Twan Huys is game over: laagterecord RTL Late Night

Twan Huys is game over. RTL Late Night doet het onder zijn leiding al weken veel slechter dan toen Humberto Tan er nog was, maar nu heeft hij ook diens absolute laagterecord verbroken. Er keken donderdag 236.000 mensen (6,2 procent) naar de talkshow op RTL 4. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Vergeleken bij Twan Huys is Humberto Tan met terugwerkende kracht ineens een kijkcijferkanon. Hij scoorde op het dieptepunt 297.000 kijkers in zijn vijf jaar bij RTL Late Night.

Huys zit momenteel in zijn zesde uitzendweek. Van de 24 afleveringen die tot nu toe te zien waren scoorden tien afleveringen niet genoeg kijkers voor een plek in de kijkcijfer top 25.

RTL Late Night was van vorige week maandag tot en met deze week dinsdag niet te bekennen in de kijkcijfer top 25. Woensdag kwam Huys weer heel even boven water drijven, maar nu is hij dus alweer kopje onder.

Het lijkt echt een afgelopen zaak voor Twan Huys. Hij heeft duidelijk de grootste fout in zijn carrière gemaakt door het prestigieuze Nieuwsuur te verlaten om ineens RTL-programma’s te gaan promoten op de late avond van RTL 4.

Zijn gastenlijst is veel te zwak, de onderwerpen flinterdun, hij is zelf duidelijk niet op zijn plek en zijn horrorcijfers maken het alleen maar erger.

RTL heeft herhaaldelijk weten dat zij Twan Huys de tijd zal geven, maar het wordt inmiddels spannend of de presentator de kerst haalt.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen