Martijn Krabbé vindt Peter goede keuze als RTL-baas

Geplaatst op Thu 21 Feb 2019 om 14:05

Er klinken weinig kritische geluiden over de aanstelling van Peter van der Vorst als de nieuwe programmadirecteur van RTL Nederland; iedereen lijkt zich er wel in te kunnen vinden. Ook Martijn Krabbé is enthousiast. Dat laat hij weten in het AD. Krabbé is als presentator van RTL 4’s grootste kijkcijferhit The Voice of Holland de grootste ster van de zender. “Ik had er nooit aan gedacht, maar toen ik het hoorde dacht ik: Ja natuurlijk. Goeie keus. Intelligent, eerlijk“, aldus de 50-jarige televisiester.

Van der Vorst is bovendien een trouwe RTL-man, aldus Krabbé. “Een echte televisieman met een RTL-hart. Hij kent de rol van de presentator, maar ook van de producent. Natuurlijk zal hij zich moeten bewijzen als programmeur, maar hij snapt al zoveel kanten.

Krabbé hint in dezelfde krant op een vertrek bij The Voice. Gaat Van der Vorst over de herindeling van de presentatieteams van The Voice? “Nee, dat komt te snel, Peter gaat pas eind maart beginnen.”

Zijn RTL-collega Linda de Mol wordt de baas van Net5. Ziet Krabbé zo’n baantje zelf ook niet zitten? “Ik weet niet of dat iets voor mij is. Is toch ook een kantoorbaan. Laat mij me maar ontwikkelen als televisiemaker en presentator.

Het AD-interview met Martijn Krabbé kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
17 Reacties op “Martijn Krabbé vindt Peter goede keuze als RTL-baas”


 1. M.

  Dat is echt een heel slechte keuze, dat Peter binnenkort van zijn positie verdwijnt is al duidelijk, vanaf september begint de ellende bij RTL Duitsland. Niets gaat scoren, Bridget bij De Zwakste Schakel betekent een teken van Zwakte! Niet capabel voor de functie.

 2. Het is lente

  Elleboog zoekt elleboog

 3. Erben Wennemars (Schaats L U L )

  Dei Mmaartijn Krabbbbé is een vieze hol hol hol.hhhhh….holkruiper!

 4. MediaPrins

  Martijn Krabbé is een van onze beste presentatoren in Nederland. De beste keuze voor The Passion. Ik ga voor het eerst sinds de eerste editie weer kijken. Martijn is met z’n prachtige stem op z’n best in Lullen voor Spullen.

 5. Rubicon

  Wel zwak voor Krabbe

 6. beest

  Het grappige is dat Martijn zelf ook vrij intelligent is. Hij vergooit het echter met de nodige borrels die hij achter de schermen graag nuttigt.

 7. Mag ik ook eens een keer wat zeggen.

  Lekker slijmen en inlikken bij Peter. Ik kom teiltjes te kort.

 8. jroen

  Tja, net alsof er een RTL gezicht nu negatief gaar zijn. Zij kennen Peter anders dan wij als tv kijkers, daar zal het ook aan liggen.

 9. Lies

  @Mediaprins: de heldhaftige feuilleton Lullen voor Spullen (insert I am a Barbie girl muziek) is legendarisch. Martijn Krabbé is een oprecht goede kerel. Dat bewijst zijn programma Uitstel van Executie. Makelaar, Duncan en Eef verdienen ook alle credits.
  Goed dat Martijn de verteller is voor de aankomende Passion editie. Meer diepgang dan de meeste presentatoren.
  Charmant en sociaal. Leuke man!

 10. Lies

  MC: waarom wederom mijn reactie vasthouden?

 11. simon stokvis

  omdat het kan lies

 12. Lies

  @simon: maar niet omdat het moet?

 13. Joop55

  Krabbé mag straks weer eens echte programma’s gaan presenteren, moet weer even wat frisse lucht scheppen na 8 jaren die muffe lucht van The Voice-studio’s.

 14. Anoniem

  KAN IK HIER EEEEEVEN OVER GEVE?

  wel op La Elsinga stijl zeggen, anders klinkt het niet.

 15. Ed

  lik lik lik lik lik lik lik lik lik lik

 16. Annoniemus

  Martijn hoopt nog eens aan te schuiven aan de directie-tafel , dan kun je beter vooraf zeggen dat iemand geschikt is !

 17. JohanV

  Wat een slijmbal.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.