Nadège Coffinet aan antidepressiva door Meilandjes

Nadège Coffinet, de huishoudster die keihard aan de kant is gezet door de Meilandjes, vreest dat ze door het wrede gedrag van Erica en Martien aan de antidepressiva moet. Dat zegt ze deze week in de Privé. Erica en Martien deden maandenlang alsof Nadège als familie voor hen was: ze mocht zelfs mee op vakantie. Nu blijkt dat dat allemaal voor de bühne was. Toen de cameraploeg van SBS 6 vertrok, was er van familiaire banden geen sprake meer: ze werd bruut ontslagen.

Het steekt Nadège niet dat haar functie overbodig is geworden door de coronacrisis, maar wél dat de familie haar niet meer over de vloer wilde hebben. Haar contract loopt tot september, ze wordt ook gewoon doorbetaald, maar de familie heeft haar gevraagd thuis te blijven.

Juist dat vindt ze heel erg moeilijk. Als iemand zogenaamd als familie voor je is, dan laat je die natuurlijk niet de hele dag in een sociale-huur-flatje zitten. Nadège is er op een pijnlijke manier achtergekomen dat de Meilandjes vooral bezig waren met leuke televisie.

Het steekt de eenzame Nadège behoorlijk. Ze is vermoeid. “Volgens mij ben ik overspannen. Ik vertel nu eenmalig mijn verhaal en dan is het klaar. Vanochtend had ik om negen uur een afspraak bij mijn huisarts. Ik heb hem alles verteld over wat er de afgelopen week is gebeurd. Dat ik mij ellendig voel en slecht slaap.

Alle alarmbellen gingen af bij de huisarts van Nadège. “Hij had al snel door dat het niet goed met mij gaat. Hij denkt ook dat ik overspannen ben. Ik kreeg een recept waarmee ik antidepressiva kon halen. Dat is best een zwaar medicijn. Ik wacht het nog een paar dagen af voordat ik het gebruik. Hopelijk gaat het de komende dagen beter.

Door het verraad van de Meilandjes is ze het vertrouwen in de mensheid verloren. “Het vreet echt aan mij. Ik zag Martien en zijn familie echt ook een beetje als mijn familie. Ik zit er maar steeds aan te denken waarom ze dit hebben gedaan.

Ze vindt het heel erg dat ze niet gewoon mag werken voor haar geld. “Wat ik begrepen heb, is dat Martien boos op mij is, maar ik kan geen reden bedenken. Hopelijk zal de pijn snel slijten.

Tot en met 31 augustus krijg ik mijn salaris. Daarna zal ik opnieuw op zoek moeten naar werk.

De Privé heeft Nadège exclusief gesproken in haar flatje in Limoges. De nieuwe editie van het blad, met daarin ook foto’s van haar woning, ligt vanaf vandaag in de winkels.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen