Arie Boomsma bankdrukt met babypoppen in Koffietijd

Geplaatst op Tue 22 May 2018 om 10:30

Arie ‘ik ben niet ijdel maar bij elk interview poseer ik zonder shirt en het liefst ook zonder broek’ Boomsma ziet kinderen vooral als gewichtjes. Hij demonstreerde maandag in Koffietijd hoe je baby’s kan gebruiken bij bankdrukken, deadlifts en squats. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Boomsma gebruikte bij zijn demonstratie geen levende baby’s, maar babypoppen. Dat was maar goed ook, want één van de babypoppen gooide hij naar een koor dat hem op afstand stond uit te lachen.

Papa’s en mama’s moeten de hele dag door sporten met de baby als het gewichtje, adviseert Boomsma. “Als je iets van de grond pakt, doe dan alsof je squat. Je doet het met een rechte rug en dan door je knieën. Desnoods doe je het nog een paar keer na het oppakken.”

Je kunt je kind ook als kettlebell gebruiken, aldus Boomsma. “Als je op de grond ligt en het kind veilig beet pakt dan kun je ook doen alsof je aan het bankdrukken bent. Of een deadlift met een rechte rug. Dat is voor je onderrug en hamstrings. Als je een kind hebt kun je ook een shoulder press doen.”

Eerder in de uitzending verving Boomsma de stoelen aan de Koffietijd-tafel al door skippyballen, waarna de presentatrices van dienst als een gek op en neer gingen. “Hier kun je op je werk ook om vragen.

Ook legde Boomsma uit hoe hij met de smartphone omgaat. “Ik begin altijd ‘s ochtends vroeg. Als ik mijn hele routine in de ochtend gedaan heb, heb ik eerst even een blokje van een half uur tot drie kwartier op mijn telefoon en daarna kies ik momenten door de dag heen. Voordat ik op mijn telefoon ga kijk ik altijd even hoe laat het is, zodat ik weet hoe lang het erop zit. Ik heb ook met mezelf afgesproken dat ik WhatsApp en Instagram enzo altijd staand doe, dus dat ik niet ga zitten. Voordat je het weet ben je een uur verder.

Volkskrant Magazine waarschuwde Boomsma onlangs nog dat hij misschien doorslaat met zijn gedrag. “Ben je niet bang dat je dochter later bij de therapeut op de divan klaagt: mijn vader zag mij vooral als een gewichtje?“, legde de krant hem voor.

Foto: RTL
15 Reacties op “Arie Boomsma bankdrukt met babypoppen in Koffietijd”


 1. nic

  Arie Boomsma is de nieuwe Jan Smit voor mij.
  Overal op tv, om moe van te worden.

 2. André

  Arie heeft van de nood een deugd gemaakt, omdat zijn vriendin/vrouw hem te kakken heeft gezet. Zij gaf aan dat hij degelijk ijdel is en er rare ideeën en gewoontes op na houdt. Arie vindt zelf dat een haartransplantatie niet onder ijdelheid valt.

 3. Norvo

  Arie ‘ik ben niet ijdel maar bij elk interview poseer ik zonder shirt en het liefst ook zonder broek’ Boomsma ziet kinderen vooral als gewichtjes.

  … Zo te zien hebben de schrijvers van De Kwis nieuw werk gevonden bij MC. Hulde!

 4. Idioterie

  Arie is een beetje veel zielig

 5. Henkie983425

  @Idioterie
  wat dacht je van de programma’s die die k n e u s uitnodigen?

 6. Jan

  Och, wat is die Arie toch een klamme tosti. Overal duikt meneertje tegenwoordig op om, denkend dat hij nog 20 is met zijn opgerolde broekspijpen, de ultra-sportieve positiviteitsgoeroe uit te hangen.

  Je zou bijna heimwee krijgen naar Ratelband.

 7. SOLANGE

  Arie kom eens uit de kast wordt doodziek van die man je ziet zn kop in ieder programma

 8. Papegaaitje leef je nog

  Arie niet ijdel? Mag ik even lachen. Na Gordon is Arie toch wel de grootste narcist die er in dit land rondloopt.

 9. BRAAK

  Het is Boomsma van gekkigheid in zijn bol geslagen, ik raad een bezoek aan een psychiater aan, ik heb meelij met zijn vrouw, dus nogmaals eerst naar de psychiater en dan afschieten die gek.

 10. Tom

  Ik vraag me af waarom Arie Boomsma zo enorm veel op tv is de laatste tijd. Vriendjespolitiek? Wie kan het me uitleggen? Niemand zit er toch op te wachten om hem elke dag op tv te zien.

 11. aammehoela

  Wat een mafkees. Ik zal er verder maar niets over zeggen, bespaart de moderator ook weer tijd.

 12. dr phil

  vies mannetje

 13. leon

  Zelfs in boulevard duikt hij op,nou ja hij past wel mooi tussen die andere trieste gevallen. Echt een sneu mannetje die Arie.

 14. cathy

  Wat is Arie toch een intrieste man .

 15. BRAAK

  LOL

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.