André Hazes jr maakt Oudje zkt. Vrouwtje voor SBS 6

Geplaatst op do 01 mrt 2018 om 10:40

SBS 6 gaat he-le-maal los met bejaardentelevisie. Na De Wereld Rond Met 80-Jarigen en het gisteren begonnen De Wereld Volgens 80-Jarigen, brengt André Hazes jr nu een datingshow voor bejaarden. Dat heeft een woordvoerder laten weten. Oudje zkt. Vrouwtje begint in het najaar en is een ‘speciale datingshow voor mensen op leeftijd’. “Krasse knarren en grijze ladies zullen met hulp van presentator André Hazes de stoute liefdesschoenen aantrekken en op zoek gaan naar een partner.

Er worden momenteel kandidaten gezocht. “Voor deze leuke maar zeker ook serieuze feelgood show zijn we op zoek naar 70-plussers. Dames en heren op leeftijd die vitaal en charmant genoeg zijn om hun hart nog één keer open te zetten.”

Een beetje eigengereid mogen ze best zijn, aldus de woordvoerder. “Senioren weten per slot van rekening heel goed wat ze wél en vooral wat ze níet (meer) willen. Eén ding moeten alle kandidaten in spe wel bezitten: nieuwsgierigheid om de juiste partner te zoeken. Stel je voor dat het lukt. Dat zou mooi zijn, want het is nooit te laat om innig lief te hebben! Oudje zkt. vrouwtje, liefde kent geen leeftijd!

NPO 1 zond recentelijk ook een datingshow voor bejaarden uit: Hotel Romantiek met Marlijn Weerdenburgafgeslagen. Dat programma, dat was door Omroep MAX, was geen grote hit.

Oudje zkt. Vrouwtje wordt geproduceerd door Talpa Producties en is in het najaar van 2018 te zien bij SBS6.

Lees ook: John de Mol geeft André Hazes jr. twee tv-shows (29 december 2017)

Foto: SBS, William Rutten
17 Reacties op “André Hazes jr maakt Oudje zkt. Vrouwtje voor SBS 6”


 1. Laurens

  Wat een verschrikkelijke naam!!!
  Afgezien daarvan zie je, net als bij De Wereld Volgens 80jarigen, dat commerciele zenders toch vooral een snel programma willen. Kijk naar Boer zoekt Vrouw/We zijn er Bijna, slowtv scoort!
  Commerciele zenders vinden het eng als er langer dan 10 seconde niets wordt gezegd.
  Als Talpa het aandurft om in hetzelfde idee als BZV dit programma te maken, dan kan het nog wel een aardig programma worden. Toch zie ik het eerder komen met een commercieel sausje!

 2. Peturrrr err devries

  Wat een armoede.

 3. Ookdatnog

  Wat een trieste zender is dat sbs6 toch..als dit John de Mol zijn grote
  wens is geweest als eigen TV zender ….wat een bagger..
  maar dat zal snel blijken!👎

 4. Pia

  Wat klink dat denigrerend, en dan die kermisklant van hazes weer.

 5. Wollter

  Denigrerende titel…vreselijk. En maar meeliften op de successen van MAX. Bezenk zelf eens iets.

 6. J

  9 van de 10 programma’s de (aangekondigde) zijn bij SBS6 zijn van Talpa Producties:
  De wereld rond met 80-jarigen (nieuw seizoen aangekondigd)
  De wereld volgens 80-jarigen
  Stelletje Pottenbakkers
  De Raadkamer
  So You Think You Can Sing
  Foute Boel
  Drone Masters
  InSync- Dance As One
  Mensenkennis (nieuw seizoen aangekondigd)
  Bonje met de Buren (nieuw seizoen aangekondigd)
  Zoek De Fouten
  Race tegen de Klok
  Lekker Nederlands (nieuw seizoen aangekondigd)
  Lekker Handig
  Oudje zkt. Vrouwjte
  House Of Talent
  Lucky13

 7. Raul

  Noem ’t dan ‘Op een oude fiets moet je ’t leren’…

 8. Wees eerlijk

  Hazes jr. heeft niet de sympathie van het volk o.a. door arrogante uitspraken over dat hij zijn vader wel eventjes zal overftreffen en nota bene Marco Borsato van de troon zal stoten terwijl hij geen zangtalent heeft maar “overleeft” op zijn achternaam en liedjes van zijn vader. De voorrondes van de Voice zou hij niet doorkomen en nu na een eerdere poging wel opeens als presentator geschikt? Deze vriendjespolitiek van de familie de Mol is tot mislukken gedoemd. Zoek een echt TALENT en probeer niet op een makkelijke manier aan een presentator te komen door maar weer eens een bekend gezicht uit te proberen!!

 9. critikast

  André jr., weduwe Rachelle en die dikke dochter wiens naam ik even krijt ben maken zich allemaal schuldig aan dezelfde zonde: profiteren van de naam van André, die zich in zijn graf zou omdraaien als hij dit allemaal aanziet. Lijkenpikkerij…een ander woord heb ik er niet voor. Bikkelhard, spelen op de man, jezelf overschatten en de omroepen huilebalken helaas mee !

 10. Ruk

  Kan hij zijn moeder koppelen aan een andere geldwolf
  Wat een loser

 11. Ruk

  Kan hij zijn moeder koppelen ( maar wie mot haar nog )

 12. Wees eerlijk

  Andre jr. wil de nieuwe Hazes worden en heeft zijn eigen kind voor de verandering ook maar Andre genoemd, zodat die nu jr. genoemd kan worden en hij dus Andre. Het getuigt van weinig respect naar zijn vader toe als je dit nu al doet en laat zien dat het hem een beetje hoog in zijn bol gestegen is. Voor de Hazes fans was er maar 1 Andre Hazes en dat zal altijd zo blijven omdat hij het talent van zijn vader absoluut niet heeft. Twee keer Ahoy? Ja met vooral meisjes van zijn leeftijd , “oude” fans van zijn vader en duizenden mensen die via de Postcode of andere loterij een kaartje hebben gewonnen. Hij moet en zal zijn vader en andere zangers overtreffen maar daar komt meer bij kijken dan alleen maar Hazes heten!

 13. Japie

  Ongelooflijk dat zo’n kuiken een programma voor bejaarden gaat presenteren!
  Maar ja bij RTL en SBS kan iedere zanger of dorpsgek presentator worden.

 14. Kritikus Maximus

  John de Mol bedenkt elke keer wat nieuws. Super, probeer het maar uit. Door John de Mol is er heel veel variatie gekomen. Gelukkig is ie een aanhouder een doorzetter. Een wereldwijde TV koning. (de schrijver is niet john de mol zelf)

 15. A.Zijn

  Hotel Romantiek was van KRO-NCRV hoor. Dat blijkbaar niemand dat weet vind ik bijzonder ;)

 16. Floddero Flunk

  Haha en om dit soort redenen zal het nooit goedkomen met die campingzender….

 17. Ludwig Fauser

  ZoZo . Oudje zoekt vrouwtje . Ik zou zeggen mijn leeftijd is 81 jaar , geboren op 3 September 1936 . Leer mij eerst kennen en oordeel dan of ik wel voor een vrouw van boven de zeventig in aanmerking kom . Mijn interesse gaat uit naar een vrouw van ± 55 a 60 jaar . Misschien denken jullie nu die is gestoord , hou het daar dan maar op . Wil blijven stijldansen , ben een open figuur , ga makkelijk met een ieder om ongeacht leeftijd , heb onlangs nog parachute gesprongen met Fien van Radio QMUSIC , was heel apart , groetjes Ludwig

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.