Hugo Borst respectloos tegen Ilse DeLange in DWDD

Geplaatst op wo 12 feb 2020 om 8:40

Hugo Borst nam gisteren wel een héél vreemde houding aan tegenover Ilse DeLange in De Wereld Draait Door. Hij bagatelliseerde haar succes en trakteerde de zangeres ook nog eens op een portie ageshaming. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. DeLange zat aan tafel om haar negende Edison te vieren en een liedje te zingen. “In 1988 begon het avontuur. 98 sorry“, merkte presentator Matthijs van Nieuwkerk op. Toen begon Borst al: “Ik wou al zeggen: ‘Is ze al zó oud?!’

Later liet Borst blijken dat hij niet zo onder de indruk is van de Edison voor DeLange. “Het is de negende, hè, Matthijs? Straks krijgt je de tiende en de elfde. Ik zeg je, ik kom veel voetballers tegen en sporters, die kieperen op een gegeven moment allemaal in een zwart gat. Er is dadelijk niets meer voor haar te winnen, want dan win je je twaalfde en je dertiende Edison. Wat moet je nog?

DeLange: “Je bedoelt dat het eigenlik uiteindelijk allemaal niks meer waard is? Nou, je maakt geen muziek voor de prijzen, hè? Dat maak je voor jezelf.”

Borst vervolgens neerbuigend: “Maar in dat hele kleine kikkerlandje scoor je dan, val je op. En verder niet.”

DeLange: “Ja, maar dan maak ik nog steeds muziek voor mezelf en dan is het wel heel mooi als je daar toch een waardering voor krijgt. Nee, ik zou het heel erg vinden als je op een gegeven moment zegt: ‘Het maakt me allemaal geen zak meer uit!’”

Borst: “Nee, dat heb je nog niet gehad?

DeLange: “Nee. Ik ben wel vrij snel weg op dat soort avonden, dat wel! Ha ha. Maar zeker toch gisteren: als je het helemaal niet verwacht, raakt het me nog steeds wel. Dan besef ik me: ook al zijn we een klein land, er maken heel veel mensen muziek, het is echt niet doorsnee en normaal dat ik hier zit, een prijs win en op die podia sta waar ik mag staan. Ik denk dat het goed is dat iedereen zich dat blijft beseffen, toch? Dat het bijzonder is.”

Vervolgens kwam Borst met een ietwat seksistische vraag. “Ja, laatste vraag: straks gaat de tijd een rol spelen en dan word je een oudere vrouw. Heeft dat nog invloed op je optredens?

DeLange: “Ik denk dat het alleen maar interessanter wordt.”

Daarna volgde applaus van het publiek. Borst: “Ja, kom maar!

Reacties op de socials

Kijkers reageerden hoogst verbaasd op social media. “Wat een zeldzaam respectloos gesprek met Ilse DeLange bij DWDD, gênant gewoon. Hoog boomergehalte. Maar goed weer even te zien waarmee vrouwelijke artiesten te maken krijgen“, merkte schrijfster Saskia Noort bijvoorbeeld op.

Kijker Karel: “Is Hugo Borst met zijn verkeerde been uit bed gestapt? Wat een rare vragen aan Ilse de Lange. ‘Als je straks een oude vrouw bent?’ Sorry? Say again?

En Simone: “Nee jij trekt volle zalen Hugo Borst! Wat een stomme opmerkingen maakt die gast. Go Ilse!

Het optreden van DeLange:

Foto: BNNVARA
85 Reacties op “Hugo Borst respectloos tegen Ilse DeLange in DWDD”


 1. JanH

  Hugo Borst – ik scheld niet gauw – is een hork.

 2. Hahahaha

  Ik dacht dat metoo onderhand afgelopen was.

 3. Zigeunerschnitzel

  Borst was dronken of praat hij altijd zo?

 4. ome H

  Heb Ilse 2x achter de coulissen meegemaakt, arrogante trut

 5. Curryworst

  Ach die man slikt al meer dan 17 jaar depressiva.
  Dus dan krijg je dit soort depri-talk aan tafel.

 6. Piet Pannelap

  Die man is verschrikkelijk om aan te zien. Echt onder de brug vandaan getrokken. Brrr….

 7. man pan

  Vond het wel interessant gesprek tussen Ilse de Lange en Hugo Borst. Is wel duidelijk dat Hugo Borst zijn eigen depri gemoedstoestand projecteerde op de gasten.
  Ilse de Lange hield zich prima staande tegenover Hugo Borst, vakvrouw.

 8. Marcel

  Had Arie Boomsma al gereageerd op de geruchten?

 9. Bert

  De meeste grote zangers en zangeressen willen zichzelf vernieuwen. Niet alleen in het geluid ook de looks horen daar ook vaak bij.

  Maar Ilse niet. Nog steeds dezelfde saaie songs al dan niet geschreven samen met een liedjesschrijver. Nooit eens over het randje. En altijd zijn het mannen die haar overeind houden. Zelf kan zij niet zoveel.

  Ze komt vast ook wel weer voor de tiende keer opdraven op de Bevrijdingsfestivals, voor het geld natuurlijk. En als er een Edison zou zijn voor de meest saaie muziek, had zij die ook gewonnen. Ieder jaar…

 10. Teo Hiddepa

  Hugo B. is 15 levensjaren ouder dan de dame in kwestie. Een wedervraag (of het nog steeds mogelijk is, om als oude harige bok met een kloppende lever in talkshows te verschijnen) was treffend geweest.

 11. WEST*

  Ja uiterlijke verzorging , en een beetje nette kleding is toch een een eerste vereiste bij de televisie, Die man ziet er niet uit, net zoals die van Rossum
  ik vind dat er bij de TV een soort van dresscode komt, als je ziet hoe men soms op tv vertoond , lijken wel zwervers.

 12. Cor Ona

  Saskia Noort is een soort van Peter R de Vries.

 13. Huh

  Het maakt niet uit of je Ilse goed vindt of niet, of dat ze achter de schermen wat arroganter is dan op tv (is ook nodig omdat je in dit wereldje in dit soort rare gesprekken terecht komt op tv). Vooral de vraag over dat ze een oudere vrouw wordt, met totale verbazing gekeken en vroeg me af, vraagt hij dat nou echt?! Ja dus. Wat val je dan door de mand.

 14. Lear

  Typisch Hugo Borst. Hij probeert altijd mensen te ontregelen. Hij heeft nog steeds niet in de gaten dat hij het keihard terug in zijn gezicht krijgt. Zal wel aan de medicijnen liggen. Hugo, een treurige verschijning.

 15. J.J. de Koningh

  Goed zo! Verschrikkelijke Twentse Takkentrut.

 16. Flauwe Kul

  Echt, die kuntry-muziek van Ilse is sooo uniek (in de Achterhoek….)

  En die snik in haar stem, sooo fantastisch, dat heeft echt niemand!

  Die meid is echt de blues!
  Is ook goed te zien aan al die groeven in haar gezicht…

  Iedereen gunt haar toch 20 Edisons?

 17. pieter

  @J.J. de Koningh 9.18 , stoer hoor, zo vanachter je beeldschernpje…… Held!

 18. Sjaak

  Nederland heeft echt te weinig problemen als mensen zich druk maken over dit soort onzin.

 19. jan

  Hij was nogal opgewekt, voor deugend links tuig.

 20. Frikandel

  Wat een vreselijke man die Hugo Bos.

  Wat heeft haar leeftijd hier mee te maken, ze leeft nu, en geniet nu.

  En fijne toekomst zit er niet meer in voor ons Nederlanders, dankzij die fijne regering die we hebben…..dus leef en geniet nu mensen, zover het nog gaat.

 21. Yvonne

  @Frikandweil: Hugo Borst.

 22. Minder of Mirjam

  Dus Hugo Borst doet huilie huilie over zijn moeder, die moet met respect worden behandeld, maar zelf kan hij Ilse niet met respect behandelen.

  HYPOCRIET!

 23. Tino

  Ja ik weet dat Ilse erg arrogant is en een vreselijke bitch kan zijn en graag andere de schuld geeft(waylon), en Hugo is altijd een beetje “ van doe ff gewoon” ik mag hem wel en natuurlijk is Ilse een goede zangeres en schrijft alle liedjes zelf

 24. Sender

  Op zich is de vraag van Borst best te begrijpen en te rechtvaardigheden aangaande Ilse’s zangcarriere op ( eventueel) oudere leeftijd.
  Hier in huis is denk ik geen enkel album van de Lange te vinden maar ben er van overtuigd dat Ilse Juist in staat is de muziek met haar leeftijd te laten meegroeien in tegenstelling tot vele, vele anderen.
  Weliswaar een slechte vergelijking maar kijk bijvoorbeeld naar Luv,met minder adem, nieuwe heupen en tegen beter weten in kinderliedjes zingen. Dat is pas triest. Ilse is in staat om goeie muziek te maken en zichzelf te begeleiden op gitaar. Dat alles met een heerlijke en nuchtere tukker mentaliteit. Borst daarentegen is de laatste jaren vooral een omhooggevallen voetballertje uit Rotjeknor, en quasi intelligent zijn carriere nu wil voortzetten.
  Waar ging het mis???

 25. Yvonne

  @Timo
  Doe niet zo interessant joh.

 26. Kuis

  Hugo was onnodig vervelend tegen Ilse.

 27. MM

  Ilse is een super goede zangeres en een prachtige vrouw.
  Hugo ga je schamen zak hooi

 28. WEST*

  Alleen mensen die de country music goed kennen, weten Ilse op haar waarde te schatten. Maar net zoals andere goede muziekstijlen, worden ze verdrongen door irritante hedendaagse top 40 pop nummers , want wat in de top 40 staat heeft weinig meer met echte muziek te maken. eer heerst in de wereld in dit genre een muzikale armoede , hip house rap trence , is geen muziek en dat deze computermuzikanten een prijs winnen, is een gebrek aan beter

  Zeer terecht dat Willeke Alberti de edison kreeg voor haar verdiensten
  een artieste die ver boven alle top 40 shit van t heden uitsteekt en haar liedjes nog lang niet vergeten zijn ! Ook de cd`s van haar vader worden nog steeds goed verkocht , ALLEEN eCHTE ARTIESTEN ZULLEN ALTIJD IN DE HERINNERING BLIJVEN, en overbruggen elke generatie

 29. Mispoes

  Timo de trol met 88 gezichten.

 30. Chantal

  WEST*, hoe is het met je longkañker?

 31. Herman Hoogsteder

  Borst is gewoon een hele domme gast.Altijd geweest,heeft echt nergens verstand van.

 32. Pieter

  @Chantal
  heeft West longcancer?
  Hahahahaha
  Net goed!

 33. Tuen-Arie van der Gellen-Coppens

  Kunnen Ilje Gort en Hugo Borst niet samen gaan tongzoenen. Live Op TV dan.
  Dan raken hun baarden verstrikt en worden ze zo en siamese tweeling.

 34. Raakpoesc

  WEST heeft longcancker
  WEST heeft longcancker
  WEST heeft longcancker
  WEST heeft longcancker

  Olé, olé, olé, olé!!!

 35. Tinie

  @Raakpoesc Mocht je je in de psychiatrische inrichting even uitleven op de computer?

 36. Tinie

  Trouwens, het valt me op dat als West hier een pak slaag krijgt, er opeens niet 1 nasm meed is met pro-talpa berichten.
  Hoeveel namen gebruikt die stumper eigenlijk?

 37. Tinie

  ***niet 1 naam meer is

 38. ton

  Dat was ook de man die Pim Fortuyn totaal af kraakte,dan heb ik het nog zacht uitgedrukt..

 39. René

  Hugo noemde ook het artikel dat Matthijs van Nieuwkerk als recensent schreef on 1990 over zijn (Matthijs’) Neef Hans Sibbel. Dat artikel staat op delpher. Mijn hemel, het zal je neef maar zijn die zo over je schrijft en je neerhaalt. Matthijs was vroeger echt een arrogante …..

 40. sukkel

  Borst had gelijk Ilse denkt dat ze geweldig is maar is een middenmoot vooral Amerika zit niet op haar te wachten

 41. Almeerder

  De Lange. Altijd een lach op haar gezicht … juist …. opletten dus.

 42. Ongekend

  Hugo Borst is zelf een depressieve oude man met leeftijdscrisis.

  Het is toch ongekend om als 40 plusser met een man-bun (knotje) een beetje de boomer-hipster uit te hangen.

  Jezus hugo borst..

 43. Pegode

  Sinds zijn moeder overleden is en hij niet meer over alzheimer kan praten, is hij langzaam in een soort zwart gat gezakt!
  Wel zielig, eigenlijk.

 44. pieter baan

  Flauwe Kul
  Wed 12 Feb 2020 om 9:20

  Twente heeft niets met de Achterhoek te maken kerel. Als je de wijsneus uit wilt hangen hou je dan wel bij de feiten

 45. verklaringen

  @ome h, verklaar je nader.

 46. Ron

  TeamHugo. Eindelijk eens een echte mening.

 47. Boerenverstand

  Pieter Baan: Twente en Achterhoek allebei Nedersaksische gebieden waar de tijd stil gestaan heeft. Net als Drenthe en Oost-Groningen. Allemaal gebieden die misschien ook wel prettiger zijn dan de Randstad, al houd ik niet van motorcrossen en bier zuipen.

 48. Ingrid 🌼

  Vreselijk hoe Hugo zich gedroeg . En dat heeft het over omgangsvormen in de zorg?
  Over het paard getild mannetje. 🤢

 49. Cobweb

  Hugo is een volslagen debiel.

 50. Sabine

  Echt respectloos en denigrerend van Hugo Borst! Puur om te choqueren en alle aandacht te krijgen. Wat een narcist!

 51. Marko

  Cobweb

  Dat zijn de meeste hier inclusief jij zelf

 52. Boerenverstand

  Hugo Borst zal wel de pest in hebben dat hij zijn schnabbel bij DWDD kwijt raakt. Moet ie de bijstand in en er normaal uitzien en vroeg opstaan voor zijn sollicitaties voor een lopendebandbaantje.

 53. Anouk

  Top Hugo!
  Ilse schijnt dus niet uit de Achterhoek te komen… maar wel uit de achterlijke hoek. Details..

  Wat wel goed is en wel uit de Achterhoek komt, is Normaal!
  Helaas zijn ze gestopt, iets wat Ilse al veel eerder had moeten doen, maar dit terzijde.

 54. Bart

  Ik heb net de herhaling op NPO 1 gezien: inderdaad walgelijk vertoon van Hugo Borst en inderdaad hij is zijn DWDD schnabbel kwijt.

 55. Dirk

  De perfecte tafelheeractie. Vakvrouw Ilse is altijd de vrolijke, positieve Twentse zangeres. Niet van haar stuk te krijgen. Juist zo iemand moet je af en toe even prikken, anders gebeurt er nooit iets op tv. Dit was een stuk spraakmakender en interessanter dan het zoveelste dankbare promopraatje of plugverhaal van welke artiest dan ook. En Ilse kan het wel hebben hoor, dat bewees ze zelf ook. Vakvrouw.

 56. Caramba

  Volgens mij waren er gisteren allerlei dingen aan de hand. Op de eerste plaats: Hugo Borst is gewoon depressief. Daarnaast heeft ie altijd al een passief-agressieve karaktertrek gehad, en die combinatie ‘dwingt’ hem kennelijk anderen mee te trekken in zijn depressiviteit. Ise de Lange is in zekere zin de ideale rode lap om dat zij met haar lichtvoetigheid en oppervlakkigheid staat voor de totale ontkenning van depressiviteit.

  Maar er is meer aan de hand. De olifant in de kamer is natuurlijk Matthijs – over wiens imago als ideale schoonzoon in hoog tempo een nieuwe laag is komen te liggen als linkse graaier die desnoods met slinkse trucs (nog minder werken) vasthoudt zijn aan megabezoldiging.
  Tja, het contrast voor Borst is nogal groot – de ene dag met dementerende ouderen aan tafel, de andere dag met een linkse graaier die iedereen de maat neemt en zelf nul maatschappelijke betrokkenheid toont. Best deprimerend allemaal.

 57. Robert

  Wat een misselijk makende Hugo borst!
  Een depressieve vervelende vent in een diep zwart gat.

  Zo’n “tafel heer wil niemand”

 58. Claire

  Kijk naar Hugo Borst en dan zie je een oude zieke depressieve man met te lang haar. Hij lijkt net als zijn overleden moeder dement te zijn. Ik denk dat het verstandig is om de idiote uitspraken van deze niet erg betekenisvolle meneer verder te negeren.

  Ilse heeft een prachtige glansrijke carrière en daar werkt ze hard voor. Muziek is haar leven. Van harte gefeliciteerd Ilse!

 59. Hans

  Ik ken Ilse niet persoonlijk,maar arrogant? Ik heb weleens gehoord dat het een rotzak kan zijn als ze haar zin niet krijgt,maar wat die lul van een Borst flikt kan echt niet, dat doordrammen

 60. joost

  Die Hugo Borst, die zo gierig is dat hij nog een briefje van 5 van koningin Wilhelmina in zijn portemonnee heeft, is zo’n mannetje die altijd meelift op het succes van een ander en zn netwerkjes sluw voorbereid.
  Omdat hij zich links gedroeg kon hij bij VI, c.q. Derksen, een baantje krijgen, want die nam alleen lang harigen, spijkerbroeken en socialisten aan destijds. Nu niet meer!!

  Hij ventileert overal voor geld zijn meninkje, terwijl hij b.v. geen enkele opleiding in de journalistiek heeft gehad, mulo jongen, praat over voetbal alsof hij zelf top gespeeld heeft, terwijl hij niet verder is gekomen dan “Bal op Dak 4 “.
  Dan de arrogantie van hem is ergerlijk. Nagemaakte, derhalve.

 61. dirk

  Als Rotterdammer, vond en vind ik die Borst altijd al een arrogante l.l.

  Wordt tijd dat we dit soort ventjes niet meer op radio en tv horen of zien.
  Exploiteerde zijn zieke moeder , zn voetbalkennis is nihil, praat alleen maar over sparta en zn broer zit ook al bij die NPO. Dus zn baantje bij de radion is weer kartel werk.

  Bovendien ik weet van velen dat hij niet echt aardig is en zich anders voor doet.
  Triest dat zo’n mannetje een geweldige artieste als Ilse de Lange op TV mag beledigen.
  Weg met dat ventje.

 62. Lola

  Onzin … Hugo was geweldig! Hij stelt tenminste diepgaande vragen die werkelijk ergens over gaan. Hij zet je aan het denken met zijn vragen. Heel goed, en Ilse heeft hier perfect op geantwoord en dat maakt nou juist dat het heel erg opvalt dat het juist Matthijs is die nooit de diepte opzoekt, maar het altijd oppervlakkig houdt. Dus ik zeg: chapeau Hugo!

 63. Richard Coomans

  Hij moet zelf maar ééns in de spigel kijken, zelf nog nooit wat bereikt.
  Die pannekoek.

 64. Hans

  Borst zegt;je hebt alleen succes in dit kikkerlandje(die lul bedoelt,niet in Amerika) Ik zou zeggen houwen zo Ilse ,als je eenmaal daar aan de gang gaat is het ,het begin van het einde,zal niet de eerste keer zijn .USA …….ik wil er nog niet begraven worden..

 65. achtmet

  Een heel naar mannetje die graftak ! Een schreeuwlelijk eerste klas die linkse niffo

 66. Hugo Spuugo

  Het is een duidelijk opzetje geweest van Matthijs, Hugo en de redactie.
  Matthijs zal deze vragen niet stellen want die moet zijn imago bewaken en Hugo
  speelt graag de Judas voor gratis drinken en een vage belofte voor de toekomst.
  Als je er Iemand op wilt aanspreken is het de laffe Matthijs en de afgunstige varakliek, die al zakkevullend mensen die het op eigen kracht doen, onderuit proberen te halen…

 67. Donald Dumb

  De Edison is ook al jaren failliet.
  Als je ziet wie dit jaar zo’n ding gewonnen hebben.
  Ene Josylvio (ehm…wie?)
  Rapper Snelle…
  En klap op de Chinese vuurpijl de Toppers. Watte? Als een karaokeshow met een paar relnichten al zo’n prijs wint…

 68. Donald Dumb

  O ja en Maan.
  Maar dat komt vast door dat haar pa er op de een of andere manier bij betrokken was…

 69. Dave

  Dumb, zoek een hobby, in plaats van je gefrustreerde off-topic gezwets hier.

 70. StefanV

  Is dit serieus waar alle “ophef” om draait?

 71. De schaamte voorbij

  Opgewarmd lijk Huisman schijnt zich nog steeds niet te realiseren dat hij al ‘tig’ jaren over de uiterste houdbaarheidsdatum is. Ik laat hem maar in die waan.

  Desalniettemin blijf ik Ilse – in woord en daad – een pracht van een mens/zangeres vinden. Daar kan falderappes, waartoe oproerkraaier Borst zich mag rekenen, tot het einde van zijn levensdagen niet aan tippen. Evenmin met terugwerkende kracht.

  Borst moet in de eerste plaats voor zijn eigen deur vegen. Dit verlepte figuur meende een tijdje geleden met de mode te moeten meegaan door zich een zogenaamd knotje aan te meten. Vervolgens realiseerde hij zich dat met zijn 57 jaar het beetje kinderachtig was om met zo’n knotje rond te lopen. 😂
  Tja, bejaarde ijdeltuit en armzalige droeftoeter zonder zelfbewustzijn, verenigd in één persoon. En dan druk ik me nog hoffelijk uit.

  Nee, met die baard, waar hij zich tegenwoordig achter verschuilt, trekt hij uiteraard uitverkochte zalen … not. Hij oogt als een Henny Huisman in zijn nadagen, te weten triest en vormeloos.

  Kort samengevat valt Borst onder de noemer platvoerse plebejer zonder weerga, die meent de wijsheid in pacht te hebben en om die reden denkt door hem op de korrel genomen personen te moeten schofferen.

  Dat bepaalde figuren hierboven, die zich tot de kaste der geestelijke armoedzaaiers mogen rekenen, Borst de hemel in prijzen, mag als een verzachtende omstandigheid gelden, maar doet als zodanig niets af aan de persoon B. Ik heb ‘gezegd’.

  Amen.

 72. Max

  Hugo heeft wel gelijk… Ilse wordt ook ouder.. we moeten niet doen alsof Ilse de beste in NL is want dat is ze niet, ze is een arrogant

 73. Rechtsrealist

  Ilse de Lange moet maar lekker naar VS met dat Amerikaanse accent wat ze zich aangemeten heeft. Kan ze die rednecks daar het hoofd op hol brengen met dr blonde lokken.

 74. Rechtsrealist

  Edisons zijn een lachertje
  Worden tegenwoordig gewonnen door een Twentse boerin die zich Amerikaanse waant, een rijmpjes opzeggende kansenparel die muziek maakt waarvan de oorsprong ligt in Amerikaans zwarte ghetto ’s en quasi bombastische rockbands met slecht verstaanbaar Engels en een groepje nichterige kroegzangers.

 75. Toevallige passant

  @Rechtsrealist
  Wed 12 Feb 2020 om 18:25

  @Rechtsrealist
  Wed 12 Feb 2020 om 18:44

  Als gesjeesd (amateur)muzikant zijn de druiven voor jou natuurlijk extra zuur mee te moeten maken dat Ilse opnieuw geprezen wordt om haar kwaliteiten, die terecht hoog ingeschat worden. Het feit dat jij meent te moeten inspelen op haar afkomst en uiterlijk maakt jou tot een armoedige figuur, die een gepast medelijden verdient. Bij deze.

 76. Rechtsrealist

  Ach gossie. Heb ik een Ilse fan op zijn/ haar zieltje getrapt?
  @20.39

 77. B-noniem

  Flauwe Kul
  Wed 12 Feb 2020 om 9:20

  Heb je liever vrouwen met een botoxhoofd die eruit zien als een wassen pop?

 78. A. Tempelman

  Bij Hugo Borst is het testosteron al een paar jaar op, en dan komt gal ervoor in de plaats.

  Die zien we niet meer op primetime TV.

 79. Xylon

  Uiteindelijk kieperen we allemaal in dat zwarte gat Hugo, sterker nog we komen er allemaal vandaan !.. Twentse country girl weet dat natuurlijk best ook wel hoor !.. Bij al die wereldberoemde talentvolle voetballertjes en sportertjes is het natuurlijk net zo !.. Luister wel goed naar de eerlijke antwoorden van Ilse de Lange op jouw eerlijke vragen Hugo !.. Jullie beide spraken in die live uitzending, tussen de regels door, jullie eigen levenswijsheden uit !.. Kortom een uiterst leerzaam conversatie daar bij DWDD !.. Het applaus dat Ilse voor haar wijze antwoorden van het publiek kreeg is daarom bij deze ook voor Hugo Borst die misschien ’iets’ te grof heel terecht oprechte levensvragen stelde aan Ilse !..

 80. Karel

  Ilse roept altijd dat ze haar liedjes zelf schrijft, dat is lachwekkend aangezien ze haar liedjes inclusief rechten gewoon koopt in Nashville.

 81. Buurman

  Ik vind ze allebei vervelend.

 82. Jordao

  Borst had ooit samen met die Derksen bij DWDD Ruud Gullit (waar hij niet bij was) belachelijk gemaakt. Toen Gullit eens aan een tafel zat met die Borst was Borst zo stil als een muis. Borst weet drommels goed bij wie hij in een directe gesprek een persoon kan kleineren.

 83. Hans

  @Karel 943. Dat zal best zo zijn,dat is heel normaal in Nederland,meeliften op buitenlandse songs/chansons Vele voorbeelden,zelf een lullig tekstje erbij en vooruit maar.Hazes,Borsata,Benny Neyman Willeke Alberti enz.Over het algemeen stelt het geen zak voor Nederlandse artiesten

 84. Sylvie

  Ik heb zitten zoeken, maar kan hem blijkbaar niet vinden. Ja, kan er één vinden van deze week waar ze beide in zitten, maar daar vraagt Hugo hele normale dingen en zegt niks lelijks. Nee het zijn een keer geen vragen van “wat doe je dat geweldig! Hoe komt dat zo?” of “wat zie je er geweldig uit. Waar laat jij je haar doen?” of iets in dat genre . Ook wel eens fijn voor de verandering, hoef ik een keer niet te zappen!!!!

 85. Peer

  Ik vond dat Hugo mooie negatieve voorzetten gaf, waar Ilse stralend overheen ging. Dat deed ze heel knap. Ze straalde! Wat een moordwijf.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.