Ajouad El Miloudi: ‘Op mijn twaalfde was ik al rijk’

Foto: AVROAjouad El Miloudi, tv-presentator en Wie is de Mol-kandidaat, slaagde er op jonge leeftijd al in om zijn bankrekening te spekken. Dat vertelt hij in weekblad Privé. El Miloudi was op zijn twaalfde al een zakenman. “Toen ik twaalf was, ontwikkelde ik al computerspellen voor Microsoft. Ook verkocht ik al bestaande spelletjes voor de spelcomputer op het schoolplein. En geloof me, in die tijd verdiende ik goed hoor, zeker voor iemand van twaalf. Vergeleken met mijn vriendjes was ik schatrijk.

Volgens El Miloudi stroomt het ondernemersbloed nog steeds in hem. “Maar dat heeft ook te maken met het feit dat ik niet afhankelijk wil zijn van ‘Hilversum’, om het zo maar te noemen, daar vertrouw ik niet op.”

Ik weet hoe snel het daar kan gaan, dus daarom heb ik bijvoorbeeld ook een patisserie in Amsterdam geopend. Mocht de tv-wereld me ooit uitkotsen, dan sta ik in elk geval niet helemaal met lege handen…

Ajouad El Miloudi is bekend van de programma’s Keuringsdienst van Waarde en Puberruil XL.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen