Angela laat bloed Gordon koken, slacht reisshow af

Angela de Jong zal zich ongetwijfeld weer eens de woede van Gordon op haar hals halen nu ze een vernietigende recensie heeft geschreven over zijn nieuwe tv-show met Patty Brard. De twee hádden al een buitengewoon getroebleerde relatie en daar komt nu een afslachting van ‘Patty en Gordon op zoek naar eeuwige jeugd’ overheen. La Jong vindt het namelijk een afschuwelijk oninspirerend programma. “Het is meer van alles dat we al kennen en hebben gezien“, briest ze.

De AD-ster is niet gecharmeerd van het programma op SBS 6. “Het is de zoveelste variant op Geer en Goor over de vloer, alleen dan zonder Geer en dat maakt het in alles minder.”

De Jong roept Talpa Network op om een keer met iets nieuws te komen. “Het meest verrassende aan dit programma is toch vooral het idee dat het duurbetaalde managementteam van Talpa, met daarin toch niet de eerste de besten, denkt dat de tv-kijker hierop zit te wachten. Al mag u het woordje ‘verrassend’ ook vervangen door ‘verbijsterend’.”

Het is jammer dat Gordon zich weer ‘in het clownspak laat hijsen’, vindt De Jong. Zijn programma 100 Jaar Jong is namelijk wél goedgekeurd door haar. “Een programma waarin hij het beste naar boven haalt in zichzelf en in de mensen die hij volgt.

Lees ook:
Gordon woest op Angela: ‘Zij zorgt voor huwelijkscrisis’ (15 januari 2019)
DWDD loopt tv-gevecht Angela de Jong en Gordon mis (15 januari 2019)
Angela laat zich niet zwijgen opleggen door Gordon (16 januari 2019)
Gordon: ‘Angela heeft lelijk gezicht en lelijke stem’ (16 januari 2019)
Angela de Jong vond tirade Gordon onverstandig (24 september 2019)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen