SBS 6 vroeg Angela helemaal niet als presentatrice

SBS 6 heeft Angela de Jong helemaal niet gevraagd als presentatrice van het programma 6 Inside, zoals ze beweerde aan tafel bij Eva Jinek. Ze is wel benaderd om regelmatig aan te schuiven als insider. Dat heeft een woordvoerder van de zender laten weten. De Jong krijgt het volgens sommige critici een beetje hoog in de bol. Op Nieuwjaarsdag beweerde ze aan tafel bij Jinek dat SBS 6 haar wilde hebben voor de presentatie van 6 Inside, maar dat is dus helemaal niet zo.

De Jong meende dat SBS 6 haar een presentatietrio met Albert Verlinde en Jan Versteegh wilde laten vormen. “Ik was gevraagd om samen met Albert en Jan het programma te gaan doen, te gaan presenteren.

Ze gaf aan te hebben geweigerd. Wijzend naar de persfoto van 6 Inside met daarop de twee presentatoren Albert en Jan, zei ze: “Nee, anders had ik daar bij op de foto gestaan. Ik vond het ontzettend eervol en ik heb er goed over nagedacht, omdat ik geloof in het programma en het zomaar een enorme hit kan worden, maar ik lever dan wel mijn onafhankelijkheid in.”

Het lijkt erop dat De Jong het een beetje verkeerd begrepen heeft. SBS 6 is er klip en klaar over. “We hebben met veel mensen gesproken om een groep hele goede insiders samen te kunnen stellen. Met Angela hebben we ook over een insiders rol gesproken, niet over een andere rol“, zo laat de zender weten.

Lees ook: Angela de Jong gevraagd voor presentatie 6 Inside (2 januari)

Foto: KRO-NCRV

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen