Ajouad El Miloudi blijkt verkeershufter: megaboete

Geplaatst op vr 19 mei 2017 om 9:00

Foto: RTLKRO-NCRV-presentator Ajouad El Miloudi blijkt een verkeershufter. Hij is vorig jaar met een dwaze snelheid over de A10 gereden en daarvoor heeft hij een megaboete gekregen. Dat heeft RTL Boulevard donderdagavond onthuld. El Miloudi, die dit najaar samen met Anita Witzier en Jan Kooijman het nieuwe presentatietrio vormt van NPO 1-hit De Reünie, reed zo belachelijk hard dat hij een boete heeft gekregen van 2.500 euro. Bovendien heeft hij een rijontzegging van zes maanden.

Van die zes maanden zijn er vijf voorwaardelijk, waardoor El Miloudi er nog goed van af komt. “September vorig jaar ben ik om 3.00 uur ’s nachts aangehouden op de ring van Amsterdam omdat ik daar met hoge snelheid reed. Stom“, geeft de presentator toe.

Inmiddels is El Miloudi bestraft voor zijn daad. “Nu, acht maanden later, heb ik daar een terechte boete voor gekregen.”

De presentator belooft dat hij Amsterdamse weggebruikers nooit meer zo in gevaar zal brengen. “Ik verzeker dat dit niet meer voor zal komen.”

Lees ook: Ajouad El Miloudi vindt homoseksueel kind ‘lastig’ (september)

Foto: KRO-NCRV
35 Reacties op “Ajouad El Miloudi blijkt verkeershufter: megaboete”


 1. Naam

  ’s Nachts is het natuurlijk niet zo gevaarlijk om te hard te rijden aangezien het dan veel rustiger is.

 2. Mike

  Hoeveel te hard rij je als je 2500 euro boete krijgt?

 3. freek

  discriminatie

 4. Anders

  Waarom 5 voorwaardelijk? Gewoon half jaar niet rijden, dan leert ie het wel af.

 5. De buurman van Tan

  We hoorden hem hier in het flatje aan de Zuidas voorbij zoeven. Vermoed dat Humberto en Dionne er echter weinig van meekregen; zij waren – u raadt het al – met heel andere dingen bezig.

 6. Roel

  5 voorwaardelijk – met een proeftijd van twee jaar. Ik weet uit ervaring dat je dan in elk geval die twee jaar een stuk beter op je weggedrag let. Want elke verkeersovertreding kan dan al genoeg zijn om 5 maanden je rijbewijs kwijt te zijn.

 7. Reaguurder2.0

  Deze man heb ik ooit gezien in Puberruil. Hij veroordeelde een gothic-achtige jongen voor het zoenen met een andere jongen. Ajouad stond ernaast en zei vol afschuw “gadverdamme”. Sindsdien heb ik deze gozer afgeschreven, wat een slechte presentator en zeker voor een dergelijk programma.

 8. Henk II

  Zo reageert 30% van de Nederlanders.

 9. Henk II

  @Reaguurder2.0
  http://www.nu.nl/binnenland/4260446/een-derde-nederlanders-ziet-nog-steeds-liever-geen-zoenende-homos.html

 10. Annoniemus

  Zo zie je maar dat die alles wat Nederlands is afkeurt , knuffel-marokkaan , ook een hufter is van het zuiverste water !!!

 11. Laf gedoe

  @Henk II

  Rot eens op met dat slecht uitgevoerde onderzoek. Ik wil ook geen zoenende homo’s zien. En geen zoenende hetero’s. Maar ik zit volgens dit laffe onderzoekje dus wel bij degenen die iets tegen homo’s hebben. En dat is volgens mijn eigen onderzoek 100% kletskoek!

 12. Anonymous

  Ik wil sowieso geen zoenende mensen zien doe dat geklef lekker thuis.

 13. Henk II

  Jouw eigen onderzoek is natuurlijk veel betrouwbaarder dan eentje van het SCP, Laf gedoe. ;-)

  Maar als je je even zou googlen naar het door hen uitgevoerde onderzoek zou verdiepen, zou je dit aantreffen: “Twee zoenende mannen of vrouwen in de openbare ruimte worden nog altijd als meer aanstootgevend ervaren dan een man en een vrouw die zoenen (resp. 32%, 23% en 12%).” Het SCP-onderzoek maakt het onderscheid dus wel degelijk.

 14. Krokant

  Ik vrees dat HenkII zoenend zien, sowieso choquerend is.Maar dat is onderbuikgevoel.

 15. Joost

  @Henk II Jij vindt dit zelf ook? Ik begrijp niet helemaal waarom je dit hier plaatst.

 16. Jubbetje

  kansloos omhooggevallen ventje.

 17. Henk II

  @Joost Ik vind wat ook?

  Ik plaatste deze informatie hier als reactie op Reaguurder2.0 (9:58, over het afwijzen van zoenende mannen: El Miloudi is verre van uniek hierin) en op Laf gedoe (10:29), die blijkbaar niet goed geïnformeerd is over het onderzoek.

  @Krokant Ik vrees dat je gelijk hebt. ;-)

 18. Joost

  @Henk II Ik vind het een beetje overdreven om helemaal met zo’n onderzoek aan te komen. Wat allicht betrouwbaarder is dan dat van Lag gedoe Ha Ha! Ik denk op reaguurder meer doelde op de houding en rare uitspraken die Miloudi doet op televisie. Ook nog eens in notabene kinderprogramma’s. Dit wat reaguurder aankaart staat niet op zichzelf namelijk. De KRO-NCRV houd hem het hand hoven het hoofd. Waarom? Ik ken betere presentatoren. Sterker nog, ik bespeur bij Miloudi geen enkele vorm kennis en presentatie talent. Wat doet deze jongen op televisie? En dan zo hard rijden dat er 2500 Euro boete aan overhoud. Dat gaat niet over 10km te hard en daarom vind ik de staf nog aan de lage kant.

  @krokant Erg geestig gevonden. Henk II Ook jou reactie daar weer op.

 19. Kijker

  Het is echt een schande dat de NPO een podium biedt aan zo’n homo-onvriendelijke presentator. Schande.

 20. Wolf

  @ kijker , tsja de npo is kwalitatief erg slecht in dit soort propaganda maken voor artikel 7 tegen de homo. .

 21. Henk II

  Oké, Joost. Op zich lijkt het me wel een interessant discussie: mag een NPO-presentator een afkeer hebben van zoenende mannen als bijna een derde van de Nederlanders die afkeur deelt? Of moeten NPO-presentatoren toleranter zijn? Moeten zij het goede voorbeeld geven? En wie bepaalt dan wat dat goede voorbeeld is? En hoe voorkom je dan (het vergroten van) een polcor-imago?

 22. Linda D.

  Ik ben lesbisch om maar met de deur in huis te vallen. 2/3e van Nederland haat homo haters zoals henk II. Je bent een snow flock die op de knieen kruipt uit angst voor jouw “policolor hoofd doekjes” mensjes die in hetzelfde uitkering schuitje zitten als JIJ. uitzichtloos en in de verre kleine minderheid.

 23. Wolf

  Een akelige verkeershufter dus. 8 jaar rij ontzegging en een celstraf van 10 jaar wegens poging tot moord met voorbedachte rade zou hij krijgen zonder die PVDA dom66 rechtertjes die niks voorstellen .

 24. Wolf

  Was ik maar Rechter.

 25. Joost

  @Henk II Ik denk dat een NPO presentator in deze gewoon neutraal hoort te zijn en anders zo’n item niet moet draaien. Het dit geval met die zoenende jongens in het kinderprogramma Puberruil had hij er voor kunnen kiezen om er vragen over te stellen i.p.v. de opmerking die hij maakten. Vragen als, Hoe lang weet je al dat je op jongens valt? Hoe kwam je er achter dat je op jongens viel? Ben je niet bang om gepest te worden als je in het openbaar met een jongen zoent? etc. Ik noem nu maar even snel wat op hoor. Lijkt me goed en leerzaam voor in een kinderprogramma.

 26. Joost

  @Linda D. Ik las vanwege Henk II zijn directheid ook even verkeerd. Ik denk niet dat Henk II een homohater is.

 27. Henk II

  @Joost (12.17) Eens.

  Ik homohater? Nee. Ik denk dat ik sowieso niet zo’n hater ben. En, Linda D, ik werk en krijg geen uitkering. De rest van je bericht begrijp ik niet echt, eerlijk gezegd.

 28. Wolf

  Henk II , je bent een Wilders PVV hater. Niet meer en niet minder. dus kom ons niet aan met dat je geen hater bent. Je bent en blijft toch een hater. En dat ben je omdat zoals Linda D. al zei, doorjouw bang zijn en het kruipen voor jou “policolor “ideaal wat er nooit zal komen omdat 89% van Nederland dat de prullenbak heeft ingegooid.

 29. Henk II

  @Wolf Ik ben geen Wilders- of PVV-fan, maar geen Wilders- of PVV-hater. Dat je tegen iets kan zijn zonder te haten, is mogelijk, weet je. Misschien ook eens proberen?

 30. Henk II

  Ik heb jou vandaag trouwens nog een prettige dag gewenst. :-)

 31. Hans

  El Miloudi is een naar mannetje. Kijk naar de programma’s waarin hij voorbij komt en oordeel zelf. Hij is niet oprecht en het is een slechte presentator. Kijk maar eens naar de laatste aflevering van “Filemon slaat door”.

 32. Ellen

  Er zijn bijna geen echte mannen meer op tv. Alleen nog schepsels die voor veel geld anderen terecht wijzen of van alles in de schoenen schuiven. Bah, wat een naar land.

 33. Shadow1100

  Dit figuur wilde in “Ranking the Stars” toch ook geen straat noemen naar Patty Brard, omdat zij niets zou hebben betekend. Nee deze kloothommel timmert aan de weg.. Haal hem aub van de televisie.

 34. Luv

  @shadow1100 Ik vond het juist wel dapper dat hij in dat programma durfde te stellen dat Patty Brard met haar hele carriere niets heeft betekend voor de Nederlandse samenleving. Wat mij opviel was dat ze zelf oprecht het idee heeft wel iets betekend te hebben. Wat mij betreft is ze alleen maar medeverantwoordelijk voor de verloedering van de Nederlandse samenleving. Lekker jarenlang plat en ordinair alles roepen.

 35. Peter Selie

  Geen sympathieke kerel. overrated

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.