Aran Bade teleurgesteld in kille Ellen DeGeneres

Geplaatst op wo 12 feb 2020 om 9:55

Aran Bade is teleurgesteld in de manier waarop Ellen DeGeneres met haar talkshowgasten omgaat. Het is merkwaardig dat ze na afloop van haar interview met Nikkie de Jager niet even een hand kwam geven. Dat heeft hij gisteren gezegd in RTL Boulevard. NikkieTutorials heeft in De Wereld Draait Door onthuld dat er bij The Ellen DeGeneres Show vrij kil en afstandelijk gewerkt wordt. Gastvrouw DeGeneres kwam zowel voor als na de opnames niet even naar haar toe.

Bade vindt dat je zo niet met je gasten omgaat. “Laten we zeggen: het is wel apart, vind ik“, aldus de showkenner.

Vooral iemand als Nikkie de Jager, die kwam vertellen over haar gedwongen coming-out als transgender, had wel wat persoonlijke aandacht verdiend, vindt Bade. “Als je daar komt met een heel bijzonder en open verhaal over haar coming-out en wat ze allemaal heeft meegemaakt… Ellen kan zich daar denk ik meer dan anderen in verplaatsen, maar geen hand gegeven na afloop en geen bedankje… Dat is toch jammer?

DeGeneres zakt in Bade’s achting. “Als je gastvrouw bent dan loop je na afloop gewoon even naar haar toe.”

Hoe kijkt De Jager er zelf op terug? “Ik vind het heel leuk dat ik het heb meegemaakt, maar volgende keer ga ik gewoon weer ergens hier zitten, denk ik.

Foto: RTL
40 Reacties op “Aran Bade teleurgesteld in kille Ellen DeGeneres”


 1. Zigeunerschnitzel

  Is Nikkie na kletsen bij RTL Boulevard nu ook al nieuws.

 2. Manon spermakanon

  Ik denk dat Ellen nu slapeloze nachten heeft nadat deze Nederlandse nitwit er iets van vindt…..

  Tuurlijk niet, Amerika veegt Nederland zo van de kaart met hun zwakste wapens, haha! Hun hebben de NL echt niet nodig, vice versa wel.

 3. Peanut

  Ik vind het nieuws dat Mathijs van Nieuwkerk stopt met DWDD veel interessanter.

 4. Beatrice Kiddo

  Matthijs stopt met DWDD!!!!!!! Gast van Telegraaf Goossens zat er nog al naast…

 5. Boris

  BREEK: MATTHIJS STOPT MET DWDD!

 6. critikast

  Showkenner? Deze mislukte apenoot denkt waarschijnlijk dat iemand zit te wachten op zijn oordeel: een BN-er die blijft denken dat hij er toe doet. Zijn ouders schamen zich zelfs voor hem !

 7. Dr. Bibber

  Guttegut… het is me allemaal wat! Ik denk eerlijk gezegd dat het Ellen Degeneres nogal koud laat wat Nikkie Tutorials van haar ontvangst vond, laat staan van ene Aran Bade uit één of ander mottig roddelrubriekje uit een onbeduidend landje dat binnenkort toch onder zes meter zee verzwolgen wordt. And we are breathing in…

 8. Rienana

  Vals van Boulevard om het erger te maken dan Nikkie aanvankelijk vertelde. Alsof ze willen zorgen dat het in Amerika belandt en Nikkie toekomstige uitnodigingen wel gedag kan zeggen.

 9. @Boris

  Wow Boris wat goed van jou.

 10. Bart

  @Beatrice Alweer!
  @Criticast Na Angela de Jong een van de weinigen die altijd zijn huiswerk heeft gedaan en goed op de hoogte is. Dit is niet zo interessant onderwerp. Gaat nergens over maar het werd hem gevraagd.

 11. Teo Hiddepa

  Schattige naïviteit van Aran B., die ongetwijfeld ook had verwacht dat president Daddy Donald voor de gelegenheid even drie kussen kwam geven.

 12. Richard

  Ik haat dit in de Amerikaanse media. Ze verhullen hun voorkeur niet eens een beetje. Bush die grapt dat Ellen $6 in het rood staat voor nachos, of live op televisie bekentenissen dat zij en “vrouw van” of “dochter van” hele goede vrienden zijn. Georkestreerde feel-good ter manipulatie van de kijkers.

  Het verbaast me niks dat ze zo is naar mensen die eigenlijk niks voorstellen. Ze kan haarzelf weer even belangrijk en progressief opzetten en in deze georkestreerde onzin, en dan pleur je maar weer op.

 13. Curryworst

  Het hoofd van kwispelstaartje Aran Bade krijgt meer en meer een oranje kleur.

 14. Suzy Wang

  Hahahahaha Hahahaha Dat kinderc’tje is teleurgesteld. Die puber heeft n mening.Hahahaha

 15. Pauline

  Nou Aran Bade, misschien kun jij hem/haar wat extra aandacht geven…

 16. ome h

  DeGeneres is zoooooooooo nep

 17. Warmoes

  Die Ellen is die hele show al lang zat met die eeuwig hysterisch OMG-jankende gasten die: ‘I can’t believe it’ krijsen of zoals Nikki dweperig zeggen: Can you pinch me.
  End of.

 18. shrink

  Ach ja, in Nederland moet het altijd gezellig zijn. Als je je buren op de camping niet op de koffie uitnodigt, ben je gelijk een arrogante l*l. Nou, in een grotemensenland als de VS gaat het allemaal net even anders. Onbegrijpelijk voor de polderboertjes en-boerinnetjes uit Holland!

 19. jan

  DeGeneres zakt in Bade’s achting. Ze zal er wakken van liggen.

 20. Jan

  Aran kijkt reikhalzend uit naar Pride2020 alwaar hij zich als een ware kontriddur zal tentoonstellen in de Reguliersdwars. Een echte “bottom”.

 21. Bart

  @curryworst De jaloezie druipt weer uit je reactie.

 22. By the way

  Zo werkt het in een professionele omgeving, wake up. Mevrouw Tutorials zal vast door redactie- of productiemedewerkers zijn opgevangen en bedankt. En weer door!

 23. Ron

  Die Aran begrijpt niets van het leven en de wereld. Het jochie moet nog veel leren dat zaken anders gaan in andere landen…

 24. Emiel

  #doeislief allemaal

 25. Piñola

  Ohhhhhh Aran Bade, natuurlijk. Wie kent hem niet??

  Wie is Aran Bade?

 26. Edwin

  Aran heeft gelijk. Aran heeft altijd gelijk. Knuffel voor Aran.

 27. Norvo

  @Edwin: knuffel voor Aran in z’n broekje.

 28. .

  @Bart
  Wed 12 Feb 2020 om 10:57

  Wat bedoel? Alleen de kreet jaloezie is zo inhoudsloos.

 29. Suzy Wang

  Emiel#.
  NEE.

 30. Sandra

  Jee…..eerst vereerd zijn dat je wordt uitgenodigd en een mooi podium krijgt en dan zeuren dat je niet de aandacht hebt gekregen die je wilde??
  Ga jezelf aandacht geven dan hoef je het niet bij een ander te zoeken.

 31. Caramba

  “maar volgende keer ga ik gewoon weer ergens hier zitten, denk ik.”
  Hallo zus, je kunt maar 1 keer een coming out doen hoor. Of wordt dat een going-in?

 32. TK

  Ach Aran Bade… Dat sulletje dat zich erin heeft gewerkt door iedereen een vinger diep in z’n h*l te steken…

  Durft over vrijwel geen een BN’er z’n echte mening te geven, maar buitenlandse sterren durft ie wel, want die heeft ie niet nodig..

  Verschrikkelijke neppe gozer. Blegh, hoort dus echt thuis bij Boulevard.

 33. Mark

  Alle talkshows in USA zijn nep en hebben 38 scriptschrijvers, alles wordt via de autocue gedaan, niks is live want alles moet natuurlijk wel zo gemonteerd worden dat de talkshowhost er het beste voor de dag komt.

 34. bjorn

  Hebben ze wederhoor gedaan bij Ellen? Vast niet.

 35. bjorn

  Hebben ze wederhoor gedaan bij Ellen? Vast niet!!

 36. Geronimo

  Zou ze slecht slapen nu, die Ellen DeGenerate?

 37. B-noniem

  Het is algemeen bekend in de Amerikaanse showbizzwereld dat Ellen een nachtmerrie is om voor te werken. Dit is niet verrassend.

 38. Medusa

  Wie the fuck is Aran bade of zoiets???

 39. BRAAK

  Aran Bade, vieze man.

 40. Wilslet Geilnee

  Wat een gelul. Je moet als gast zijnde niet verbaasd gaan doen over het feit dat alles daar nep is. Dat weet je van tevoren al. Boeiend wat die overgewaardeerde pot wel of niet doet. Nikkie kreeg dus even nét niet genoeg aandacht, daar gaat het blijkbaar meer om. Maak dan maar weer een nieuwe video en ga niet lopen zeiken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.