Sky past format direct aan bij overschrijding 30 graden

Geplaatst op vr 26 mei 2017 om 16:47

Zodra het kwik deze zomer de 30 graden aantikt, past Sky Radio haar format direct aan en komen zeer zomerse nummers voorbij. Dat heeft de radiozender vandaag laten weten. Hoewel het nog lente is, verkeert Nederland in zomerse sferen. Er staat een tropisch weekend voor de deur en dat laat Sky niet onopgemerkt voorbijgaan. “Sky Radio past deze zomer speciaal haar programmering aan wanneer de temperatuur de 30 graden bereikt, om luisteraars het ultieme zomergevoel te bezorgen.

De zender staat morgen, als de temperatuur een piek bereikt, de hele dag in het teken van de ‘Tropische Sky Summer Playlist’ met non-stop de beste zomerhits.

Sky draait dan hits als ‘Despacito’ van Luis Fonsi & Daddy Yankee, ‘Balada’ van Gusttavo Lima, ‘Summer’ van Calvin Harris, ‘Subeme La Radio’ van Enrique Iglesias en ‘Ai Se Eu Te Pego’ van Michel Teló.

Samen met Radio 538, Radio Veronica en Radio 10 behoort Sky Radio tot de Talpa Radio-groep.

Foto: Radio
14 Reacties op “Sky past format direct aan bij overschrijding 30 graden”


 1. Don

  Belachelijk!

 2. Harry Winter

  Cool!

 3. Walter

  En muziek van Frans Bauer?

 4. Ron

  Stuk voor stuk verschrikkelijke muziek…

 5. mix

  Leuk dat ze dat altijd doen. Zomer muziek is geweldig. Wel mogen ze wat diepen graven en nog meer op zoek gaan naar zomer muziek. Het is wel vaak weinig origineel en dat is jammer. Te veel de zelfde muziek. Geld overigens voor bijna alle commercieele radiozender.

 6. Jantje

  Het wordt alleen in Brabant en Limburg 30 graden morgen en pas in de loop van de middag? Welk KNMI meetstation neemt Sky als referentie?

 7. Otto Groeneveld

  Het idiote kut radio-station van de platenmaatschappijen. Wat voor malloot moet je zijn om 30 minuten per uur naar die kut reclame te luisteren en de overige 30 minuten achterlijke zeikmuziek.

 8. West

  nou ik ga luisteren hoor gaan ze ook Louis Davids draaien WE GAAN NAAR ZANDVOORT AAN DE ZEE ?

 9. Johannes Klokgieter

  Geweldig dat zij dit doen. Graag ook ‘The Summertime’ van BZN.

 10. Verrassend

  Radio10 draait vanaf vrijdagavond tot zondagavond zomerse muziek!!!

 11. Opa

  @west,
  jajaja, we weten nu wel dat u uit het stenen tijdperk komt!

 12. Opa

  Wat ben ik toch een debiel!

 13. West

  Wat ben ik toch een debiel!

 14. onbekend

  4 x per dag dezelfde nummers voorbij komen is ook een ellende

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.