Albert Verlinde analyseert Toto-rel: ‘Gordon is heel erg eenzaam’

Albert Verlinde vindt dat Gordon wel heel heftig reageert op de kritiek die hij krijgt over zijn hondje Toto. Hij heeft het idee dat zijn collega-BN’er heel erg eenzaam is, sneerde hij gisteren in Shownieuws.

Albert Verlinde en Gordon © SBS, RTL

Eigenlijk is Albert Verlinde de aanstichter van de hele Toto-rel. De showkenner was de allereerste die vraagtekens zette bij Gordons intenties. Hij vroeg zich twee weken geleden in Shownieuws af of Gordon wel écht van zijn hondje houdt of dat het hondje er alleen is voor de publiciteit. Daarna is echt alles en iedereen losgegaan op Gordon.

Eenzaam

Na die bewuste uitzending is Gordon ontploft in woede. Albert bevestigde dat gisteren: “Nou, de dag erna kreeg ik een berícht over me heen. Alsof hij iets alleen voor de publiciteit zou doen, zei hij. Nou, het hondje heeft nu een eigen Instagram-account en er worden interviews over gegeven. Ik denk ook dat het bij Gordon een soort eenzaamheid is.”

Die eenzaamheid leidt nu tot agressie, aldus Albert. “Het is natuurlijk een heel kleine wereld waar hij nu in zit en hij klampt zich helemaal vast aan dat hondje. Dan is het ook heel vervelend als de Hondenbescherming zegt dat het hondje verkeerd gefokt is. Daar reageert hij heel agressief op.”

“Ik denk eerder dat het bij Gordon iets is van: waarom mag ik niet gewoon iets hebben waar ik om geef en van hou? Eerlijk waar: iedereen vindt dat Gordon dat mag hebben, maar doe dat een beetje voor jezelf. Doe met Toto leuke dingen voor jezelf en niet voor de bühne.”

‘Rechtszaak niet raadzaam’

De Toto-rel bereikte afgelopen weekend zijn hoogtepunt, toen ook Gerard Joling zich ermee begon te bemoeien. Voor Gordon was het de druppel dat Gerard suggereerde dat hij weer aan de cocaïne zit. Gisteren kondigde Gordon juridische stappen aan. Een kansloze exercitie, denken Shownieuws-sterren Albert Verlinde en Bart Ettekoven.

Weekend-baas Bart: “Ik denk dan van: hij is zelf ook nogal van het uitdelen en dan moet je ook kunnen incasseren. Ik weet niet of het heel raadzaam is om er nu een advocaat op te gaan zetten.”

Shownieuws-advocate Natacha Harlequin: “Het kan misschien ook een tactiek zijn van Gordon en zijn advocaat dat hij het nu alleen maar meldt en daarmee zegt: ‘Mensen, let op: er komen mogelijk stappen aan.’ En dat daardoor mogelijk iedereen even koest is. Dat zou kunnen.”

Gerard niet bang

Albert Verlinde denkt dat Gerard niet bang is voor eventuele stappen. “Welnee, helemaal niet. Gerard schrikt daar echt niet van. En ik denk ook een beetje: was sich liebt das neckt sich. Het zijn twee mannen die erg veel met elkaar meegemaakt hebben en enorme triomfen hebben gevierd altijd. Een deel van hun geheim is dat ze elkaar ook af en toe even wakkerschudden, zal ik dan maar zeggen. “

“Ook Gordon heeft teruggeroepen naar Gerard: ‘Ik krijg allemaal films binnen dat hij stomdronken overal is.’ Dat gaat lekker over en weer. Het zal denk ik niet helpen bij de advocaat dat je meteen terugroept dat de ander aan de alcohol is. Het hoort er een beetje bij bij die twee.”

Terugkijken

Het immer spraakmakende Shownieuws kunt u terugzien op KIJK.nl. Andere onderwerpen in de showrubriek waren het liefdesdrama van Rico Verhoeven, de muzikale comeback van Marco Borsato en de verjaardag van Johan Derksen.

Toto-rel

Alle artikelen over de Toto-rel:

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen