Ajouad El Miloudi reageert agressief op Filemon

Foto: RTLKRO-NCRV-ster Ajouad El Miloudi heeft op agressieve wijze gereageerd op de boodschap van Filemon Wesselink dat hun tv-gevecht voor het programma Filemon Slaat Door niet doorgaat. Dat is te zien in een video die BNN-VARA heeft vrijgegegeven. El Miloudi pakte een bokshandschoen en smeet die door de kamer. Een hard geluid daarna deed vermoeden dat hij ook nog eens hard schopte of sloeg tegen een meubelstuk. Daarop gaf Wesselink aan zijn boosheid te begrijpen.

De presentator verklaart zijn agressie op Facebook. “Ik ben even heel chagrijnig geweest omdat ik zes maanden lang veel heb moeten doen en laten. Laatste weken alleen maar broccoli en eieren gegeten en twee keer per dag getraind. Verjaardagen en bruiloften heb ik geskipt en door heel weinig koolhydraten te eten was ik vaak chagrijnig en moe.”

Het is allemaal voor niets, aldus El Miloudi. “Ik ben in zes maanden 17 kilo afgevallen voor deze wedstrijd. Ik begon in januari op 87 kilo en volgende week zou ik gaan vechten op 70 kilo. Blessures, stress en hard werken; jullie snappen dat de klap dan heel hard aankomt.

Uiteindelijk kan ik niks anders dan Filemon te respecteren, het is wat het is. Ik heb respect voor zijn keuze en vind het dapper dat hij durft toe te geven dat het te zwaar is. Respect voor en grote dank aan iedreeen die mij heeft getraind, gesteund en geholpen.”

Door het annuleren van het tv-gevecht gaat de laatste aflevering van Filemon Slaat Door niet door.

Lees ook:
Ajouad El Miloudi: ‘Op mijn twaalfde was ik al rijk’ (januari 2015)
Ajouad El Miloudi: ‘Ik kan dikke Audi kopen’ (maart 2015)
Patty Brard vindt Ajouad zielepoot en aandachtszoeker (augustus 2016)
Ajouad wil niet geassocieerd worden met homoparade (augustus 2016)
Ajouad El Miloudi vindt homoseksueel kind ‘lastig’ (september 2016)
Ajouad El Miloudi blijkt verkeershufter: megaboete (mei 2017)

Foto: BNN-VARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen