Show-Koos sluit vervolg carrière op YouTube niet uit

Geplaatst op wo 11 sep 2019 om 14:00

Koos van Plateringen sluit niet uit dat zijn carrière een vervolg krijgt op YouTube in plaats van op televisie. Dat heeft hij gezegd op BNR Nieuwsradio. Van Plateringen is vanwege een naaistreek vertrokken bij SBS 6 en Shownieuws, maar heeft nog geen nieuwe werkgever gevonden. “Het is even afwachten wat er op me af komt en de gesprekken die ik voer. Ik kan het zelf ook gaan maken op YouTube, hè? Ik kan overal dat werk gaan doen. Het is ook goed om even alles te laten landen.

Met wie voert hij die gesprekken? Heeft een andere tv-zender misschien de deur op een kier staan? “Op een kiertje misschien. Waar? Dat ga ik niet zeggen. Of het RTL is? Nee. Ja. Nee. Nu verwarren jullie me een beetje.

Of gaat hij iets doen voor het Eurovisie Songfestival? “Wil ik presenteren? Ha ha. Dat vind ik ook zo onfatsoenlijk dat al die mensen dat ineens beginnen te roepen. Stel dat ik hier dat zou gaan zeggen, dan zou ik toch wel zelf die mensen gaan bellen.”

Het door hem zelf bedachte SBS 6-programma De Dag Van Je Leven mag hij in elk geval niet maken bij de concurrentie. “Nee, maar de basis van het programma – het interviewen van bekende mensen en dichtbij ze komen in gesprekken – kan wel.”

Hoe onderscheidt hij zich van andere BN’er-interviewers? “Door wie ik ben probeer ik de echte mens achter de ster te laten zien. Ivo Niehe kan dat ook, maar ik zie ook veel bekende mensen bekende mensen interviewen, waarbij ik denk: het gaat niet om degene die je interviewt, maar om jou en hoe grappig je bent.”

Hij hoopt zoiets weer te kunnen gaan doen, of het nou op tv is of op YouTube. “Dat zou ik heel leuk vinden.”

Foto: SBS
20 Reacties op “Show-Koos sluit vervolg carrière op YouTube niet uit”


 1. #NPO Kijker-de enige echte#

  weg blijven heel ver wegblijven

 2. Albert Verlinken

  Lekker vloggen op het kanaal van Gall & Gall voor Koos.

 3. the devil himself

  Leve Talpa, volgens mij is het vreselijk om daar onder dat John de Mol regime te moeten werken, vooral als je tegen de 50 loopt

 4. the devil himself

  Leve Talpa, volgens mij is het vreselijk om daar onder dat John de Mol regime te moeten werken, vooral als je tegen de 50 loopt

 5. Meneer Kaktus

  Is Koosje bottom eigenlijk? Ik vraag dit voor ’n vriend.

 6. @Meneer Kaktus

  ja en hij kan zelfs double aan

 7. Huismaker

  Precies zoals Martin dat vandaag in de Tweede kamer over de NPO bedoelde:
  https://www.youtube.com/watch?v=O15kX2PHtOE

 8. Curryworst

  9 van de 10 interviews is tussen BN’ers.
  BN’er A komt thuis bij BN’er B.
  Dingdong en BN’er B doet heul verrast de deur open in zijn beste kloffie. ‘Goh wat leuk dat je langskomt. Ik had je helemaal niet verwacht, maar kom gezellig binnen’.
  ‘Bakkie koffie dan maar?’
  En altijd een té opgeruimd huis en een té brandschone keuken.
  Dat verhaaltje over de mens achter de BN’er is zo sleets. Het is gewoon een beetje meegluren in het huis van onze celebs.

 9. L.

  Misschien RTL Boulevard? Zou ik geen gekke keuze vinden, alleen hebben ze daar al veel te veel gezichten.

 10. FlyingLotus

  Wat is een naaistreek?

 11. Huismaker

  Oja;

  Bosma was in topvorm vandaag.
  En hierbij nog een vervolg reactie op de leugens van de PvdA
  https://www.youtube.com/watch?v=TmUYiZvtrjU

  Uiteraard nooit te zien bij de NPO.

 12. Mark

  ^^^^

  Een naaistreek is een streek (gebied) waarin genaaid kan worden.

  Dus een anus of flamoes.

  (bron: vandale.nl)

 13. Huismaker

  Ook verboden bij de kartelmedia:
  https://www.youtube.com/watch?v=gzUKiXpTb_U
  Dankzij internet zien/horen wij al het nieuws.

 14. Dominee Bonk

  Dit is toch een alcoholist?

 15. xy

  Carriere en youtube, als ik dan denk ‘contradictio in terminis’, ben ik dan een ouwe lul (42) aan het worden? Ik kan ook al het streepje op de e bij carriere niet vinden op dit klote toetsenbord. zucht

 16. dennis

  Koos heeft zelf ontslag genomen, dus geen uitkering, en nu Koos? Bij natuurlijk rtl 4 misschien, samen met Aron Bade, ik zie een nieuw koppel…

 17. Johnny👀

  Zijn al teveel n1chten op tv dus prima als ze wat anders gaan doen..

 18. Iemand

  Met het laatste wat hij zegt heeft hij wel gelijk: dat het bij veel interviewers meer gaat om henzelf dan om degene die ze interviewen. Een goed voorbeeld vind ik Wilfred Genee. Die komt altijd enorm over of hij wil scoren, vervelende interviewer. Als Koos denkt dat hij wel zijn gast centraal kan stellen wens ik hem veel succes.

 19. 123

  @Johnny: 🙅‍♂️

 20. bastiaan

  gewoon wegwezen koos idioot, naar mannetje

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.