Wilfred Genee: ‘Raar dat Arie wel gek is op Gosschalk’

Geplaatst op Thu 24 May 2018 om 10:20

Wilfred Genee vindt het maar gek dat Arie Boomsma zich publiekelijk zo verzet tegen de homo-onvriendelijke en seksistische sfeer in Voetbal Inside, terwijl hij tegelijkertijd heult met een man die naar verluidt tientallen jonge jongens heeft misbruikt: Job Gosschalk. Dat heeft hij gisteren gezegd in RTL Boulevard. Zelfs Boomsma was ooit bijna slachtoffer van Gosschalk, maar toch is hij nog steeds helemaal gek op de vieze castingdirector. En dat vindt Genee wel een beetje hypocriet.

Je zó verzetten tegen machopraat in een tv-programma en tegelijkertijd misbruik van jonge jongens tolereren is een beetje vreemd, aldus Genee. “Ik vind het heel apart dat iemand die zich bewezen zo heeft misdragen als Job Gosschalk te vuur en te zwaard wordt verdedigd door Arie Boomsma. Daar begrijp ik – en jouw collega Beau geloof ik ook niet – helemaal niets van.”

Boomsma heeft in een YouTube-programma van twee jonge jongens gezegd dat hij de mannen van VI graag een keertje in elkaar klapt. Genee: “Een beetje met twee van die jongens onder zo’n schemerlamp zitten. Die heeft een beetje adrenaline erin gespoten en een beetje testosteron. En toen is Arie een beetje doorgeslagen denk ik.”

Hij meent het niet, denkt Genee. “Wilfred is in de Here natuurlijk, dus hij is van de ene wang en de andere wang, dus ik kan me nauwelijks voorstellen dat hij het echt meent.

Genee snapt niet dat Boomsma zo’n moeite heeft met de mannenpraat in VI. “Ik heb het idee dat Arie hier en daar wat overgevoelig is. Hij heeft een sterk ontwikkelde feminine kant. Daar heeft hij misschien iets meer last van dan wij.”

Volgens Genee heeft Boomsma vooral een ‘zelfhulpgroep’ nodig. “Als iemand squats gaat maken op het moment dat hij iets op moet pakken of als hij gaat opdrukken met zijn kindje omdat hij dan even aan zijn spieren wil werken, dan ben je toch niet goed bij je hoofd? Ik ben er ook van hè met ‘vullen of voeden’ en denken om het gezonde eten, maar er is een grens natuurlijk.”

Een tv-confrontatie tussen Boomsma en de VI-mannen in het RTL 4-programma VI Oranje Blijft Thuis is aanstaande. “Er is goed nieuws, op 12 juni zit Arie bij ons aan tafel.”

Lees ook (van nieuw naar oud):
Beau eens met kritiek op BLVD-collega Arie Boomsma (woensdag)
Tv-confrontatie Arie Boomsma en VI lijkt aanstaande (woensdag)
Arie Boomsma wil schedels VI-heren in tweeën hakken (dinsdag)
Wilfred Genee: ‘Arie Boomsma niet goed bij zijn hoofd’ (dinsdag)
Arie Boomsma bankdrukt met babypoppen in Koffietijd (dinsdag)
Arie blijft zich positioneren als #MeToo-slachtoffer (15 mei)
Arie Boomsma blijkt ijdeltuit in ontkenning (13 mei)
Arie Boomsma wil Job Gosschalk niet laten vallen (12 mei)
Arie Boomsma als 14-jarige misbruikt door jongen (7 mei)
VI walgt van Arie Boomsma’s steun aan Job Gosschalk (14 april)
Ook Arie Boomsma slachtoffer Job Gosschalk (10 april)
VI-mannen gieren om preek Arie Boomsma (6 februari)
Arie Boomsma: ‘Neem VI-mannen in bescherming’ (4 februari)
René van der Gijp: ‘Wat een lul is Arie Boomsma, hè?’ (eind 2015)

Foto: RTL
16 Reacties op “Wilfred Genee: ‘Raar dat Arie wel gek is op Gosschalk’”


 1. Bart

  Arie heeft denk ik te veel van die poeder gebruikt die laatst stond aan te prijzen in RTL Boulevard. Daarbij liet men ook een filmpje zien met een of andere schreeuwende mafkees. Het filmpje was notabene gemaakt door Boulevard zelf. Zoek het even terug als u het niet gezien heeft want u zult verbijsterd zijn van het filmpje en met name van Arie die het helemaal geweldig vond en dat spul stond aan te prijzen. Maar goed dat de beoogde doelgroep jongeren waar Boulevard zich tegenwoordig exclusief op lijkt te richten niet kijkt.

 2. anymouse

  Ach die gluiperd van een Genee. Is zo iemand die de kat in het duister knijpt.
  Met zo iemand heb je geen vijanden meer nodig

 3. kaatje

  Laat Arie lekker in de HERE blijven !!!!

 4. age

  Zou Wilfried Genee een beetje jaloers zijn op Arie Boomsma?

 5. Frans

  Genee staat wel heel graag in de belangstelling, moeten we hem nog wel serieus nemen, vlgs mij ziet hij Arie teveel als concurrent van zijn vrouw op gebied van voeding

 6. Robert

  Dat wordt een leuke uitzending, ik ga kijken.

 7. StefanV

  Ik neem deze hele kwestie met een flinke korrel zout. Wat Robert (11.46) hierboven zegt, is precies wat ze beogen: alles voor de kijkcijfers.

  Hoe veel relletjes en ruzies zijn er niet geweest in Voetbal Insite? Ruzie tussen Derksen en Van der Gijp, ruzie tussen Genee en Derken, ruzie tussen alle heren en hun “directeurtje”, ruzie/ophef over uitspraken van Van der Gijp, enzovoort…

 8. SOLANGE

  Arie is een engerd die alles doet voor publiciteit

 9. SjaakZwartkijker

  Arie boomsma?dat is toch die Man dat Jenever maakt,en Beerenburger,Hik.

 10. Henkie9834

  Je kan toch beter met je kind rondsjouwen dan in de sportschool zitten en je kind niet zien.

 11. sad

  Boulevard wordt weer lekker uitgetikt door MC. En ondertussen maar zeiken over het programma…

 12. anoniem

  Centjes..

 13. Charles

  Arie veel te groot ego. Hij stelt niets voor.

 14. BRAAK

  Arie bombarie is een sukkel die naar een psychiater moet een heel gauw ook.

 15. aammehoela

  Wat Genee aanhaalt is iets wat ik ook niet begrijpen kan. Hoe kun je nou tegen de praat van VI zijn en dan wel die Job verdedigen. Ik begrijp er niets van. Hooguit als hij gezegd had dat die Job een aardige vent is, maar nu blijkt dat hij dus een ……………………. vul zelf maar in .. in.

 16. BRAAK

  Blijft overeind, Arie is een gefrustreerde aap. Zijn vader is dominee en heeft veel verdriet van deze mislukte nazaat.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.