Angela de Jong: ‘Talpa bood mij heel veel geld’

Angela de Jong heeft ‘heel veel geld’ aangeboden gekregen tijdens haar gesprekken met Talpa Network over een televisiecontract. Dat zegt de columniste van het AD in de podcast 30 Minuten Rauw. De Jong onthulde in januari dat SBS 6 haar eerst vroeg voor een late talkshow en daarna om presentatrice te worden van 6 Inside, iets wat de zender zelf ontkende. De opiniediva blijft echter bij haar verhaal en voegt er nu aan toe dat John de Mol zelfs diep in de buidel wilde tasten.

De AD-vrouw moet er niet aan denken om een Talpa-ster te worden. “Ik kon naar Talpa voor heel veel geld en ik heb nee gezegd. Ik geloof niet dat ik daar zou kunnen doen wat ik zou willen doen en dat je daar de volledige vrijheid hebt. Dat zie je ook aan een hoop mensen die daar nu zitten, dat je toch op een gegeven moment moet doen wat de man aan het roer vindt.”

Heeft ze John de Mol zelf ook ontmoet? “Ja, ik vond hem toen buitengewoon charmant. Maar ik ken de verhalen over hem, dus ik wist al dat hij dat heel erg goed kon. Ik weet ook dat hij een andere kant heeft, maar die heb ik zelf nooit gezien.”

Ook RTL Boulevard heeft om haar gevochten, aldus De Jong. “In het verleden is geprobeerd om mij vaste deskundige in Boulevard te maken. Of ik me aan het programma wilde verbinden. Nou ja, dat zit er niet in, want ik ben van het AD en ik ben van mezelf. Ik ga me aan geen enkel programma verbinden.”

Lees ook:
Angela de Jong: ‘RTL Boulevard wil mij heel graag’ (vorig jaar)
Angela de Jong gevraagd voor presentatie 6 Inside (januari)
SBS 6 vroeg Angela helemaal niet als presentatrice (januari)
Hans Nijenhuis: ‘SBS 6 liegt over Angela de Jong’ (januari)
Angela de Jong: ‘SBS 6 probeert mij terug te pakken’ (januari)
Angela de Jong: ‘SBS 6 bood mij late talkshow aan’ (april)

Foto: KRO-NCRV

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen