Ajouad El Miloudi reageert agressief op Filemon

Geplaatst op vr 26 mei 2017 om 17:28

Foto: RTLKRO-NCRV-ster Ajouad El Miloudi heeft op agressieve wijze gereageerd op de boodschap van Filemon Wesselink dat hun tv-gevecht voor het programma Filemon Slaat Door niet doorgaat. Dat is te zien in een video die BNN-VARA heeft vrijgegegeven. El Miloudi pakte een bokshandschoen en smeet die door de kamer. Een hard geluid daarna deed vermoeden dat hij ook nog eens hard schopte of sloeg tegen een meubelstuk. Daarop gaf Wesselink aan zijn boosheid te begrijpen.

De presentator verklaart zijn agressie op Facebook. “Ik ben even heel chagrijnig geweest omdat ik zes maanden lang veel heb moeten doen en laten. Laatste weken alleen maar broccoli en eieren gegeten en twee keer per dag getraind. Verjaardagen en bruiloften heb ik geskipt en door heel weinig koolhydraten te eten was ik vaak chagrijnig en moe.”

Het is allemaal voor niets, aldus El Miloudi. “Ik ben in zes maanden 17 kilo afgevallen voor deze wedstrijd. Ik begon in januari op 87 kilo en volgende week zou ik gaan vechten op 70 kilo. Blessures, stress en hard werken; jullie snappen dat de klap dan heel hard aankomt.

Uiteindelijk kan ik niks anders dan Filemon te respecteren, het is wat het is. Ik heb respect voor zijn keuze en vind het dapper dat hij durft toe te geven dat het te zwaar is. Respect voor en grote dank aan iedreeen die mij heeft getraind, gesteund en geholpen.”

Door het annuleren van het tv-gevecht gaat de laatste aflevering van Filemon Slaat Door niet door.

Lees ook:
Ajouad El Miloudi: ‘Op mijn twaalfde was ik al rijk’ (januari 2015)
Ajouad El Miloudi: ‘Ik kan dikke Audi kopen’ (maart 2015)
Patty Brard vindt Ajouad zielepoot en aandachtszoeker (augustus 2016)
Ajouad wil niet geassocieerd worden met homoparade (augustus 2016)
Ajouad El Miloudi vindt homoseksueel kind ‘lastig’ (september 2016)
Ajouad El Miloudi blijkt verkeershufter: megaboete (mei 2017)

Foto: BNN-VARA
27 Reacties op “Ajouad El Miloudi reageert agressief op Filemon”


 1. Walter

  Nou, laat Rico Verhoeven maar opdagen voor een duel tegen deze gozert…

 2. TS

  Blijft een Marokkaan he

 3. hugo

  Het lijkt mij een goedkope, in scène gezette poging om enig publiciteit voor dit slecht bekeken programma te krijgen.

 4. Mayhem

  Hij heeft groot gelijk.

 5. Wilemijn

  Moccro’s worden of zijn altijd kwaad,vreselijk volk,kort lontje en zo op hun dinggetje getrapt.

 6. Dooitje

  Ik zou ook zuur zijn als je er zoveel tijd in hebt gestopt .

 7. Joost

  2 jongetjes op televisie die beiden geen talent hebben. Filemon doet als hij hele gewichtige journalistieke programma’s maakt en alsof hij een hele goede sportverslaggever is. Eigenlijk is het geen een sukkeltje en geen enkele andere omroep wil hem hebben. Bij BNN wordt het een beetje sneu nu.

  Bij Ajouad is het een ander verhaal. Agressief weten we al. Asociaal in het verkeer en in de omgang ook. Ook weten we allemaal dat deze jongen er hele rare ideeën op na houd. Ideeën die niet rijmen met de manier zoals we hier in het westen van Europa met elkaar omgaan. Het is dan ook een groot raadsel en eigenlijk schandalig dat deze jongen al jaren in dienst is van KRO-NCRV. Een omroep die idealen uitdraagt die niet die van Ajouad zijn. Hij presenteert notabene kinderprogramma’s bij deze omroep. Deze jongen moet gewoon met onmiddellijke ingang ontslagen worden bij deze omroep.

 8. Japio

  Tjongejonge, wat een kortzichtigheid, hier. Ik snap heel goed dat hij boos is. Heb je een half jaar getraind en ingeleverd; zegt Fillemon dat gevecht af. Met alle respect voor Fillemon; ik voel met Ajouad mee. Ik zou ook (even) pisnijdig zijn.

 9. Don

  TTss.. nog zo’n mafkeesje! :-(

 10. Krezus Jistus

  Wat een watje, die Filemon. Je weet toch waar je aan begint voor zo`n programma? Maar nee, voor die generatie geldt: alleen de lusten graag, in de lasten hebben we geen zin. Typerend voor BNN.

 11. Jantje

  Pfff ..als je zo iets aan gaat maak je het ook af, al is het met opgeheven hoofd ten onder. Alles beter dan weg lopen. Typisch Nederlands ook. Voor dit soort puppy gedrag is weinig respect in de Marokkaanse gemeenschap.

 12. Peter Selie

  Filemon mag nu echt ophouden met zijn EGO tv items.

 13. Sjaak

  Wie garandeert dat deze gek met losse handjes nooit meer een programma met kinderen presenteert?

 14. mix

  @Sjaak Eens!

 15. Tofik

  Ajouad reageerde helemaal niet agressief maar gewoon als een gezonde Marokkaan. Wen er maar aan!

 16. Wop

  17 kilo afvallen voor een vecht partij haha, zo nep dit, als je wilt vechten moet je juist spieren kweken, en bij spieren kweken ga je echt niet 17 kilo afvallen en weinig eten, dat doe je alleen als je in de zomer geen grammetje om je lijf wilt hebben.

 17. Black Jesus

  De blonde/blanke marokkaantje Ajouad is weer boos!

 18. Huub

  Wop snapt er weer geen ene flikker van. Of nou ja, een halve flikker. Hij heeft deels gelijk, maar kletst ontzettend in de ruimte. Klok-en-klepelverhaal.

 19. komkommer

  Filemon is een lafaard,en Ajouad een agressief ,dom,,vervelend mannetje,waarvan het een schande is dat hij bij de publieke omroep werkt!!!

 20. Sylvana Simons Lover

  Dom blondje die Ajouad.

 21. erwion

  Agressie is normaal in zijn cultuur

 22. Lekker Belangrijk

  Filemon is met heel andere dingen bezig. Hij doet dagelijks verslag van de Giro D’ Atalia op RTL 7 en gaat zich voorbereiden op Tour Du Jour!

 23. Mugabe is mijn held.

  Blanke Ajouad is net als zijn grote moslimvriend Wilders telkens weer woedend!!!

 24. tonio

  noem die Ajoed AUB geen avrotros ster het is een omhoog gevallen Marokaan………..

 25. Rita

  Geweldige man die Ajoued. Geniet van zijn optredens. Daarnaast is hij een mooie verschijning.

 26. Luv

  Interessante televisie…… De vraag is alleen: waar kijken we naar? Heeft Fillemon Ajouad inderdaad een half jaar voor niets laten trainen en wordt hij (terecht) even boos, of is het een toneelstukje? Ik gok op het laatste. Wat het ook is, er is wel degelijk een doel bereikt: er is aandacht en publiciteit gegenereerd en het volk heeft zijn mening were in sound bites klaar. De ene gaat even lekker los op Ajouad en zijn Marokkaanse achtergrond en de ander maakt Fillemon nog een kopje kleiner dan hij in werkelijkheid is. En dat is ook helemaal de bedoeling! Alle artiesten weten: zolang er over je wordt gepraat, al is het negatief, dan ‘doe je er toe’. Bovendien is het verhaaltechnisch dramatischer om (uiteraard met de camera er boven op) vlak voor de finish af te haken dan werkelijk samen (als niet-boksers) de boxarena in te stappen onder het oog van diehard boxfans! Die Fillemon kijkt wel linker uit! Wel zwak dat de laatste aflevering nu helemaal niet meer door gaat. Daar is hij toch ook voor betaald? Bovendien had Fillemon die laatste aflevering toch mooi kunnen vullen met zijn zelfanalyses? Als opstapje naar zijn volgende programma: ‘Fillemon Zoekt Zen’….
  Hoe dan ook, wat moet je hiermee als kijker? En kunnen die zes mensen die het programma daadwerkelijk op de voet hebben gevolgd nu ook hun geld terugkrijgen? Ik help het hen hopen!

 27. Luv

  Were is weer

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.