Sky past format direct aan bij overschrijding 30 graden

Zodra het kwik deze zomer de 30 graden aantikt, past Sky Radio haar format direct aan en komen zeer zomerse nummers voorbij. Dat heeft de radiozender vandaag laten weten. Hoewel het nog lente is, verkeert Nederland in zomerse sferen. Er staat een tropisch weekend voor de deur en dat laat Sky niet onopgemerkt voorbijgaan. “Sky Radio past deze zomer speciaal haar programmering aan wanneer de temperatuur de 30 graden bereikt, om luisteraars het ultieme zomergevoel te bezorgen.

De zender staat morgen, als de temperatuur een piek bereikt, de hele dag in het teken van de ‘Tropische Sky Summer Playlist’ met non-stop de beste zomerhits.

Sky draait dan hits als ‘Despacito’ van Luis Fonsi & Daddy Yankee, ‘Balada’ van Gusttavo Lima, ‘Summer’ van Calvin Harris, ‘Subeme La Radio’ van Enrique Iglesias en ‘Ai Se Eu Te Pego’ van Michel Teló.

Samen met Radio 538, Radio Veronica en Radio 10 behoort Sky Radio tot de Talpa Radio-groep.

Foto: Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen