Hans Nijenhuis: ‘SBS 6 liegt over Angela de Jong’

Geplaatst op vr 11 jan 2019 om 16:05

AD-hoofdredacteur Hans Nijenhuis vindt dat SBS 6 zijn sterrecensente Angela de Jong uitmaakt voor leugenaar. De zender wilde haar wel degelijk strikken voor de presentatie van 6 Inside. Dat laat de krantenbaas weten op Twitter. De Jong riep vorige week bij Jinek dat de zender haar samen met Albert Verlinde en Jan Versteegh het presentatietrio wilde laten vormen van 6 Inside, maar de zender ontkende dat vandaag. Ze was slechts in de running voor de rol van insider, stelt het station.

Onzin, aldus Nijenhuis. Volgens hem wilde SBS 6 haar wegkapen bij het AD. “Toch gek dit te lezen nadat ik afgelopen zomer in een wegrestaurant met collega’s van Talpa sprak over hun voornemen om Angela samen met Jan Versteegh en Albert Verlinde de spil te maken van van 6 Inside. Maar gelukkig koos ze voor ons“, twittert hij.

Zelf heeft Angela de Jong nog niet gereageerd op de stelling van SBS 6, maar ze heeft dan ook geen Twitter. Ze heeft alleen een column.

Lees ook: SBS 6 vroeg Angela helemaal niet als presentatrice (vandaag)

De tweet van Nijenhuis:

Foto: KRO-NCRV
59 Reacties op “Hans Nijenhuis: ‘SBS 6 liegt over Angela de Jong’”


 1. Curryworst

  Om Shakespeare er maar even bij te halen: Much Ado About Nothing.

 2. Shaniquilia vd Put

  Het is en blijft een wereldje van leugens en dikdoenerij. De grootste leugenaars en opscheppers blijven over, de rest haakt vroeg of laat af.

 3. Reageerder

  Zoals ik in een ander bericht al zei geloofde ik Talpa al niet, of deze meneer moet ook al liegen.

 4. Maarten

  Nijenhuis, tja.
  Alsof hij zelf zo betrouwbaar is.

 5. Darren

  Who cares wie the F is angelaaaa

 6. Shaniquilia vd Put

  Angela is een frisse wind in het wereldje van zelfingenomenheid, leugens en morsige oude televisierecencenten. Dat wereldje heeft dringend behoefte aan types als Angela die onafhankelijk hun gezond verstand kunnen laten spreken. De tv wereld zou Angela dankbaar moeten zijn, inhoudelijke kritiek is zeer waardevol.

 7. Simon

  Ze hebben mij ook gevraagd maar daar zwijgen ze over.

 8. Einde tv

  Bij alles reageert SBS als een station in nood.

 9. Maarten

  @Put
  Recencenten, ach ja.
  Jij hebt dringend behoefte aan een cursusje Nederlands.

 10. KLM

  SBS is en blijft stuurloos

 11. Shaniquilia vd Put

  Lekker on topic en inhoudelijk, Maarten. Maar vaut getypt inderdaad.

 12. Jantje

  Darren laat zich graag in de dаrmen porren.

 13. Joris

  @Shaniquilla, ja dat klopt absoluut.

 14. Greta

  Stelt niks voor A

 15. Show

  Deze man een monster, karakterloos, respectloos, sensatiemaker en geldbelust mens. Zijn oliebollentest waren zo verschrikkelijk hij veel hardwerkende ZZP’ers in Nederland de das om gedaan, mensen die vaak s’nachts met passie en liefde hun werk zaten te doen, werden in zijn krant zo ondergehaald zo respectloos behandeld, ongelofelijk dat zo’n hufter hoofdredacteur van een krant is. Het AD liegt voortdurend, Angela liegt en Hans Nijhuis tja wat verwacht je van zo een type!!

 16. Vrijdag

  Deze leugens van het AD doet me denken aan de oliebollentesten.

 17. Ikke

  Ben heel benieuwd hoe eerlijk en onafhankelijk het commentaar van Albert Verlinde vanmiddag is op deze kwestie en vooral ook op DanceSing. De uitzending van 6Inside vanmiddag is bepalend voor hun toekomst. Hoe hard durft Albert Verlinde John de Mol voor het hoofd te stoten? Wordt het net zo zwak en afhankelijk als Boulevard en RTL, of durft Albert Verlinde net zo eerlijk en onafhankelijk commentaar te geven als Angela de Jong en het AD??

 18. Pastoor van Puffelen

  Al die rond de 50 zogenaamd bekende Nederlanders moeten nu echt van de tv weg, ze moeten gewoon in een supermarkt of zo voor een extreem laag loon te werk worden gesteld als straf en boetedoening voor hun ongebreideld vunzige narcisme. Levenslang tbs geven en daar dan een internet show van maken is ook een optie en een garantie voor succes, tenminste als ik dit presenteer. Al die gekke zich totaal onterecht belangrijk vindende trolachtige onwezens in een gesticht. Mijn assistente rolt ze dan iedere avond in ijskoude lakens, het publiek zal watertanden. Ik ben uw pastoor, meneer van Puffelen. Die 50 zogenaamd bekende Nederlanders, zijn stuk voor stuk van God los, maar u en ik niet. Nooit. Amen en zet de tv nooit meer aan, dat is nog uitsluitend voor de extreem dommen onder ons. Daarmee bedoel ik de schaapmensen, mensen die te dom zijn om zelfstandig kritisch te denken.

 19. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Oh jongûs, altijd weer gelieg en draaierij, kwalbert zou ervan smullen.
  Maar niet als het hemzelf betreft.
  Resumé: Angela is te goed en het zou een absolute mismatch zijn om haar kwaliteit naast die hakketakkelende Jan Versteegh en die rare in zichzelf zwelgende Albert Verlinde in stelling te brengen. Oh wacht…. het gebrek aan succes voor dit programma ligt aan Angela de Jong! Omdat ze er niet bij zit!! Woehaaa!!!!
  Dát is pas een scoop.
  We gaan ‘m gelijk op het internet zetten.

 20. Huiskamer

  Onvoorstelbaar hoe ze bij Radio1 Kjeld Nuis hebben genaaid. En maar gillen: “Hij heeft een blokje weggetrapt. ” Met op hoge poten richting de jury. Gewoon als spionnen om later in de refo-hemel te kunnen komen. Dat hij daarvoor direct naar huis mocht is niet erg. Want Radio1 heeft zich als gutmensch mogen tonen. Zo ga je toch niet om met onze sporters ? Daarom wilde Jan Raas nooit meer met matennaaier M. Smeets te maken willen hebben. Bah.

 21. Lies

  Wat sjiek. Vecht dit lekker binnenskamers uit. Mijn god wat is de media wereld een enge kliek geworden…

 22. Johann

  @suck van de bijlmerflat 17:25 Kun jij niet eens een andere bezigheid zoeken dan hier de hele dag rond te hangen en ons te vervelen met je niet grappige onzinreacties.

 23. Rubicon

  Benieuwd of 6Inside straks de ballen heeft er iets over te melden. Bijvoorbeeld door primaire bron Angela of Neijnhuis even te bellen. Of iemand van Talpa.
  Angela prima bezig. Kritiek Gordon sloeg nergens op. Ze speelt niet op de man maar zegt dat de man ok is maar geen goede presentator. Wat klopt

 24. Joram

  Het blijft een onwaarschijnlijk verhaal dat Talpa haar als presentatrice zou hebben gevraagd, daar is zei duidelijk niet geschikt voor. Hans Rellemans gebruikt waarschijnlijk daarom ook niet het woord presentatrice, maar ‘de spil.’ Dat kan dus ook gewoon een vaste deskundige zijn.

 25. chris?

  Een nieuw woord STERRECENCENTE; zo ver gaat het dus al. Ja het AD moet daar van bestaan denk ik haast

 26. Kris

  Het schip zinkt al als een gek, alleen maar kelderende kijkcijfers, 370K Maandag 200K Donderdag, moeten ze nodig die plofkop erbij halen, dan wordt het helemaal niks meer.

 27. weethetbeter

  Gek dat ik Talpa geloof !!!!!!!!

 28. Whitedog

  Zo MC heeft duidelijk zijn pijlen op de nieuwe programma’s van SBS gericht de laatste dagen.

 29. bhuf

  Kaj Gorgels is de nieuwe presentator van Expeditie Robinson!

 30. Fox Mulder

  Er is een mediaoorlog op komst tussen Talpa en de Persgroep. Let goed op beste MC’ers. Er zit sinds kort iemand bij de Persgroep die zijn gram wil halen. Tip van de sluier.. hij is al 40 geweest.

 31. Ikke

  Zover ik heb kunnen zien, heeft 6Inside het nieuws over 1e aflevering van DanceSing en het nieuws dat Angela de Jong wel/niet als presentator voor 6Inside gevraagd is VOLLEDIG GENEGEERD. Als dit idd klopt, dan rest 1 conclusie: Albert Verlinde en 6Inside zijn net zo ongeloofwaardig als de rest. Binnen een week blijkt al wat de grote woorden over onafhankelijke mening van Albert Verlinde waard is: geen cent.

 32. Dionne

  @fox mulder, wat bedoel je precies?

 33. Paultje Wippeman

  Waar of niet het blijft een zwetende zeekoe.
  Gatver!

 34. Jasper

  Ach die arme Nijenhuis, wat is dat kereltje toch zielig.
  Dat hij net zijn vuilspuiterij jaarlijks oliebollenbakkers,
  haringverkopers en nog meer hardwerkende de ellende
  inschrijft vergeet dit mannetje.
  WAT EEN BETREURENSWAARDIG KERELTJE VIND IK HEM.

 35. Dionne

  Paultje wippeman, ik denk dat jij zelf een vrij miezerig mannetje bent met weinig vrienden. Waarom zou je zoiets opschrijven?

 36. Bart

  Dionne heb jij een strak k UT je dat lekker warm is om aan te likken?

 37. Snoep Dok ie Dog

  Zonder dit roddelen was MC minder leuk.

  Echter het gaat erom om zoveel mogelijk de kijker te verleiden om te kijken naar dingen die de kijker kunnen of zullen interesseren.

  Ik hoorde vanmiddag uit erg betrouwbare bronnen dat John de Mol het gedoe wel beu is en zich meer gaat bemoeien met de zender en 6Inside. EINDELIJK.
  John heeft dan wel lenzen in, ik weet zeker dat hij het allemaal scherp gaat bezien.

 38. Dionne

  ja hoor die heb ik

 39. Klazine

  Je verpest MC met al je vunzige reacties.

 40. simon stokvis

  ik vind het ook niet netties

 41. Bart

  Oef Klazine laat me je lekkere tieten ten en strak k UT je eens zien! Simon Stokvis heb jij een stijve?

 42. Bart

  Dionne dan wil ik je wel eens lekker komen verwennen, ben je al een beetje nat?

 43. Beginneling

  Talpa sterft al voordat het kan lopen.

 44. Snoep Dok ie Dog

  On topic

  Angela de Jong is vaak omstreden. Om die reden is ze interessant.
  Bijna iedereen kent haar en dus bijna een bekende nederlander.
  Ze is een spraakmaakster……
  Al zou ze wel naar Inside zijn gegaan, dan nog mankeert er enorm veel aan het programma en sterker nog de hele SBS zes zender.

 45. Karel de Grote

  Goed man: in een wegrestaurant! In wegrestaurants worden de grootste louche deals altijd gesloten!

 46. Birgit

  Prachtig hoe iemand met een mening zoveel teweeg kan brengen.
  Angela heeft een duidelijke mening. I love it.

 47. Snoep Dok ie Dog

  nu nl
  Kaj Gorgels vervangt Dennis Weening als presentator in Expeditie Robinson. De YouTuber, die eerder ook Temptation Island VIPS presenteerde, zal vanaf het komende seizoen te zien zijn in de realityserie waarin BN’ers moeten zien te overleven op een onbewoond eiland.

  Dat werd vrijdag bekendgemaakt door RTL. De 28-jarige Gorgels, die zelf finalist was in het programma en bekend werd door zijn videoserie Kaj’s Typetjes, zal samen met Nicolette Kluijver Expeditie gaan presenteren.

  “Deelname aan het programma waar ik sinds kind al fan van ben, was al onwerkelijk en ik had nooit kunnen dromen dat ik het programma ooit zou presenteren”, vertelt Gorgels.

  “Het is voor mij een enorme eer om Dennis Weening op te volgen, voor mij toch wel echt Mister Robinson. Ik ga er alles aan doen om dit zo waardig mogelijk te doen.”

 48. Bart

  Ik wil wel Dionne en Jolanda ne uk en.

 49. Meneer Kaktus

  Ik ga Virgien dekken. Welterusten!

 50. Birgit

  bart je wilt wel veel

 51. Bart

  Birgit ik wil gewoon een lekker k UT je, heb jij een lekker strak k UT je en wil je lekker verwend worden?

 52. Birgit

  ja hoor kom er maar in mijn scheur staat wagenwijd open

 53. Bart

  Ah Birgit daar word ik wel stijf van, ben je al goed nat met gezwollen scha amlippen?

 54. anonymous

  Zure Angela zal het wel verkeerd begrepen hebben..
  Gevraagd als deskundige en dacht dat ze mocht presenteren.

 55. Klaasje

  @anonymous, zeker vergeten te kijken naar Jinek.

 56. Mike

  De stem van die vrouw…

 57. Bart

  Birgit, Dionne en Jolanda, ik wil jullie k UT je likken en vol spui ten met mijn heerlijke zaad.

 58. liefkleinhertje

  Als die Angela weg gaat kunnen ze altijd nog Vincent Bijlo laten kijken dan weet je gelijk wat goed is.

 59. anoniem

  hans schaam je je niet foei

  foei

  leugenaar

  weet je het nog gelogen voor de hard werkende oliebol verkopers

  heb je je excuus aangeboden

  Hans heb liegen van je vader of moeder geleerd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.