zus kreeg bij JdM kans om haar dingetje te doen en moet zich derhalve niet aanstellen.

 31. Job

  Hoi Linda, welkom in de echte wereld!

 32. Nerd

  @ Kees, whats up?

 33. Repelstreeltje

  BTW de programma’s zijn met en bij RTL ontwikkeld. Haar broer weet daar alles van, redelijk naïef van Linda. Een publiekelijke flater dus.

 34. Jan

  Wat een gejank.

  Maar ja, als je broer hulp nodig heeft, dan ga je.

  Alsof haar broer een noodlijdend opaatje in een aanleunwoning is. Als ik iets bedenk bij mijn werkgever, wordt dat ook zijn bezit. Ik vraag me ook af waarom er bij sterren nooit een concurrentiebeding is. Ik bedoel de gewone sterveling mag een jaar niet bij een concurrent werken.

  Verder huilie huilie terwijl haar broer de hele toko leegtrekt.

 35. sukkel

  Dat vertelde ze ook al in Dwdd dan zit het haar zeker hoog.de geldwolf..Ben gaan zappen met Ladies night…. wat een priet praat ze overschaduwde Merel totaal het was weer de Linda de Mol show… en zo fake ook met onderwerpen vanuit de Libelle ……bleh bleh

 36. nijntje

  Ha ha, die heeft een flinke boterberg op haar hoofd.

 37. Snake Charmer

  Ja en IHVH is door RTL4 groot gemaakt en daardoor een succes. Net als zowat alles wat Linda deed toen ze bij RTL4 zat. Zeker vergeten hoeveel flops ze bij TIEN had.

 38. Jim

  Ik vind Linda echt door de mand vallen.
  RTL heeft haar de kansen geboden en geinvesteerd en natuurlijk ook veel profijt van Linda. Het was een win-win situatie. Linda besluit zelf weg te gaan, maar ga niet huilen om het feit dat je dan niet al je programma’s mee kan nemen.
  Als ik voor mijn werkgever iets bedenk en zij gaan investeren in mij idee en ik een paar jaar later uit dienst te gaan dan kan ik het toch ook niet meenemen?

  Wat mij het meeste stoort nog in haar beklag is dat daar een miljonairsvrouw zit te klagen over een programmaatje. Dezelfde avond zit ze in Boulevard te verkondigen dat ze graag gezinnen helpt met armoede en pakketten weg geeft. Maar paar uur later is zij degene die zielig is. Realiteit kwijt deze vrouw. Jammer.

 39. Jan

  @Dominee Bonk, ik zou willen dat ik deze prachtige samenvatting, aangaande de essentie van Linda en haar familie, zèlf hier had neer geschreven…Heel mooi !

 40. MediaPrak

  De, Copyrights voor de twee shows liggen dan bij RTL, vreemd dat ze deze niet bij Talpa had ondergebracht, maar dat ze bij vertrek de exploitatie-rechten niet mocht meenemen is toch echt een fraai stukje ex-werknemer pesten door RTL. Daar zouden door NPO, Talpa en RTL afspraken over moeten worden gemaakt. Zie boekenwereld waar schrijvers overstappen naar andere uitgeverij en hun ‘oude’ titels mogen meenemen.

 41. Jan

  @White Angel, U nodigt Peter niet meer uit voor Uw verjaardag ?

 42. Adriaan

  Och och och wat dom van Linda. Tot nu toe kon ze zich redelijk voordoen als ”normale Nederlander” (in tegenstelling tot Wendy) maar ze valt echt compleet door de mand door die De Mol-grootheidswaanzin.

  Werknemer (Linda) heeft een idee waarmee ze naar werkgever (RTL) loopt omdat ze zelf geen zin heeft risico te lopen en veel geld te investeren. RTL zegt ”ja” en ontwikkelt het programma en zendt het uit. Werknemer zoekt andere werkgever. Uiteraard kan die dan niet het idee meenemen. Dat snapt een kleuter nog.

  Als ze dat zo graag had gedaan, had ze t op de Harry Mens-manier moeten doen. Programma 100% zelf maken (en betalen!), aanbieden aan een zender voor een x-bedrag, Dan sluit je contractjes af voor een jaar, en kun je daarna doen wat je wil.

  Maar ja, risico he. Dat laten ze liever door een ander (RTL) lopen maar bij succes wel verontwaardigd zijn en claimen dat het ”je eigendom” is. Nee, dat is het dus niet Linda. Iets met eigen keuzes en daar de gevolgen van.

 43. Nachas

  Het team van Talpa Network is creatief genoeg om zelf nieuwe formats te ontwikkelen en te produceren. Tevens kan rondom presentatoren die eventueel zullen gaan overtappen naar deze zendergroep, zoals bijvoorbeeld Matthijs van Nieuwkerk, worden gewerkt aan nieuwe programma formules.

  Kortom RTL Bertelsmann mag die twee programma’s van haar lekker houden !..

  De tijden zijn veranderd !…

 44. Nijl

  @Niek. Goede input. Meer van dit soort info graag van insider. Kunnen we meer mee dan dat gescheld hierboven

 45. Bart

  @Nachas Nou nou wat zijn ze creatief bij Talpa! Ha Ha!

 46. robb

  Linda maakt er met wat veranderingen nog veel betere programma’s van gelukkig zonder Ruben Nicolai .

 47. Jenna

  och mens zeur niet… rtl heeft de programma’s betaald. je bent met het idee gekomen. mede bedacht door Linda de Mol zal er bij komen te staan. Jij bent weg gegaan… je denkt toch niet dat je alles mee kan nemen? dat zou toch belachelijk zijn? kom op zeg…. wat een krokodillentranen. je maakt jezelf compleet belachelijk… je bent niet zielig. je hebt alles wat je wilt.

 48. Guttegut

  Verzin zelf anders wat vernieuwends i.p.v. dezelfde uitgekauwde schijtlollige nietszeggende troep die je al jarenl asng over Nederland uitbraakt

 49. b

  Wat naief Linda . Je broer is nog vele malen erger dan RTL .

 50. Remco Terhorst

  Linda was vreeeeeeselijk gisteravond. Hoe ze ook over Elise Schaap zei dat het eigenlink door Linda’s creatie van Ruxandra…? Alexandra? Hoe heet die ordinaire rip-off van Sofia Vergara’s Gloria uit Modern Family? Anyway, dat haar creatie van die exotische uit Familie Kruys dus de reden is geweest dat Elise Schaap nu een prijs heeft gewonnen. Daarbij compleet haar werk in De TV-Kantine of Undercover vergetend. Bespottelijk.

  Linda creërt geen formats, zij ript andermans formats. Desperate Housewives, Modern Family…

  En daarnaast ook nog vuil over Chantal Janzen. Andere kaarten, zelfde spelletje. “Vervolgens is er tegen Chantal gezegd: ‘We gaan die programma’s nooit met iemand anders doen, alleen we kunnen ze nu niet maken door de situatie, maar we bewaren het format voor jou.’ Daar heeft ze niet op gewacht. Zij dacht: ik verander een paar dingen en ga het gewoon zelf maken. Prima. Dat heeft Talpa ook gewoon zo gelaten. Maar in mijn geval is het dus wel zo dat het ernaar uitziet dat andere mensen dat gaan presenteren en dat voelt gewoon niet fijn.”

  Ze wilden Chantal daarmee dus naar SBS chanteren.

 51. Wessel

  @Nachas
  Thu 17 Oct 2019 om 11:09

  Gezien de ontwikkelingen, de afgelopen jaren bij SBS, kennelijk nog niet creatief genoeg……..

 52. Mick

  Ik heb ook gekeken en hoezo vals tegen Chantal Janzen? Het kwam helemaal niet vals over.

 53. jahaha

  Die bolle Linda zou er goed aan doen om dr muil eens te houden!

 54. Mick

  Geef Rolf Wouters de kans om voor Talpa een leuke weekendshow te maken met normale mensen. De beste showpresentator van Nederland hoort gewoon op televisie.

 55. Samantha

  Hypocriet hoor linda. Zij hebben alles voor de programma betaald.

 56. JohanV

  De rechter heeft beslist en dan moet je je verlies nemen, ook als je Linda de Mol heet en “TV-Koningin” bent!

 57. Peanut

  Linda kom op. Weet Ik Veel is leuk, maar gewoon een kennisquiz. Oh Wat Een Jaar is ook gewoon een quiz met een leuk sausje. Maar wel programma’s waar RTL in heeft geïnvesteerd. Hoe kan ze denken dat RTL dit zomaar zou laten gaan? Er zijn toch gewoon contracten getekend? De Molletjes willen altijd ALLES hebben. En nu janken als de rechter hier een uitspraak over doet. Ze hebben nooit genoeg.

 58. Ben

  Is er ook maar iets (behalve de botox dan) wat zij zelf “ontwikkelt” heeft. Staat al meer dan 15 jaar stil. Is nog erger dan paultje en snuiver snoever G. Zegt genoeg.
  “Powered by linda” hilarisch. Kijkt en leest geen hond. Haar grootste (ook nog gekochte) succes is de film. Bijna 2 milj “kijkers”.
  De “verkoop” via blokker, kruidvat enz maar ff gemakshalve als “kijker” meegetelt. Tsja….. Maar dan is ruim 90% van ned titaal niet in je geïnteresseerd. “powered by linda” hilarisch lijkt wel jomanda

 59. Rik

  Hoe Linda het succes naar zich toetrekt verdiend bijna een award an zich. Elise heeft de prijs gewonnen door haar, terwijl de kranten afgelopen seizoen vol stonden vanwege haar rake persiflages op Nikki Plessen en Olcay Gulsen in De TV Kantine en ze een geweldige rol vertolkte in Undercover. De programma’s van RTL zijn haar kindjes, terwijl het een kennisquiz is en een goedkoop aftreksel van Het jaar van. Chantal heeft niet zelf het programma bedacht, maar dat was wel een personality programma en dus onmogelijk om mee te nemen. Het is toch niet Linda Weet Veel of Linda’s Jaar. Daar gaat de vergelijking compleet mis. Jammer dat Merel haar niet het vuur aan de schenen wierp, maar profileerde als vriendin wiens handje door Linda wordt vastgehouden.

 60. Emily

  @Rik: spijker op zijn kop!!!! Exact dat.

 61. Fred

  Het is natuurlijk vervelend voor Linda dat “haar” programma’s door RTL vast worden gehouden. Nu zijn de druiven zuur voor haar, maar dat was ook voor RTL dat miljoenenjacht vertrok.
  Er is destijds gekozen om nieuwe titels bij RTL te maken, dat kan iemands idee zijn maar je hebt ook nog investeerders nodig. In dit geval RTL.
  Bij mijn eigen werkgever heb ik genoeg plannen ontwikkeld en bedacht maar als ik vertrek is de investeerder (mijn werkgever) nog de eigenaar van deze plannen.

  Linda kan niet anders dan wachten of RTL het daadwerkelijk op de buis gaat brengen (weet ik veel met Caroline Tensen, oh wat een jaar met Tijl Beckand of Paul de Leeuw).
  Het is natuurlijk hypocriet mbt Chantal blijft slapen, dat is puur voor haar gemaakt en MET haar ontwikkeld.

  Wat anders,
  Maar hoe het nu gaat in het tv-landschap is natuurlijk ongezond. De kijker rent weg van linear kijken en vervolgens vechten mn SBS en RTL om dezelfde kijker. Echt jammer en op middellange termijn onhoudbaar.
  Ik kan me dan ook echt niet voorstellen dat er achter de schermen niemand bezig is om een samenwerking tussen de zendergroepen te bewerkstelligen.

  Ned 4 (rtl4-SBS6)
  Ned 5 (Ned5 / RTL8)
  Ned 6 (Veronica / RTL7, RTLz)
  Ned 7 (Telekids, SBS9)

 62. Positief Op TV

  O Wat een Jaar kan Chantal prima presenteren.
  Ze zingt in ieder geval beter dan Linda en van de 2 sitekicks zou ik die Jeroen van K zo wie zo vervangen.

  En voor Weet Ik Veel heb je misschien wel Humberto T. (wel beter articuleren dan) of Art R. als alternatief in huis.

 63. anonymous

  RTL heeft het geld er in gestoken.
  Logisch dat zij het mogen houden..Wat een jankwijf.

 64. Mark

  Zucht, wat een reacties… Linda is alleen maar overgestapt omdat ze NET 5 er dan cadeau bij kreeg. Bij RTL zou ze nooit een eigen zender kunnen maken van bijvoorbeeld RTL 5.

 65. oja

  Wow, de hypcrosie bij de Molletjes is wel groot zeg. Zelfs alles flikken om mensen te naaien met contracten. Producent idem. En dan de begebeten hond spelen (nadruk op ‘spelen’) als het een keer niet lukt zoals de familieclan het wil en had bedacht. En dat ook nog eens in je eigen programma, waar je als vaste gast ‘waakt’ over format en zonder jou het nooit een succes zal worden…. Linda wordt Verwendy. Ik had haar hoog zitten, maar is inmiddels afgegleden naar een bedenkelijk nivo. Kom uit je bubbel en get real. Of ga je eens echt interesseren in mensen ipv te doen alsof, net zoals een boekpresentatie over arme kindjes.

 66. Nachas

  (12.05) De ontwikkelingen van de afgelopen maanden bij Talpa Network duiden op de aanwezigheid van voldoende creativiteit om het totale marktaandeel van de vier Talpa TV zenders te kunnen doen toenemen.
  Het behaalde succes sinds de start van dit seizoen is inderdaad nog maar een begin, echter is een stevig fundament een niet te verwaarlozen onderdeel voor verdere opbouw!

  De tijden zijn aan het veranderen, de Nederlandse Talpa Network bouwt hier dan ook graag aan mee !….

 67. the pat

  de presentatie als volgt:

  Weet ik veel: Eva Jinek
  o wat een jaar: Carolien Tensen team met carlo en irene met een BNer

 68. Pauline

  @Nachas, verlang jij soms naar het sterretje van John de Mol ?

 69. Nachas

  Nee ik zit verlegen om aandacht en hoop dat via hier te krijgen. Ook zoek ik werk. Werk voor laagopgeleiden.

 70. Lennart

  Inyeressant. Een programma van Linda met Linda over Linda en de formats van Linda.

 71. Pauline

  @Nachas, gaat alles nog goed met RTL Bertelsmann ?
  Ik heb er vandaag niet over gelezen…

 72. LLRV

  Merel is nu kennelijk journaliste af. Wat een zwak optreden, voor geld en roem ga ik lekker in de kont van bazin Linda zitten. Ik moest aan Jan Peter Balkenende denken, kwispelen met het staartje en onderdanig kijken. Voor een tv carrière bij Talpa moet je diep in de morele shit durven …

 73. jaap knaap

  @Pauline geweldig (een eikel is het)

 74. gtstfites

  @Lennart en ook nog eens op de zender van Linda.

 75. Heynen

  Wel echt vervelend voor Linda. Die programma’s horen gewoon bij haar. Het is ook een heel andere situatie als met Chantal. Maar goed Linda komt vast met weer een goed programma.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.