Aran Bade teleurgesteld in kille Ellen DeGeneres

Aran Bade is teleurgesteld in de manier waarop Ellen DeGeneres met haar talkshowgasten omgaat. Het is merkwaardig dat ze na afloop van haar interview met Nikkie de Jager niet even een hand kwam geven. Dat heeft hij gisteren gezegd in RTL Boulevard. NikkieTutorials heeft in De Wereld Draait Door onthuld dat er bij The Ellen DeGeneres Show vrij kil en afstandelijk gewerkt wordt. Gastvrouw DeGeneres kwam zowel voor als na de opnames niet even naar haar toe.

Bade vindt dat je zo niet met je gasten omgaat. “Laten we zeggen: het is wel apart, vind ik“, aldus de showkenner.

Vooral iemand als Nikkie de Jager, die kwam vertellen over haar gedwongen coming-out als transgender, had wel wat persoonlijke aandacht verdiend, vindt Bade. “Als je daar komt met een heel bijzonder en open verhaal over haar coming-out en wat ze allemaal heeft meegemaakt… Ellen kan zich daar denk ik meer dan anderen in verplaatsen, maar geen hand gegeven na afloop en geen bedankje… Dat is toch jammer?

DeGeneres zakt in Bade’s achting. “Als je gastvrouw bent dan loop je na afloop gewoon even naar haar toe.”

Hoe kijkt De Jager er zelf op terug? “Ik vind het heel leuk dat ik het heb meegemaakt, maar volgende keer ga ik gewoon weer ergens hier zitten, denk ik.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen