Ook Arie Boomsma slachtoffer Job Gosschalk

Geplaatst op Tue 10 Apr 2018 om 8:39

Ook Arie Boomsma is slachtoffer geweest van ongepast gedrag van de ‘vieze’ casting director Job Gosschalk. Dat zegt de tv-dominee in de LINDA. Gosschalks carrière is sinds vorig jaar over, toen bekend werd dat hij allerlei ongepaste castings heeft gehouden met vooral jonge jongens. Ook Boomsma zat in die situatie. “Dat hij me ineens ‘s avonds voor een rol wilde casten. Job zei: ‘Stel je voor dat je thuis bent, alleen, je zit een film te kijken en wordt opgewonden. Je raakt jezelf aan.’

Op die manier hoopte Gosschalk dat Boomsma zou gaan masturberen voor zijn ogen. “Zo knalt-ie er natuurlijk niet meteen in, het wordt voorzichtig opgebouwd.

Boomsma heeft het naar eigen zeggen vervolgens afgekapt en zei tegen Gosschalk dat hij zich oncomfortabel voelde. “Dan ontstaat er iets heel ongemakkelijks. Job reageerde nukkig en ik had het gevoel dat ik iets kapot had gemaakt.

Waar het bij andere acteurs voor een flinke kink in de carrièrekabel zorgde, deed Boomsma daarna alsnog ‘een aantal leuke projecten’ met Gosschalk. “Het gekke is: juist omdat ik me uitsprak en mijn grens stelde, is onze band daarna veel sterker geworden.

Gosschalk is niet door en door slecht, aldus Boomsma. “Omdat Job misschien domme dingen heeft gedaan, maar tegelijkertijd óók een heel getalenteerde, grappige en loyale man is. Ik vind het belangrijk om te benadrukken dat niemand slechts één kant heeft, ik voel ook erg de behoefte het juist voor Job op te nemen.

Foto: RTL Boulevard
23 Reacties op “Ook Arie Boomsma slachtoffer Job Gosschalk”


 1. Jan

  Arie blijft bij iedereen slijmen, ook als hij onheus wordt bejegend….

 2. KingAlert

  Arie is de personificatie van Judas

 3. Ray

  Da’s de kracht van Arie’s positivisme! Zelfs met iemand die hem probeerde te misbruiken weet hij nog een leuke band te krijgen! Zou iedereen moeten doen!

 4. Penny Wise

  Zeer inzichtvol/begripvol van Arie.

  Jobs beproeving… (maar dan net even anders)

  “Het zal je maar gebeuren dat je praktisch alles wat waarde voor je heeft in één klap verliest. Dan stort je wereld in elkaar. Dat overkwam Job enkele duizenden jaren geleden. Iedere beproefde gelovige vraagt zich af waarom God het lijden in zijn leven heeft toegelaten. We leven in een wereld, waarin het voorkomt dat rechtvaardigen lijden en zondaars in voorspoed leven. Dat is een onrechtvaardige situatie, die een wezenlijk aspect vormt van onze gedegenereerde wereld. Dat geeft ook veel moeite bij verwerking van het lijden.”

 5. OMG

  Laat ik nu bij Arie het idee hebben dat hij juist wél gedaan heeft wat Gosschalk vroeg. Niks afgekapt. Waarschijnlijk all the way!

 6. Brenda

  Tja, als al je tv-programma’s floppen, moet je natuurlijk op een andere maniet aandacht genereren.
  Arie is ge-gangbanged!
  En hij vond het lekker.

 7. homo henkie

  arie houd van alle mensen,
  en of ze nou nelson , maarten luther,adolf , mao, of joseff heten
  je moet altijd t goeie in de mens zien,

  arie is echt zo”n ouwerwetse goeroe,
  en maar LIIIEEEEVVVVV zijn voor mekaar,

  hij is echt geschikt voor burgervader van de grachtengordelkliek, en de prachtwijken van amsterdam,

 8. Marianne

  Toch een kijkje in de keuken, al buigt hij behendig alle kanten op, het is wel duidelijk hoe manipulatief en behendig iemand kan zijn. Lijkt haast op hypnose.

 9. Paut Pielusma

  Er is niets gebeurd, slachtoffer geworden en ook nog voor Job op nemen. Zo prop je drie tegenstrijdigheden in één artikeltje.

 10. arjan

  Op de een of andere manier verbaast dit me niet.

 11. KoalaNL

  En daar komt hij nu mee aankakken ?
  Aandacht nodig misschien?

 12. Robert

  Vrome Arie zal wel gedaan hebben wat Jobje vroeg.

 13. Annoniemus

  We hadden het kunnen weten !

 14. Johan

  @KoalaNL

  Nee. Het is MC dat doet of dit was waarover het interview ging.

 15. joost

  Komt hij nu mee.
  Arie heeft weer eens aandacht nodig.
  Heeft hij inmiddels ook alweer een ander TV programma.
  Tot nu toe is alles wat hij op TV doet geflopt en heeft handen vol geld gekost.

 16. gerard

  Een uiterst vervelende nagemaakte gozer, met narcistische trekjes.

 17. Joop55

  Arie de Hoomokanarie.

 18. Claire

  volgens mij ben je zelf zo GAY als de neten Joop

 19. Henk

  Volgens Arie is zijn band met die man alleen maar sterker geworden. Arie toch!

 20. Joop55

  @Claire

  Ga jij maar lekker achter de ramen zitten. Verdien je meer mee dan dit getrol.
  Wie de bal kaats kan hem terugverwachten.

 21. Sven L.

  Arie is een kastgeval. Valt op gespierd trouwens. Dikke maatjes met Badr Hari; je weet wel, die weer rond voost met Ronaldo.

 22. BRAAK

  Ja, die Boomaap is inderdaad een Judas, een echte linkmiegel. Die zich in allemaal bochten wringt om aan de bak te komen. Eerst als christelijke domineeszoon, dan ineens als Katholiek en daarna als van alles zonder inhoud, ga lekker de gewichten poetsen op je steeds minder populair wordende sportschooltje.

 23. Joke

  WTF?! Hoe kan dit? Het volk dat ons jarenlang de les leest over hoe we anderen niet moeten kwetsen, hoe Zwarte Piet en “blank” echt niet meer kunnen gaat nu een verkrachter de hand boven het hoofd houden. Bizar.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.