Arie Boomsma wil schedels VI-heren in tweeën hakken

Arie Boomsma heeft soms zin om de schedels van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen in tweeën te hakken. Dat heeft hij gezegd in het programma Spotlight op YouTube-kanaal #FIRST. Boomsma werd geconfronteerd met beelden waarop Derksen praat over hun aanvaring en de oprechtheid van zijn oud-programma Uit De Kast in twijfel trekt. “Soms denk ik natuurlijk ook gewoon: je moet er heen en die jongens klappen, weet je wel. Dat is mijn eerste gedachte weleens, hoor.

Ook Boomsma kan zich de confrontatie nog goed herinneren. “Dat fragment waar hij het over heeft staat ook gewoon op YouTube. Dan komt hij ook met datzelfde argument. Verbaal zet je hem heel makkelijk in de hoek, want ze zijn natuurlijk niet zo sterk.”

Hij herkent zich niet in de kritiek op Uit De Kast. “Het mooie van Uit De Kast is dat alle deelnemers van alle seizoenen een eigen Facebook-groep hebben. Die spreken elkaar veel.”

Derksen roept maar wat, aldus Boomsma. “Als ik dit soort dingen af en toe terugkijk of hoor dan kook ik natuurlijk ook. Dan heb ik echt wel zin om een paar schedels te klieven soms.”

Wat wil hij eraan doen? “Ik zou heel graag live met die jongens in debat gaan en ze alle hoeken van de studio laten zien.”

Als je zo’n man in het echt tegenkomt is het altijd: ‘Ja ja ja, ging een beetje te ver, dat moet je begrijpen.’ Dan zijn ze een beetje bangig. Ze zullen nooit iets zeggen in dat programma waar hun doelgroep het niet mee eens is. Ze pakken liever homo’s, transgenders, Sylvana Simons, weet je wel. Mensen die toch al veel klappen krijgen, daar pissen zij graag overheen. Ik vind het heel zwakke tv-makers.”

De YouTube-video ziet u onderstaand.

Lees ook (van nieuw naar oud):
Wilfred Genee: ‘Arie Boomsma niet goed bij zijn hoofd’ (vanochtend)
Arie Boomsma bankdrukt met babypoppen in Koffietijd (vanochtend)
Arie blijft zich positioneren als #MeToo-slachtoffer (15 mei)
Arie Boomsma blijkt ijdeltuit in ontkenning (13 mei)
Arie Boomsma wil Job Gosschalk niet laten vallen (12 mei)
Arie Boomsma als 14-jarige misbruikt door jongen (7 mei)
VI walgt van Arie Boomsma’s steun aan Job Gosschalk (14 april)
Ook Arie Boomsma slachtoffer Job Gosschalk (10 april)
VI-mannen gieren om preek Arie Boomsma (6 februari)
Arie Boomsma: ‘Neem VI-mannen in bescherming’ (4 februari)
René van der Gijp: ‘Wat een lul is Arie Boomsma, hè?’ (eind 2015)

Foto: YouTube

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen