Ajouad El Miloudi blijkt verkeershufter: megaboete

Foto: RTLKRO-NCRV-presentator Ajouad El Miloudi blijkt een verkeershufter. Hij is vorig jaar met een dwaze snelheid over de A10 gereden en daarvoor heeft hij een megaboete gekregen. Dat heeft RTL Boulevard donderdagavond onthuld. El Miloudi, die dit najaar samen met Anita Witzier en Jan Kooijman het nieuwe presentatietrio vormt van NPO 1-hit De Reünie, reed zo belachelijk hard dat hij een boete heeft gekregen van 2.500 euro. Bovendien heeft hij een rijontzegging van zes maanden.

Van die zes maanden zijn er vijf voorwaardelijk, waardoor El Miloudi er nog goed van af komt. “September vorig jaar ben ik om 3.00 uur ’s nachts aangehouden op de ring van Amsterdam omdat ik daar met hoge snelheid reed. Stom“, geeft de presentator toe.

Inmiddels is El Miloudi bestraft voor zijn daad. “Nu, acht maanden later, heb ik daar een terechte boete voor gekregen.”

De presentator belooft dat hij Amsterdamse weggebruikers nooit meer zo in gevaar zal brengen. “Ik verzeker dat dit niet meer voor zal komen.”

Lees ook: Ajouad El Miloudi vindt homoseksueel kind ‘lastig’ (september)

Foto: KRO-NCRV

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen