Na Wendy loopt ook Maroeska leeg op Huishoudbeurs

De Huishoudbeurs maakt veel los bij de mensen. Wendy van Dijk liep er woensdag bij een stalletje helemaal leeg voor de camera van RTL Boulevard, terwijl bij de camera van concurrent Shownieuws kandidate Maroeska Metz van Heel Holland Bakt haar hart luchtte. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Van Dijk en Metz hebben allebei een roerige tijd achter de rug en op de Huishoudbeurs voelen ze zich heel erg gesteund door alle huisvrouwen met hun couponnetjes.

Metz kreeg ladingen met kritiek over zich heen, omdat ze helemaal geen amateurbakker, maar een professionele bakker zou zijn. Aan Shownieuws vertrouwt ze toe dat er sprake is van discriminatie bij Heel Holland Bakt.

Metz: “De kritiek was natuurlijk dat ik al een kookboek had, maar er zijn nog een andere kandidaten die al een kookboek hebben en ook andere kandidaten die achtergronden hebben. Het is dus een beetje jammer dat zich dat op mij richtte. Ik ga niet klikken over andere kandidaten. Ik vind dat Omroep MAX het zelf moet doen; die moet open kaart spelen over alle kandidaten.”

Op de Huishoudbeurs is iedereen heel aardig, aldus Metz. “Van die negatieve reacties zie ik helemaal niets terug. Er kijken 4 miljoen mensen naar Heel Holland Bakt, dus ongeveer iedereen die hier loopt heeft het denk ik gezien. Er zijn maar een handjevol twitteraars die dit de wereld in hebben geholpen. Misschien maar 200. Daar vind je er hier helemaal niets van terug. Het is bijna een soort therapeutisch.”

Foto: SBS

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen