Johan Derksen niet blij met verrassing Shownieuws: ‘K*tprogramma’

Johan Derksen is gisteren 72 jaar oud geworden en daarom reisde Shownieuws af naar Grolloo om hem thuis te verrassen. Daar was de Veronica Inside-ster echter niet bepaald van gediend.

Johan Derksen © Shownieuws

De sympathieke redactie van Shownieuws wilde Johan Derksen verrassen met zijn favoriete sigaren en besloot daarom telefonisch advies in te winnen bij zijn dochter Marieke Derksen. Zij tipte de showrubriek dat Johan altijd Matelief-sigaren rookt van het merk Olifant. SBS 6 reed naar de sigarenboer en vervolgens naar Grolloo.

K*tprogramma

Johan liep niet over van enthousiasme. “Ja, dat is ontzettend goed bedoeld, maar ik hoor niet bij die bekende Nederlanders die dat op prijs stellen, hè? Ik geneer me daar altijd voor en Gerard Joling en dat soort types vinden dat heerlijk, maar ik hoef niet zonodig in Shownieuws, RTL Boulevard en al dat soort k*tprogramma’s.”

Toen Shownieuws hem het cadeautje uitreikte, wist Johan ondanks het cadeaupapier al direct wat erin zat. “Dit is een Matelieff van Olifant. Ja, ik ken precies de afmetingen van de doosjes. Ik zal het met smaak oproken.”

Heel persoonlijk

Met dat cadeautje was Johan best blij. “Dan heb je bij mensen geïnformeerd wat ik rook en het ergste voor een sigarenroker is: sigaren krijgen op je verjaardag die je niet rookt. Het is heel persoonlijk, een doos sigaren. Het is net als met wijn: mensen die verstand van wijn hebben, moet je ook geen fles van Albert Heijn geven.”

Shownieuws kunt u terugzien op KIJK.nl. Andere onderwerpen in de showrubriek waren het liefdesdrama van Rico Verhoeven, de muzikale comeback van Marco Borsato en de rel rondom het Gordon-hondje.

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen