Nadège Coffinet aan antidepressiva door Meilandjes

Geplaatst op wo 08 jul 2020 om 9:45

Nadège Coffinet, de huishoudster die keihard aan de kant is gezet door de Meilandjes, vreest dat ze door het wrede gedrag van Erica en Martien aan de antidepressiva moet. Dat zegt ze deze week in de Privé. Erica en Martien deden maandenlang alsof Nadège als familie voor hen was: ze mocht zelfs mee op vakantie. Nu blijkt dat dat allemaal voor de bühne was. Toen de cameraploeg van SBS 6 vertrok, was er van familiaire banden geen sprake meer: ze werd bruut ontslagen.

Het steekt Nadège niet dat haar functie overbodig is geworden door de coronacrisis, maar wél dat de familie haar niet meer over de vloer wilde hebben. Haar contract loopt tot september, ze wordt ook gewoon doorbetaald, maar de familie heeft haar gevraagd thuis te blijven.

Juist dat vindt ze heel erg moeilijk. Als iemand zogenaamd als familie voor je is, dan laat je die natuurlijk niet de hele dag in een sociale-huur-flatje zitten. Nadège is er op een pijnlijke manier achtergekomen dat de Meilandjes vooral bezig waren met leuke televisie.

Het steekt de eenzame Nadège behoorlijk. Ze is vermoeid. “Volgens mij ben ik overspannen. Ik vertel nu eenmalig mijn verhaal en dan is het klaar. Vanochtend had ik om negen uur een afspraak bij mijn huisarts. Ik heb hem alles verteld over wat er de afgelopen week is gebeurd. Dat ik mij ellendig voel en slecht slaap.

Alle alarmbellen gingen af bij de huisarts van Nadège. “Hij had al snel door dat het niet goed met mij gaat. Hij denkt ook dat ik overspannen ben. Ik kreeg een recept waarmee ik antidepressiva kon halen. Dat is best een zwaar medicijn. Ik wacht het nog een paar dagen af voordat ik het gebruik. Hopelijk gaat het de komende dagen beter.

Door het verraad van de Meilandjes is ze het vertrouwen in de mensheid verloren. “Het vreet echt aan mij. Ik zag Martien en zijn familie echt ook een beetje als mijn familie. Ik zit er maar steeds aan te denken waarom ze dit hebben gedaan.

Ze vindt het heel erg dat ze niet gewoon mag werken voor haar geld. “Wat ik begrepen heb, is dat Martien boos op mij is, maar ik kan geen reden bedenken. Hopelijk zal de pijn snel slijten.

Tot en met 31 augustus krijg ik mijn salaris. Daarna zal ik opnieuw op zoek moeten naar werk.

De Privé heeft Nadège exclusief gesproken in haar flatje in Limoges. De nieuwe editie van het blad, met daarin ook foto’s van haar woning, ligt vanaf vandaag in de winkels.

Foto: SBS
46 Reacties op “Nadège Coffinet aan antidepressiva door Meilandjes”


 1. Casper

  Einde contract is nooit leuk. In Frankrijk helemaal niet.

 2. Sky

  Dit komt ervan als je mensen als slaven behandeld.

 3. Esmeralda

  Dit komt allemaal door die gescripte zooi.
  Hoe ze een slecht concept opleuken met grappige authentieke figuranten, voilá, ze zetten Nadège voor de camera.
  Ik denk dat Talpa of SBS moet opdraaien voor de nazorg.
  Dit gebeurt bij elke real-life soap en ze nemen nooit hun verantwoordelijkheid.

 4. Koen

  Ik snap wel dat die Martien boos is, niet echt chique van Nadege.

 5. Pim

  Ik snap dat het geen leuke familie is maar je kunt het ook overdrijven

 6. Carolientje

  Hoeveel geld krijgt ze van dit roddelblad om dit verhaal te doen, hou op met zeuren.Ze krijgt 1700 euro voor 30 uur werken, dat krijgt een schoonmaakster hier nog niet in 40 uur.

 7. A.M.

  Ik denk gewoon dat ze nu wel eenzaam is, jammer. Ze had toch gewoon elke dag een beetje kunnen helpen. Er is altijd werk in zo’n groot oud huis.

 8. Wie o wie

  Nadege is gewoon eenzaam. Ze was natuurlijk uiteindelijk wel een personeelslid. Het is al netjes dat ze doorbetaald kreeg. En dat ze naar huis kon als er niemand meer bleef logeren in het hotel is ook logisch. Maar blijkbaar wist ze dan niet meer hoe ze haar dagen moest gaan vullen.

  Ze heeft het nu zelf helemaal verpest door zo na te trappen. Ik snap het helemaal als de Meilandjes nu niks meer met haar te maken willen hebben.

 9. Alles kijker...

  Talpa maakt meer kapot dan je lief is.

 10. Jantien Visser

  Oh, wat erg!

 11. Van Halen

  Zo werkt dat toch bij tv, hoe op met dat gezeur, die mensen denken echt dat ze meteen sterren zijn maar het zijn gewoon figuranten,daar moet je of niet aan meewerken of wel en dan je mondje houden na afloop.

 12. Chiel

  ”keihard aan de kant gezet’ ? Er is gewoon geen werk, ze krijgt 6 maand doorbetaald en hoeft niet te werken. Keihard!

 13. B

  Mens wil geld zien omdat ze doorkreeg dat ze figureerde bij een soap die veel geld oplevert voor de familie. Opgejut door Telegraaf die even met een zak geld langs kwam voor een nutteloos verhaal inclusief krokodilletranen.

 14. Daantje

  Ze is wel degelijk keihard aan de kant gezet. De meilandjes zijn viezeriken. Doen of ze bij de familie hoort, toezeggen dat ze bij het kasteel horen bij de nieuwe eigenaar en dan keihard laten vallen. Martien was in de serie ook niet netjes hoe hij over zijn werknemer sprak. En wij maar lachen. Leuke tv. Eigenlijk is het intriest en zien in de laatste serie hoe ze werkelijk zijn. Fitten op elkaar, praten over ” die vrouw” etc. Nee, het is hun naar het hoofd gestegen en als ze je niet meer nodig hebben laten ze je keihard vallen.

 15. River

  Arme Nadège, ze is gewoon gebruikt. Het ontbreekt de familie wel aan gevoel, het was toch duidelijk dat Nadège dacht dat er sprake was van echte vriendschap. Daar hadden ze rekening mee moeten houden. Je bent of oprecht een vriend of je vergoed haar (rijkelijk) voor het meedoen in een TV-programma, zodat ook zij weet dat het allemaal alleen maar voor de show is.

 16. Jan

  Geef Nadeche een eigen reality soap, Ze heeft een markante kop, en we volgen haar op zoek naar een andere baan.
  Of laat haar huishoudster worden bij Gordon of Patty Brard, nog een beter idee.
  Bij Patty heeft ze nog de keuze om huishoudster te worden in Ibiza of Amstelveen.

 17. Heidi

  Familie Meiland hoeft haar leventje toch niet op te leuken…..Dat moet ze zelf doen….
  Hoe zag haar leventje er dan eerder uit voor dat zij dienstmaagd werd voor Martien Meiland?

 18. Nadege

  Dit is ook misbruik maken van een zwakzinnige. Laten we gaan demonstreten op de dam. Akwasi kom je ook?

 19. Deur

  Van de slachtofferrol is nooit iemand beter geworden.

 20. Rowan

  Er was toch een lockdown in Frankrijk. Dan ga je toch geen schoonmaakster laten komen om schoon te maken. Ze zou juist blij moeten zijn. Je krijgt betaald en hoeft geen risico te nemen om corona op te lopen. Aangezien de meilandjes terug keren naar nederland. Ja dan ga je het contract niet meer verlengen. Ik had juist begrepen dat ze haar juist wilden helpen en degene die de chateau wilde kopen, haar er bij zou krijgen. Op advies vd meilandjes en dan is het aan de koper of ze daarmee akkoord gaan. En mischien vind de nieuwe koper haar wel heel leuk en krijgt ze een relatie met de niuwe koper. Heeft ze eindelijk een partner, dat is haar grootste probleem. Ze voelt haar eenzaam.

 21. Eveline

  Nadege is keurig behandeld, geen gasten, geen schoonmaak nodig. Netjes dat ze wordt doorbetaald. Het is een eenzame en trieste vrouw die geen eigen leven had/heeft en nu wordt uitgebuit door de roddelpers. Die moeten zich schamen en niet de Meilandjes.

 22. Medusa

  Nadege mag bij mij wel komen schoonmaken. Kan alleen geen 1710 per maand betalen. Misschien dat john de mol mij een reallifesoap wilt geven. Voor 25.000 per aflevering zeik ik mijn familie ook wel af als ik om 11:30 al aangeschoten begin te worden.

 23. Mark

  Reaguurders hierboven geloven ook gelijk alles wat er in de Privé staat. Woorden zullen wel verdraaid zijn want het blad moet verkocht worden dus staat altijd goed op de cover. Valt me nog mee dat ze er niet van gemaakt hebben: ik zie het leven niet meer zitten. En Dan op de cover: Nadege balanceert op het randje van de dood

 24. Viola

  Nadège is zich erg gaan hechten aan een familie met heel weinig empathisch vermogen.

  Bij de Meilandjes verveelt alles na een klein jaar, werk, huis, mensen, dan laten ze zo alles en iedereen in de steek en gaan weer verder.Sneu voor Nadège.

 25. Zalmneusje

  Dit krijg je als je te aardig bent tegen labiele en eenzame mensen. Die zuigen zich aan je vast en leggen hun eigen verwachtingspatroon bij jou neer. Het recept waar stalkers en emotionele chanteurs van worden gemaakt.

 26. Jesse

  Ik zou ook depressief van haar worden als ze voor me zou werken, wat een ondankbaar mens zeg. omg, geen aandacht meer geven gaat dat zo weer over is zij weer een blije ei.. of wat dan ook.. Au Revoir Nadege tot nooit meer ziens

 27. Jaap

  Dit is moddergooien achteraf en voer voor een roddelblad, er zijn 2 kanten aan het verhaal en wie heeft er gelijk?

 28. Wilfred Degens

  Dat mens wordt volgens mij geregisseerd door belanghebbende om alles aan te pakken of te bedenken om veel geld los te peuteren waar zij geld geroken heeft. Nu dit weer om te illustreren hoe zielig zij achterblijft in waar zij was voor ze de Meilands ontmoette. Nu hoopt ze op de zieligheid gevoelens van die gekken in ons land. In augustus loopt haar pretcontract heel gewoon keurig zakelijk af. Et c’est finit. Ze kan beter niet meer om een getuigschrift aan de Meilands op waarheid gebaseerd vragen.

 29. Content is Goud

  NADÉGE MOET NAAR NEDERLAND!

  Nadége Coffinet zou zomaar voor een paar honderdduizend kijkers extra kunnen zorgen in het Nederlandse poldervervolg van De Meilandjes, de enige echte kijkcijferhit van het tanende SBS6.

  Zij liggen met haar overhoop(?), maar zouden beter moeten weten. John de Mol, grijp in, doe waar je goed in bent, ga er dwars voorliggen John! Nadége móét gewoon ook naar Nederland. Nadége, DE reddingsboei voor het voortbestaan van SBS6. Stop haar lekker knus in de kleine conciërgewoning op het nieuwe landgoed in Drente.

  De hilarische spraakverwarrende scenes tussen Nadége, Martien en Erica zijn goud waard en zorgen voor een onnavolgbare authentieke Franse wind, ook straks in de poldervariant van het reality-toneelspel van de Meilandjes én bovenal nog hogere kijkcijfers. Geen castingdirector krijgt dit ooit bij elkaar gecast!

  John, doe iets!!!

 30. Floor Egel

  Wat zou Victor Hopman hier van vinden?

 31. Gerda

  Dat mensje is niet zwakzinnig en al helemaal niet dom of depressief, wel een hebberig type..

 32. Sigmund

  Nadege was natuurlijk ook al een beetje een triest eenzaam verhaal, heel geschikt om in de Meilandjes soap geplaatst te worden, want stabielere mensen, zoals de eerste hulp, waren er al lang vandoor gegaan, om nooitt meer terug te keren. Nadege zocht ‘familie’, (de producent van) de Meilandjes zochten extra ‘een verhaallijn-karakter.
  Ze is ‘gegroomed’ net als meisjes die voor lover boys vallen en nu is ze nutteloos, onbruikbaar en afgedankt.

 33. Arie

  Mijn familie woont ook niet bij mij thuis. Alleen mijn gezin. Dus die verwachting slaat nergens op. Maar ik snap heel goed dat je depressief wordt als je eenzaam op een flatje zit nadat je in een kasteel hebt gewoond en figureerde in een poulair programma.

 34. Teuntje

  Het tij keert bij de hysterische Meilanden alles is gemaakt vooral die Maxime met dr kleding waar ze dubbel op wil verdienen de enige normale is Montana

 35. Willie

  Die Meilandjes mogen wel dankbaar zijn dat die Nadège geen zwart kleurtje heeft,anders was de golf, racisme, slaven en de boycot rotzooi over hun niet te overzien geweest

 36. Anti-racist

  Dat schreef ik ook al, maar die reactie is verwijderd.

 37. Daantje Pip

  Wat een gezeik.

 38. Karel de Grote

  @Arie die vrouw woonde niet in dat kasteel, je hebt die show niet eens gezien man, waar heb je t over.

 39. Suckerpunch

  Flikker toch op met die kut schoonmaakster man, who cares!

 40. Viola

  Ja,Montana is wel wat “normaler”.

 41. Wilfred Degens

  @Viola, Jah, daarom worden zulke gewone mensen nooit welgesteld zonder erfenissen. Gewoon is saai en scoort niet. Wanneer houden die nutteloze, werkeloze bashers van de Meilands eens op met hun manier om hun gif te spuiten? Zelden zoiets paradoxaals gezien. Die zielepoten zijn vol over mensen die zij verafschuwen. Hoe dom laat je daarmee zien te zijn. Erger nog, zonder dat zelf te beseffen. Apathisch!

 42. T.E.D.

  Dat zure Franse mokkel moet gewoon dr muil dicht gaan houden…je 5 minutes of Fame zijn over… en door!

 43. De Dooie Hond Van Lil'Kleine??

  Wie heeft er een laatste update over die dooie hond van Lil’Kleine?

 44. daan

  Schaamteloos dat ze zo tekeer gaat via de media tegen de familie Meiland. Ze hebben veel voor haar gedaan maar de business ligt nu stil. Logisch dus dat ze dan niet hoeft te komen, dan ben je liever met je eigen echte familie bij elkaar. Ze krijgt netjes doorbetaald en veel meer hoef je van een werkgever niet te verwachten.

 45. Caat

  Ze is een uitzendkracht die nu door wordt betaald. Denk dat niet een wergever in Nederland dit doet voor ontslagen uitzendkrachten. Ze us ern zanik en een zeur. Dat de familie Meiland ook niet heilig zijn was al lang bekend. Maar het maakt wel leuke programma’s en vult dr bladen. Iedereen blij. Tot aan China aan toe met de dropshippende dochter. Alleen de huishoudster blijft klagen. Soit.

 46. Betje

  Ik heb toch met haar te doen, de Meilands hebben dit slecht aangepakt, natuurlijk kunnen ze haar niet in dienst houden in Nederland maar ze had een leuk afscheid verdiend met een bos bloemen en gebak. De menselijke maat is een beetje zoek bij de Meilandjes, ze zien niks meer door al die eurotekens on hun ogen. Ik vrees dat ze zichzelf in de voet hebben geschoten, de volgende serie zal heel saai worden zonder Nadeche en Caroline.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.