Gordon laat zich testen op corona na feestje met Ferry

Gordon is tóch niet zo zeker van zijn coronastatus als hij aan het begin van de week beweerde. Hij heeft daarom vandaag een coronatest laten uitvoeren. Dat is te volgen op Instagram. Tijdens het afgelopen Gay Pride-weekend ging Gordon feesten met Ferry Doedens en daarbij hielden ze zich niet aan de coronaregels. “Wij hebben geen corona“, zei Goor maandagavond tegen Shownieuws. Nou, daar is hij dus toch niet zo zeker van, en daarmee Ferry dus ook niet.

Ferry werd na zijn feestweekend ontslagen bij GTST. Tv-producent EndemolShine was ‘not amused’ met het gefeest van Ferry: door zich niet aan de coronaregels te houden, brengt hij namelijk de rest van de cast in gevaar. Hij werd in juni al twee weken op non-actief gezet vanwege het negeren van de coronaregels.

Hoewel Gordon tegen Shownieuws nog stellig beweerde geen corona te hebben, liet hij vandaag een test uitvoeren. “Voor alle zekerheid een Covid-test hier in Amsterdam om alles uit te sluiten, want ik ga weer draaien met 100 Jaar Jong“, zegt hij op Instagram.

Toevallig liet zijn ex-stiefzuchter Gerard Joling gisteren ook al een coronatest uitvoeren. Hij is vandaag in business class naar Curaçao gevlogen om de opnames van Gerard en de Buitenlanders te hervatten.

Lees ook:
Ferry Doedens: ‘We worden gek gemaakt door media’ (juni)
‘Ferry Doedens teruggefloten door persdienst RTL’ (juni)
GTST zet Ferry Doedens voorlopig op non-actief (juni)
‘GTST ontslaat Ferry Doedens na feestje met Gordon’ (3 augustus)
RTL 4 bevestigt ontslag Ferry Doedens bij GTST (4 augustus)

Foto: Instagram

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen