Jan Smit vervangt Lil’ Kleine in The Voice of Holland

Jan Smit volgt Lil’ Kleine op als coach in The Voice of Holland. Hij zal een genre vertegenwoordigen dat nog mist in de kijkcijferhit van RTL 4. Dat heeft de tv-zender zojuist laten weten. Lil’ Kleine was twee seizoenen lang een drama in de coachstoelen en Jan is eigenlijk wel een positieve en gezellige keuze. “Ik hoop dat ik met mijn ervaring zowel talenten als artiesten die al enige tijd op weg zijn, een podium kan bieden“, zegt Jan, die naast Ali B, Anouk en Waylon plaats zal nemen.

Jan Smit vindt het een eer om coach te worden in The Voice of Holland. “Ik ben er ongelooflijk trots op dat ik deel uit ga maken van de spraakmakende show waar talenten zichzelf in de kijker kunnen zingen. Na een periode van rust heb ik zin om mij weer onder te dompelen in allerlei soorten muziek, nieuw talent te begeleiden en ervoor te zorgen dat ‘team Jan’ het 11e seizoen van The Voice gaat winnen!

Peter van der Vorst, Directeur Content van RTL, vervolgt: “We hebben voor Jan gekozen omdat hij zijn sporen in de muziekindustrie ruimschoots heeft verdiend én omdat hij een genre vertegenwoordigt dat we nog misten in ‘The voice of Holland’.”

Jan heeft in zijn carrière talloze (zelfgeschreven) hits gehad en weet als geen ander wat de valkuilen zijn voor een beginnend artiest. Zijn brede kennis en ervaring maken hem tot een ‘geducht tegenstander’ van de andere coaches.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen