Martijn Krabbé vindt Peter goede keuze als RTL-baas

Er klinken weinig kritische geluiden over de aanstelling van Peter van der Vorst als de nieuwe programmadirecteur van RTL Nederland; iedereen lijkt zich er wel in te kunnen vinden. Ook Martijn Krabbé is enthousiast. Dat laat hij weten in het AD. Krabbé is als presentator van RTL 4’s grootste kijkcijferhit The Voice of Holland de grootste ster van de zender. “Ik had er nooit aan gedacht, maar toen ik het hoorde dacht ik: Ja natuurlijk. Goeie keus. Intelligent, eerlijk“, aldus de 50-jarige televisiester.

Van der Vorst is bovendien een trouwe RTL-man, aldus Krabbé. “Een echte televisieman met een RTL-hart. Hij kent de rol van de presentator, maar ook van de producent. Natuurlijk zal hij zich moeten bewijzen als programmeur, maar hij snapt al zoveel kanten.

Krabbé hint in dezelfde krant op een vertrek bij The Voice. Gaat Van der Vorst over de herindeling van de presentatieteams van The Voice? “Nee, dat komt te snel, Peter gaat pas eind maart beginnen.”

Zijn RTL-collega Linda de Mol wordt de baas van Net5. Ziet Krabbé zo’n baantje zelf ook niet zitten? “Ik weet niet of dat iets voor mij is. Is toch ook een kantoorbaan. Laat mij me maar ontwikkelen als televisiemaker en presentator.

Het AD-interview met Martijn Krabbé kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen