Ajouad El Miloudi: ‘Ik kan dikke Audi kopen’

Foto: AVROAjouad El Miloudi heeft inmiddels zo veel geld verdiend met onder meer zijn tv-werk, dat hij een ‘dikke Audi’ kan kopen. Dat vertelt de KRO-presentator in weekblad Viva. El Miloudi houdt van veel geld hebben, ‘om de vrijheid die het geeft’. “Ik ben absoluut niet materialistisch, maar ik wil wel het gevoel hebben dat áls ik iets wil, ik het ook kan kopen. Twee jaar geleden wilde ik bijvoorbeeld een dikke Audi. Toen heb ik net zo lang gewerkt en gespaard tot ik dat geld bij elkaar had.”

Uiteindelijk kocht hij de Audi niet. “Ik besefte ineens dat zo’n bak niet bij me past. Maar ik kón het kopen, daar ging het me om. Dat is altijd mijn drijfveer geweest. Ik ben heel competitief naar mezelf toe. Wat jij kan, kan ik ook en dat ga ik bewijzen, dat gevoel.”

El Miloudi is naast zijn tv-werk ook actief met een eigen horecatentje in Amsterdam. “Ik vind mijn tv-werk geweldig, daar niet van, maar de media is grillig. Je kunt nooit vooruit plannen. Daarom wilde ik mijn eigen bedrijf.

Hij hoopt nog lang op tv te blijven. “Ik wil sowieso deze zaak tot een succes maken, en dat hopelijk zo lang mogelijk nog combineren met televisie.

Het helpt dat hij ondanks zijn Marokkaanse achtergrond geen Marokkaans uiterlijk heeft, stelt hij. “Ik ben een blonde Marokkaan hè. Dat maakt het verschil. Echt. Voor omroepbazen is het een voordeel: ik heb een uiterlijk dat mensen kennen. En met dat rare accent kom ik nog wel weg, haha.

Volgens Viva liet El Miloudi met een fotoreportage op zijn telefoon ook nog zien hoe gevarieerd zijn leven is. “Ajouad bij een koffiebrander. Ajouad met een roofvogel op zijn arm. Ajouad op een persfeestje. Ajouad in de make-up“, aldus het blad.

El Miloudi: “Bizar eigenlijk, hoeveel ik doe in een week.”

Lees ook: Ajouad El Miloudi: ‘Op mijn twaalfde was ik al rijk’

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen