Maxime Meiland: ‘Het komt niet goed met Nadège’

Het gaat niet meer goed komen tussen de SBS-familie Meiland en de huishoudster die zij keihard aan de kant hebben gezet: Nadège Coffinet. Dat heeft dochter Maxime laten weten aan RTL Boulevard. De Meilandjes deden maandenlang alsof Nadège als familie voor hen was: ze mocht zelfs mee op vakantie. Allemaal voor de bühne. Toen de cameraploeg van SBS 6 vertrok, was er van familiaire banden geen sprake meer: ze werd doorbetaald, maar hoefde niet meer langs te komen.

Nadège leidt een vrij eenzaam leven en voelde zich logischerwijs als grofvuil behandeld. Ze begon vervolgens een beetje om zich heen te trappen in de media. Zo riep ze dat ze aan de anti-depressiva moet.

Verslaggever Aran Bade vroeg gisteren aan Maxime: “Dat is niet meer goed gekomen?

Maxime: “Nee, nee, nee. Ja, ik vind het wel jammer. Ik hoorde aan Claire af en toe als ze een rood autootje ziet, dan zegt ze: ‘Nadège!’ Dan zeg ik: ‘Die gaan we niet meer zien.’ Wij vonden het enig met haar en ik denk dat het toch wel een klap in haar gezicht is geweest dat wij zeiden: ‘We gaan weg.’”

Aran: “Omdat zij zich zo verbonden voelde met jullie?

Maxime: “Ja, ik denk ook dat dat het wel is hoor. Ik vind het toch wel vervelend, want het is een heel lieve vrouw. Het had zo helemaal niet hoeven te gaan. Dat vind ik wel erg.”

Tv-kenner Rob Goossens daarna in de studio: “Ik zie wel een klein beetje een patroontje. Caroline is via de achterdeur vertrokken, Nadège ook een beetje, dus de bevolking van Hengelo: word niet al te goede vrienden met de familie Meiland, want het kan maar op één manier eindigen.”

Lees ook:
Harteloze Meilandjes behandelen Nadège als stuk vuil (juni)
Erica Meiland woest op Nadège: ‘Wat een gelul!’ (juni)
Chateau-Nadège verdient meer dan Dennis Storm (juni)
Chateau-Nadège: ‘Meilandjes zijn heel geldbelust’ (juli)
Nadège Coffinet aan antidepressiva door Meilandjes (juli)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen