Hans Nijenhuis: ‘SBS 6 liegt over Angela de Jong’

AD-hoofdredacteur Hans Nijenhuis vindt dat SBS 6 zijn sterrecensente Angela de Jong uitmaakt voor leugenaar. De zender wilde haar wel degelijk strikken voor de presentatie van 6 Inside. Dat laat de krantenbaas weten op Twitter. De Jong riep vorige week bij Jinek dat de zender haar samen met Albert Verlinde en Jan Versteegh het presentatietrio wilde laten vormen van 6 Inside, maar de zender ontkende dat vandaag. Ze was slechts in de running voor de rol van insider, stelt het station.

Onzin, aldus Nijenhuis. Volgens hem wilde SBS 6 haar wegkapen bij het AD. “Toch gek dit te lezen nadat ik afgelopen zomer in een wegrestaurant met collega’s van Talpa sprak over hun voornemen om Angela samen met Jan Versteegh en Albert Verlinde de spil te maken van van 6 Inside. Maar gelukkig koos ze voor ons“, twittert hij.

Zelf heeft Angela de Jong nog niet gereageerd op de stelling van SBS 6, maar ze heeft dan ook geen Twitter. Ze heeft alleen een column.

Lees ook: SBS 6 vroeg Angela helemaal niet als presentatrice (vandaag)

De tweet van Nijenhuis:

Foto: KRO-NCRV

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen