Ajouad El Miloudi: ‘Ik kan dikke Audi kopen’

Geplaatst op wo 25 mrt 2015 om 14:04

Foto: AVROAjouad El Miloudi heeft inmiddels zo veel geld verdiend met onder meer zijn tv-werk, dat hij een ‘dikke Audi’ kan kopen. Dat vertelt de KRO-presentator in weekblad Viva. El Miloudi houdt van veel geld hebben, ‘om de vrijheid die het geeft’. “Ik ben absoluut niet materialistisch, maar ik wil wel het gevoel hebben dat áls ik iets wil, ik het ook kan kopen. Twee jaar geleden wilde ik bijvoorbeeld een dikke Audi. Toen heb ik net zo lang gewerkt en gespaard tot ik dat geld bij elkaar had.”

Uiteindelijk kocht hij de Audi niet. “Ik besefte ineens dat zo’n bak niet bij me past. Maar ik kón het kopen, daar ging het me om. Dat is altijd mijn drijfveer geweest. Ik ben heel competitief naar mezelf toe. Wat jij kan, kan ik ook en dat ga ik bewijzen, dat gevoel.”

El Miloudi is naast zijn tv-werk ook actief met een eigen horecatentje in Amsterdam. “Ik vind mijn tv-werk geweldig, daar niet van, maar de media is grillig. Je kunt nooit vooruit plannen. Daarom wilde ik mijn eigen bedrijf.

Hij hoopt nog lang op tv te blijven. “Ik wil sowieso deze zaak tot een succes maken, en dat hopelijk zo lang mogelijk nog combineren met televisie.

Het helpt dat hij ondanks zijn Marokkaanse achtergrond geen Marokkaans uiterlijk heeft, stelt hij. “Ik ben een blonde Marokkaan hè. Dat maakt het verschil. Echt. Voor omroepbazen is het een voordeel: ik heb een uiterlijk dat mensen kennen. En met dat rare accent kom ik nog wel weg, haha.

Volgens Viva liet El Miloudi met een fotoreportage op zijn telefoon ook nog zien hoe gevarieerd zijn leven is. “Ajouad bij een koffiebrander. Ajouad met een roofvogel op zijn arm. Ajouad op een persfeestje. Ajouad in de make-up“, aldus het blad.

El Miloudi: “Bizar eigenlijk, hoeveel ik doe in een week.”

Lees ook: Ajouad El Miloudi: ‘Op mijn twaalfde was ik al rijk’
26 Reacties op “Ajouad El Miloudi: ‘Ik kan dikke Audi kopen’”


 1. JB

  Vreselijk.. ik vond het altijd een leuke knul, maar ik lees tegenwoordig alleen maar berichten over hoe goed hij het heeft. Beetje opscheppen.

 2. André

  Gelukkig hebben we in Wie Is De Mol kunnen zien hoe hij werkelijk is, hoe leuk het verhaal in de Viva ook mag zijn.

 3. Marjanne

  Arrogantje

 4. Rob

  Geeft alleen maar aan dat er veel te veel wordt betaald in de tv wereld.

 5. Fransje

  echt een Morco-opmerking dus, vreselijk!

 6. Kees

  @Rob je hebt 100% gelijk. Snap niet waarom er zoveel betaald wordt. Het lijkt net de banken wereld, dreigen dat ze anders naar de concurrent zullen gaan of dreigen dat er geen betere mensen gevonden zullen worden etc. Dat zijn gewoon smoesjes om zichzelf op de troon te houden. Eenieder gezonde persoon met dezelfde papieren en talent kan deze mensen vervangen voor de helft van dat salaris.

  Als dat niet zo was dan was de hele wereld allang ingestorte. Dus, niemand is onvervangbaar, dat willen ze ons doen geloven. Geen wonder dat Tv programma’s smaakloos en saai zijn, het houdt een keer op.

 7. anonymous

  En hij noemt zichzelf niet materialistisch!

 8. Anoniem

  Een beetje de nieuwe Peter R. de Vries ;-)

 9. AnoNymous

  Verdiend in dit geval. Hij heeft het niet verdiend met stilzitten in ieder geval. I.t.t. sommigen van zijn landgenoten. Doet er een Marokkaan iets voor de kost, is het weer niet goed…

 10. Mark

  Gaat iedereen hem nu echt beoordelen om dit flut artikkel?

 11. Ben

  Tv-bazen van zowel de publieke als commerciële omroepen moeten Tv-kijkers vragen om mee te denken aan nieuwe Tv-programma’s. In plaats van bijna dagelijks zangwedstrijden te organiseren organiseer een wedstrijd wie met de leukste programma’s komt. We worden platgewalst met talentenjachten terwijl er mensen rondlopen die complete nieuwe programma’s kunnen bedenken. Maak daar nou eens gebruik van.
  Ned. Tv is saai het is van een laken een pak, zingen, zingen en nog eens zingen…

 12. Ajouad El Miloudi

  Zei ik kopen? Jatten, bedoel ik.

 13. Anoniem

  Hij werkt gewoon hard voor z’n geld. Laat hem lekker. Al die werkloze uitkeringstrekkers die de hele dag online zitten te haten zijn gewoon jaloers.

 14. Vera van Zeil

  @Anonymous 15:49

  Jij zult dat wel weten inderdaad.

 15. Caesar

  @AnoNymous

  Nerd.

 16. Pia

  Dacht dat ze allemaal een BMW wilden?
  Maar los van dit foute grapje: leuke gozer, die gewoon hard werkt voor zijn geld. Geen noodzaak om dat weer af te lopen zeiken.

 17. m

  dom gewauwel

 18. My name is Jansen

  Past goed bij zijn dikke kop.

 19. My name is Jansen

  Nnnngghhhhttfnn.

  Sorry.

 20. Anoniem

  Wat een trieste mensen hier zeg! Gatver! Hoe jaloers kun je zijn!
  Als hij dat wil of kan kopen dan moet hij dat lekker zelf weten hij werkt er hard voor, ik snap dat het je pijn doet dat je 40uur in de week werkt en niet eens een fatsoenlijke fiets kan kopen, maar dan is er nog steeds geen reden om zo zielig te reageren, neem een extra baantje ipv je tijd hier te spenderen, wie weet kun je dan ooit een fiat kopen. Peace

 21. @Vera

  Jij verdiend je geld op je rug he.

 22. Murphy

  Anonymous
  woensdag 25 maart 2015 om 19:29

  Hij heeft de reacties aan zijn eigen patserige uitspraken en dikdoenerij te danken. Simple as that!

 23. Anoniem

  Je bent gewoon jaloers omdat jij op je verroeste fiets rond rijdt.

 24. Knoef

  @Anonymous

  Leer eens Nederlands.

 25. Anoniem

  Shut up… crazy bitch.

 26. Coeus

  Kandidaat voor de zin van het jaar: “Ik ben heel competitief naar mezelf toe.”

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.