Maxime Meiland: ‘Het komt niet goed met Nadège’

Geplaatst op do 06 aug 2020 om 8:35

Het gaat niet meer goed komen tussen de SBS-familie Meiland en de huishoudster die zij keihard aan de kant hebben gezet: Nadège Coffinet. Dat heeft dochter Maxime laten weten aan RTL Boulevard. De Meilandjes deden maandenlang alsof Nadège als familie voor hen was: ze mocht zelfs mee op vakantie. Allemaal voor de bühne. Toen de cameraploeg van SBS 6 vertrok, was er van familiaire banden geen sprake meer: ze werd doorbetaald, maar hoefde niet meer langs te komen.

Nadège leidt een vrij eenzaam leven en voelde zich logischerwijs als grofvuil behandeld. Ze begon vervolgens een beetje om zich heen te trappen in de media. Zo riep ze dat ze aan de anti-depressiva moet.

Verslaggever Aran Bade vroeg gisteren aan Maxime: “Dat is niet meer goed gekomen?

Maxime: “Nee, nee, nee. Ja, ik vind het wel jammer. Ik hoorde aan Claire af en toe als ze een rood autootje ziet, dan zegt ze: ‘Nadège!’ Dan zeg ik: ‘Die gaan we niet meer zien.’ Wij vonden het enig met haar en ik denk dat het toch wel een klap in haar gezicht is geweest dat wij zeiden: ‘We gaan weg.’”

Aran: “Omdat zij zich zo verbonden voelde met jullie?

Maxime: “Ja, ik denk ook dat dat het wel is hoor. Ik vind het toch wel vervelend, want het is een heel lieve vrouw. Het had zo helemaal niet hoeven te gaan. Dat vind ik wel erg.”

Tv-kenner Rob Goossens daarna in de studio: “Ik zie wel een klein beetje een patroontje. Caroline is via de achterdeur vertrokken, Nadège ook een beetje, dus de bevolking van Hengelo: word niet al te goede vrienden met de familie Meiland, want het kan maar op één manier eindigen.”

Lees ook:
Harteloze Meilandjes behandelen Nadège als stuk vuil (juni)
Erica Meiland woest op Nadège: ‘Wat een gelul!’ (juni)
Chateau-Nadège verdient meer dan Dennis Storm (juni)
Chateau-Nadège: ‘Meilandjes zijn heel geldbelust’ (juli)
Nadège Coffinet aan antidepressiva door Meilandjes (juli)

Foto: SBS
28 Reacties op “Maxime Meiland: ‘Het komt niet goed met Nadège’”


 1. Mathilde

  Robje Goossens ziet weer iets wat hij nooit kan zien.

  Terug in je kleuterhok.

 2. Frenske

  Als je een beetje iq en mensenkennis hebt weet je dat dit scenario het meest logische was.
  Het is ook de domheid van figuren als die Nadege die mensen in de problemen brengt. Slimmere mensen calculeren dit soort situaties en uitkomsten in.

 3. Monica retard

  Nou en?

 4. Whitedog

  Ze hebben haar heel netjes behandeld, ze hebben netjes doorbetaald tot einde van het contracrt. Maar als er geen werk is, dan houdt het op. Vraag maat aan die duizenden medewerkers die eruit gezet worden bij de horeca, Bol.com en KLM.

  Dat ze haar mee hebben genomen op vakantie ziou ze dankbaar voor moeten zijn en niet nu alles voorbij is, het valse ondankbare loeder uithangen.

 5. Curryworst

  De familie Meiland heeft haar netjes een paar maanden doorbetaald tijdens de coronacrisis toen iedereen van de Franse overheid in quarantaine moest.
  Toen de Meilandjes besloten om terug te keren naar Nederland hebben ze haar dat bijtijds laten weten.
  Dat die Nadège nu weer gaat vereenzamen zoals al gebeurde voordat ze hun huishoudster werd is uiteraard niet het probleem van de kasteelheer en zijn familie.

 6. burgos

  Schandalig gestook.wat hebben ze dan verkeerd gedaan?
  Gewoon keurig door betaald,wat moet je dan anders als werkgever?
  Maar zo gaat het altijd,stront voor dank,wat je ook voor goed doet,het wordt altijd verkeerd uitgelegt.
  En o, wat gaan de mensen daar graag in mee.

 7. Sjaak trekhaak

  Is en blijft gewoon een bedrijf, zielig van MC om zo over de meilandjes te praten. Een normaal bedrijf zou mijn insziens niet eens zo gul zijn wat betreft doorbetalen. Makkelijk scoren

 8. Zalmneusje

  De Meilandjes moeten de redacteur van MC wel iets vreselijks hebben aangedaan. Wat een rancuneuze toon zeg. Weten we zeker dat het Caroline niet is?

 9. Daantje

  Ze hebben haar helemaal niet netjes behandeld. In de serie zeggen ze duidelijk dat ze haar daar willen houden voor de nieuwe koper. Je kan natuurlijk beter de chateau verkopen zonder personeel. Haar laten voelen dat ze bij de familie hoort en dan laten vallen. Niet netjes. Vond deze familie in het begin leuk maar deroem is naar hun kop gestegen.

 10. Remi

  #TeamMaxime

 11. Sip

  Als je het hulpje niet meer kan gebruiken is het logisch dat ze haar ontslaan. Ze hebben haar nog een tijdje doorbetaald, dus dat is naar mijn mening netjes. Dat ze niet mee kan naar Nederland lijkt mij logisch. In Nederland is dit ook normaal, dus waarom voor Nadege niet.

 12. Mathilde

  Verslaggever Aran Bade

  Wat was dit weer een dieptegesprek met kwispelstaartje

 13. Wendy's dealertje

  Te veel aandacht voor de Meilandjes, verdienen ze niet.

 14. Lachgas

  Gewone werkgever-werkneemster relatie.

 15. Ard

  Wat moeten ze dan met Caroline en Nadége adopteren?

 16. SL

  Dus een personeelslid is ontslagen omdat er geen werk meer was, nou meid wat errrruggg!

 17. Joop55

  Mieptrut doet ook een duit in het zakje , Meiland heeft de mentaliteit van John de Mol voor de bühne de gezellige familie uithangen maar achter de schermen een dictatoriale dynastie.

 18. Bep

  De Meilandjes snappen zelf niet wat ze fout doen.
  Het zit niet in ze.Ze missen empathisch denkvermogen.

  Erica zal geen leuke banden onderhouden met oude vriendinnen,buurvrouwen,studiegenoten.Weg is weg en afgesloten.Geen vriendschappen voor het leven.

 19. b

  Nadege wilde ook een graantje meepikken. Helaas werkt het niet zo .

 20. Sjors

  Raar, ik dacht dat ze voor haar op zoek gingen naar een nieuwe woning in seizoen 4

 21. Suckerunch, de enige en de ekte!

  De Meilandjes zijn echt een soort Nederlandse Kardashian familie; maar dan nog mislukter en goedkoper.

  Wat een kut aanfluiting is dit (land) toch!

 22. Geox

  Sucker, aandacht nodig?

 23. Teuntje

  Aso schreeuwerd Maxime zal het wel ff vertellen kleding die van Ali Express komt en dan zeggen dat ze het zelf ontworpen heeft….. liegen kan ze als de beste…. ben totaal afgeknapt op die hysterische familie…wel toevallig dat Caroline en Nadege allebei eruit gegooid zijn..gaat bij de familie alleen maar om geld

 24. jaja

  Talpa he,
  Talpa maakt meer kapot dan je lief is.

 25. Sigmund

  Nadege zei volgens mij dat ze ipv nu de rest vh kasteel, alleen gastenkamers wilde schoonmaken, want daar is ze voor aangenomen. Die gasten zijn er niet en als ze andere vertrekken weigert schoon te maken, houdt t op. Daar wringt de schoen naar t schijnt

 26. karin

  je kan best vrienden met ze worden en ook met ze op tv komen in hun nieuwe onderkomen als je maar je plaatst weet en je geen illusies maakt. Niks mis mee.

 27. Karel

  Die vrouw heeft nooit betaald gekregen voor haar grote aandeel in de serie, de familie Meiland zijn zo saai,plat en eendimensionaal dat de serie wat extra’s nodig hebben. Iemand uit het productie team vertelde mij dat ze ondanks uren van filmen geen content hadden, toen kwamen dus de gestripte stukjes erin en kreeg de schoonmaak mevrouw een grotere rol in het geheel.

 28. Dennis

  Het nuchtere Hengelo gaat Meiland en Co niet accepteren.
  Die worden uitgekotst

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.