Henk Krol boycot Twan Huys na naaien talkshowgast

Henk Krol, politiek leider van 50PLUS, boycot Twan Huys om het belazeren van zijn talkshowgast Jenny Douwes. Hij vindt de presentator onbetrouwbaar. Dat laat hij weten op Twitter. Krol kan zich volledig vinden in de column die AD-divavrouw Angela de Jong schreef over de televisierel. Hij vindt het net als de tv-kenner super dom van Huys. “Angela de Jong beschrijft het prachtig in het AD. Onbegrijpelijk dat er nog mensen te vinden zijn die wél bij Twan aan tafel willen zitten.

50PLUS zal in elk geval niet meer meewerken aan RTL Late Night. “Ook mij zul je nooit meer aan tafel zien bij Twan Huys. Destijds bij Nieuwsuur confronteerde hij me ook met een compleet uit zijn verband gerukt fragment.

Twan Huys dacht een cool statement te maken door te roepen ‘dat de RTL Late Night-tafel van iedereen is’, maar in een kwartier tijd is hij al zijn geloofwaardigheid als journalist verloren.

Krol: “Lachen, het YouTube-fragment is inmiddels vaker bekeken dan een gemiddelde uitzending van RTL Late Night met Twan Huys.

Huys kan ook een interview met PVV-leider Geert Wilders wel vergeten. Hij twittert: “Vertrouw ze nooit, die journalisten. #TwanNaarHuys.

Politiek Den Haag stond al niet te springen om aan te schuiven bij Huys na zijn interview met Anne Lok, de warrige ex-vriendin van Alexander Pechtold.

Lees ook:
Twan Huys is game over: laagterecord RTL Late Night (vrijdag)
Angela de Jong denkt dat Twan Huys de kerst haalt (vrijdag)
Margriet Brandsma wordt ongemakkelijk van Twan Huys (vrijdag)
Bizar: Twan Huys naait Jenny Douwes voor de kijkcijfers (zaterdag)
Peter R. hypocriet over onbetrouwbare Twan Huys (zaterdag)
Angela de Jong vindt Twan Huys heel erg dom (zaterdag)
Twan Huys heeft geen spijt van belazeren Jenny Douwes (vandaag)
Ook RTL Boulevard geeft Twan Huys wind van voren (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen