Ajouad El Miloudi: ‘Op mijn twaalfde was ik al rijk’

Geplaatst op ma 19 jan 2015 om 13:33

Foto: AVROAjouad El Miloudi, tv-presentator en Wie is de Mol-kandidaat, slaagde er op jonge leeftijd al in om zijn bankrekening te spekken. Dat vertelt hij in weekblad Privé. El Miloudi was op zijn twaalfde al een zakenman. “Toen ik twaalf was, ontwikkelde ik al computerspellen voor Microsoft. Ook verkocht ik al bestaande spelletjes voor de spelcomputer op het schoolplein. En geloof me, in die tijd verdiende ik goed hoor, zeker voor iemand van twaalf. Vergeleken met mijn vriendjes was ik schatrijk.

Volgens El Miloudi stroomt het ondernemersbloed nog steeds in hem. “Maar dat heeft ook te maken met het feit dat ik niet afhankelijk wil zijn van ‘Hilversum’, om het zo maar te noemen, daar vertrouw ik niet op.”

Ik weet hoe snel het daar kan gaan, dus daarom heb ik bijvoorbeeld ook een patisserie in Amsterdam geopend. Mocht de tv-wereld me ooit uitkotsen, dan sta ik in elk geval niet helemaal met lege handen…

Ajouad El Miloudi is bekend van de programma’s Keuringsdienst van Waarde en Puberruil XL.
14 Reacties op “Ajouad El Miloudi: ‘Op mijn twaalfde was ik al rijk’”


 1. Kevin

  Volgens mij een erg sympathieke kerel..

 2. Hans

  Heel fijn voor meneer ajohoed. Kan hij iets goeds doen met al die centen van hem.

 3. Mark

  Rijk van gejat spul zeker?

 4. Eva

  Good for him! Nadenken en handelen dat zouden meer mensen moeten doen. Ik hoop dat hij succesvol blijft in wat hij doet

 5. Ecco

  Pff, Mark. Kom op zeg, wat flauw…

 6. Ben

  Vandaar dat je nog steeds in een broodjeszaak op de van Woustraat staat. Niks mis mee, maar ga dan niet van de daken schreeuwen dat je rijk was / bent…

 7. Olga

  @ Ben: Goed lezen; toen hij 12 jaar was. En in vergelijking met zijn vriendjes. Niet zo gillen als je de tekst amper begrijpend kunt lezen.

 8. Anoniem

  Wat een onzin zeg! Ajouad kennende zou hij nooit zoiets roepen…
  Wat een haters hier eigenlijk zeg! Spullen gejat? Aub zeg ;-).. Niet haten en laat iedereen in zijn eigen waarde. Genoeg ellende in de wereld. Love you Ajouad 😘

 9. Maria

  Mark, je bent een misbaksel!

 10. Jeanine

  Mark ik kots van je!

 11. wilma

  @mark jij bent zeker rijk geworden als inspector gadget

 12. Sandra

  Mark, de werkloze en daarom jaloerse stumper!

 13. funky

  Raar dat men nergens radiostation FunX noemt. Daar werd hij bekend mee in Amsterdam. Na jaren ging ie door naar tv. Nu doet ie daar volgens mij weer n show

 14. Anoniem

  Leuke knul, en wat een nare reacties weer hier.
  Allemaal jaloers
  @ Hans, waarom moet hij iets goed doen met zijn geld?
  Doe jij dat ook?.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.