Patty Brard vindt Ajouad zielepoot en aandachtszoeker

Patty Brard vindt het ongelooflijk sneu dat Ajouad El Miloudi haar vandaag in de Volkskrant beticht van racisme. Dat zegt de diva in een reactie op Facebook. El Miloudi werd in Ranking the Stars in zijn eer aangetast toen íedereen zich tegen hem keerde toen hij Brard aanviel. Nu probeert hij in de krant alsnog zijn gram te halen. Heel sneu, vindt Brard dat. “Wakker worden met koffie, het zonnetje en de krant. En dan deze kul van zo’n manneke moeten lezen. Zielepoot, aandachtzoeker“, zegt ze.

Brard heeft El Miloudi een bericht gestuurd. “He Ajouad El-Miloudi! Stoer joh de krant bellen met een totaal uit zijn verband gerukte uitspraak van mij om zo de pers te proberen te halen ter promotie van je nieuwe programmaatje!

Jij wou ZELF terug naar Marokko, waarop je, na mij beledigd te hebben, van mij de logische vraag kreeg of je dan nu niet vast kon gaan. Maar veel succes met je publiciteitsmachine, ik draai me nog lekker evan om in het zonnetje! Het ga je goed!

Bedenk voortaan eerst wat je zelf zegt Ajouad El Miloudi, en stop dan met wijzen, bovendien ik kom zelf ook niet uit Alkmaar hè… Publiciteitsbeslust.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen