Jack Spijkerman: ‘Anita Witzier heeft me genaaid’

Geplaatst op vr 07 aug 2020 om 16:10

Anita Witzier heeft morgen gezellig een nieuwe aflevering van haar NPO 1-show TV Toppers, maar achter de schermen ging het er iets minder gezellig aan toe. Haar gast Jack Spijkerman voelde zich namelijk flink genaaid. Dat onthult hij vandaag in het AD. Jack heeft een hekel aan programma’s met ‘een fragmentje hier, een fragmentje daar, afgewisseld met brave praatjes’, maar dat is uitgerekend TV Toppers geworden, zegt hij. “Hier hoef je niet voor thuis te blijven“, briest hij.

Waarom deed hij dan mee? “Ik voel me genaaid, ik ben onder heel andere voorwendselen overgehaald om aan dit programma mee te werken.

Jack was naar eigen zeggen benaderd om met Anita te komen praten over vijf zelfgekozen fragmenten. “Ik erger me rot aan de leegheid op televisie, aan liefdeloosheid, gebrek aan creativiteit. Aan Chateau Meiland, waar 1,4 miljoen kijken naar drie mensen die een uur lang aan een kasteelmuur krabben. Aan de saaiheid bij talkshows als Op1.”

Toen hoorde Jack opeens dat hij samen met Stefano Keizers te gast zou zijn en er vier BN’ers in een huiskamer mee zouden luisteren. Hij begon naar eigen zeggen nattigheid te voelen. “Ik zei tegen vrienden: ik ga in het verkeerde programma zitten. Maar ik vond het lullig om af te zeggen, ik had immers al ingestemd.”

De opnames met Anita verliepen niet fijn, vindt Jack. “Tijdens de opnames bleef Anita maar zeggen: Jack, op nummer zoveel heb je dat en dat fragment gezet. Nee, reageerde ik vijf keer, ik heb vijf fragmenten uitgezocht om over televisie te kunnen praten. Ik denk dat ze dat er vijf keer uitknippen, dat kan bijna niet anders.”

Terwijl hij kritiek wilde uiten op Chateau Meiland, werd dat volgens hem afgekapt door Anita. “Toen viel ik echt van mijn stoel en dacht: ik zit nu dus zelf in het type programma waar ik me zo aan erger. Ik voel me echt belazerd.”

We gaan het morgen allemaal zien, prime time op NPO 1. Meer gemopper van Jack vindt u op de AD-site.

Foto: NPO
66 Reacties op “Jack Spijkerman: ‘Anita Witzier heeft me genaaid’”


 1. Matthijs Zelf.

  Beter andersom.

 2. Plop!

  Jack Spijkerman kan beter kritiek oo zich zelf uiten. Achterbakse zak!

 3. Sip

  Jack is gewoon een vreselijke man

 4. Saskia

  Was zijn onkostenvergoeding te laag?

 5. Gerda

  Mocht tie willen zeg, Jack Spijkerman naaien? Nou Anita zeker niet!

 6. Dario

  Ja, en mensen onder valse voorwendselen in een tv programma halen en ze voor zeik zetten, deed J.Spijkerman vroeger Noooooooit !

 7. Gregor

  Goede reden voor de heer Spijkerman zich terug te trekken uit de TV wereld.
  bedankt en tot niet weer

 8. Melchior

  J. Spijkerman, op afstand de aller, aller, allergrootste klootzak die ooit in Hilversum heeft rondgelopen. Hypocriet, agressief, sadistisch, leugenachtig. Met een totaal gebrek aan talent, volledig steunend op het cabarettalent van anderen, wist hij met moeite in een show middels het oplezen van kaartjes zijn rol te vervullen. En meer kon hij dus niet en nooit gekund ook. Met de macht die hij hierdoor kreeg maakte hij zoveel mogelijk mensen die hemniet aanstonden, stuk.

 9. William Raaf

  De smakeloze, ideologisch gedreven 1984-Staatsmedia is een peperdure baantjesmachine voor de talentloze happy few, mn. uit de Grachtengordel, gefinancierd met geld, geroofd van de Nederlander die ze zo minachten. Het is een Noord-Koreaans relict. Ze fungeren als Accuser, Judge en Executioner.

  Elke keer wanneer je naar de Nationale Propaganda Organisatie tuurt kom je er tien ons dommer uit. Ze zijn de zelotische bewakers van de Nieuwe Religie der ‘Wokeness’.
  Het zijn de hogepriesters va Victim Culture, Identity Politics, Politieke correctheid en natuurlijk ‘diversity’.
  Ze zijn zo oh zo divers, met één blatante uitzondering; Diversiteit van Opinie. Alleen gelijkdenkenden mogen werken bij de Orwellianen. Alleen Doofpotters, leugenaars, fake newsers en paljassen krijgen emplooi.

  Het is een enggeestige incestueuze sekte (incluis bijbehorende acolieten vetgemest met gemeenschap geld) waar de sociale doodstraf staat op originaliteit, Vrijheid van Gedachten, zelfreflectie, alternatieve visies en autonoom denken.

  Hoogste tijd om de stekker uit dit antediluviaanse Indoctrinatie-apparatus te trekken. Eigen broek ophalen. Stoppen met parasiteren op de burger die niet gediend is van hun constante vuige stroom van onwaarheden en drek.
  Hun riekende en continue PC-Propaganda dient niet met belastinggeld gefinancierd te worden.

 10. Dries Roel Vink

  Ik wil graag genaaid worden door Anita Witzier.

 11. DVN

  De man heeft nooit uitgeblonken in zelfinzicht. Dat blijkt nu ook wel weer. Hij deed zelf vroeger niet anders . En nog veel erger. Mensen stukmaken, DAT is wat Spijkerman drijft . En geld. Nog knap als byzonder onintelligente man zonder een greintje creativiteit in zijn bast, het uberhaupt tot een show te brengen. Dit is echt een misbaksel, een miskleun van de natuur. Hoe hij zijn kop nog durft open te doen over zoiets.

 12. Hahahahaha

  Ben jaloers op jack. Hoe kan zon lelijkerd zon lekkere blonde milf naaien?

 13. Centrale administratie

  Nou Spijkerman, hoe voelt dat nu. Om belazerd en voor gek gezet te worden op tv. Je bent zelf degene die hier een absolute meester in was. En nu het je zelf overkomt begin je te gillen als een kind. Want uiteraard ben je zelf emotioneel nooit anders dan een agressieve domme kleuter geweest. Geniet ze.

 14. Jantien Visser

  Ik begrijp helemaal wat hij bedoeld. Er zijn geen programma’s meer waar je nog eens aan tafelbladen kon schudden of tegen schenen schoppen of onverwachte felle discussies krijgen. Alles moet volgens het meetlatje van fatsoen en ‘geen onvertogen woorden’ .Stel je voor! En vooral met onze schattige Anita Witzier.
  Maar ach Jack, leg het maar naast je neer. Het is niet anders en vroeger komt nooit weer! We stevenen af op de Demolition Man met Sylvester Stalone en al in 1993 uitgebracht, maar oh zo waar!

 15. Tv topper

  Vroeger lifte hij mee met het succes van Starmaker, dat valse secreet. En nu zeiken??? Starmaker/K-otic heeft meer bereikt dan deze niet wiet ooit zal bereiken!!!

 16. enter

  Valt niet mee he Jack, om niet meer in de positie te staan dat JIJ totaal onterecht mensen kunt stukmaken door ze totaal te verrassen in een situatie waarover ze zijn voorgelogen, die een valstrik was. Je was er erg goed in, he. En je hebt er veel te lang mee door kunnen gaan. Dit was nog niets. Je moet jarenlang elke avond kapot gemaakt worden op tv. Uit naam van al die mensen die WEL getalenteerd zijn, jij niet namelijk, en die door jou volkomen kapot gemaakt zijn omdat JIJ bang voor ze was. Bang voor hun kracht en talent, he achterbaks varken !

 17. Dresden

  10 Jack, 10. Wat had dat wijf gelijk he. Je ware aard IS bovengekomen. En die is nu voor altijd zichtbaar.

 18. Deep throat

  Ik ken man die twintig jaar geleden onzedelijk werd betast door Jack S. Twee jaar later wandelde het slachtoffer ergens met zijn zoontje en zag hij Jack S. waggelen met zijn kindje. Die pak ik terug, dacht ie. Hij zei toen: ‘Kijk daar loopt een kindje met een oude opa’, zei hij keihard tegen zijn eigen zoontje.

 19. Jesse

  Wat een grote bek voor iemand die zelf helemaal niets kan en niet byzonder intelligent is ook nog. Die hele show van hem vroeger draaide op het talent van de cabaretiers. Hijzelf kan niets. En zelfinzicht heeft hij nu ook niet bepaald.

 20. Curryworst

  Jaja, Jack was ooit van de VARA, de Vereeniging van Arbeiders Radio Amateurs.
  Vanuit een sosjialisties ideaal de arbeiders willen verheffen.
  Die doctrine krijg je er nooit meer uit.
  Je kunt een VARA man wel uit de VARA halen maar de VARA niet uit een VARA man.
  Jack is en blijft een rode Jehova’s getuige.

 21. Deep throat

  Ik ken een man die twintig jaar geleden onzedelijk werd betast door Jack S. Twee jaar later wandelde het slachtoffer ergens met zijn zoontje en zag hij Jack S. waggelen met zijn kindje. Die pak ik terug, dacht ie. Hij zei toen: ‘Kijk daar loopt een kindje met een oude opa’, zei hij keihard tegen zijn eigen zoontje.

 22. Garry glamour

  Jack , de man die het zakken vullen tot kunst heeft verheven moet ook weer een beetje aandacht .
  De Jack die ons probeerde wijs te maken dat ie naar John de Mol ging om goede programma, s te maken.
  Eerst de nette linkse meneer uithangen om zich vervolgens rechts te gedragen.
  Kopspijkers was leuk door de cabaretiers ( waarvan de meeste nu niet meer te pruimen zijn ) Jack deed leuk , maar verder dan oplezen van zijn papiertje kwam ie niet .
  De meest hersenloze man van de media vind zich geweldig , nou Jack ik vind je een enorme eikel .

 23. Huismaker

  Links lullen en
  Rechts vullen
  Zoals iedereen bij de Vara.

 24. Beppie

  @Glamour, die cabaretiers van hem van vroeger zijn zo mogelijk nog erger geworden dan hij. Vooral de vieze antisemiet Wallis de Vries. Kan dat mens in de kliko gegooid worden? Dank.

 25. Krantenjongen

  Kan iemand een tankwagen met DREK bestellen, afleveren IN de studio waar J. Spijkerman in het vervolg weer verschijnt. We zullen hem leren.

 26. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Vreselijk mens die koelkast Witzier.

 27. Monte Carlo

  @Krantenjongen,

  Goed idee. Graag hetzelfde bij de anti semiet Wallis de Vries, een van de vervelende cabaretiers van dit heerschap. Die verdient het ook.

 28. Remi

  … De gesjeesde onderwijzer doet nog even wanhopig z’n dingetje …

  Categorie Erik van Muiswinkel … Tien jaartjes na nu zijn ze er niet meer,
  de ‘Deugende’ VARA subsidieslurpers.

 29. VRACHTWAGEN MET DREK

  Hoi ik ben de chauffeur van de vrachtwagen met drek die besteld is. Waar moet ik precies wezen ??

 30. Youp

  De leegheid bij de staatsomroep is inderdaad stuitend.
  Het ene kwisje is nog debiliserender dan het andere om het niet te hebben over goedkope shit in die knip en plakprogramma’s zoals deze en zomergasten.
  Het is allemaal bagger van de bovenste plank en elke talkshow weer dezelfde vooringenomen afgepaste gutmenschen en hun cultuur marxisme.
  Voor mij een reden om alles van de staatsomroep voorgoed van mijn TV te bannen.

 31. B

  Dankjewel Jack , ik ga kijken.

 32. Klaas Flink

  Genaaid worden door Anita? En de klacht is?

 33. Gerda

  Ik krijg toch eerder het idee dat hij niet goed heeft nagedacht alvorens te tekenen.
  Blijkbaar was hij zo gretig weer op de buis te komen dat hij te snel ja heeft gezegd.
  Met zijn ervaring, had hij beter moeten weten.

 34. Gerda

  Komma ongepast.

 35. Bertus

  Jack Spijkerman. Dit vindt ik wel de meest waardeloze figuur die ooit in Hilversum heeft rondgelopen. Hij kon zelf helemaal niets, maar had over alle cabaretiers wat te zeggen. Hij meende wel even uit te kunnen maken wie in dat veld mocht werken en wie niet. Als je niet tot zijn favorieten hoorde, of je te origineel was, of te goed en te sterk, dan probeerde hij je op de meest smerige manieren waar je ooit van hebt gehoord, kapot te maken. Dat hij nog voor tv programma´s wordt uitgenodigd· heel veel mensen weten dit.

 36. Wim Lubbers

  Jammer voor Jack, maar Stefano Keizers was al reden genoeg om niet te kijken. Alles wat hij zegt en doet is tot 3 cijfers achter de komma ingestudeerd.

 37. Janneke

  @Bertus, zo iemand heet een psychopaat. En dat is Spijkerman ook. Hij ontleent daar zelfbevesiging aan. Dat gebeurd alleen als je een psychopaat bent. Zo iemand voelt zich dan sterk, en denkt dat hij iemand is, OMDAT hij anderen onterecht stuk maakt. Heel ziek.

 38. Bart

  “Zak Spijkerman is genaaid door Anita W.”

  En nu maar hopen dat Anita de kloten van Zak heeft plat gewalst. Met haar dikke reet.

 39. VRACHTWAGEN MET DREK VOOR SPIJKERMAN

  Hier Arie, de chauffeur van de vrachtwagen met Drek voor Spijkerman. Waar moet ik dit nu precies afleveren, ik wacht al een uur.

 40. Topograaf

  Ik neem aan voor of in zijn (uit)woonhuis of als hij niet thuis is, bij de dichtstbijzijnde homoafwerkplaats.

 41. Winter voor Jack Splinter

  Jack voelde zich flink genaaid, omdat hij op geen enkel tv-fragment mocht voortborduren.
  Vrouwelijke handwerken is ook niks voor mannen met zijn motoriek.
  Hij kan beter met een overmaatse hamer steeds mis slaan en dat noemen spijkers met koppen slaan.

 42. Martosaurus

  Anita is een lekkere milf, ik geef haar een TIEN.

 43. Danielle van de Donk

  Jack Spijkerman is supporter van Ajax: iedereen heeft zijn beperkingen.

 44. Gondorf

  Jack Spijkerman is vergane glorie, net als Ajax.

 45. Dominee Bonk

  Is Jack Spijkerman die eeuwige alcoholist? Zie die opgeblazen rode kop en je weet genoeg. Immer de diep in het glaasje gekeken, dus dat ouwehoert wel door, het beschonken fossiel.

 46. Anbi

  Hij wil weer in het nieuws zijn. Grootste dragonder van Hilversum al vele jaren. Afschuwelijke man. Ooit mee te maken gehad. Een totale verschrikking. Vals, agressief, noem maar op. Nooit zo iets ergs meegemaakt als hij. Met stip.

 47. Bart

  Over het programma TV Toppers zelf heeft Jack Spijkerman helemaal gelijk.

 48. ik allah ben de grootste l

  in de tijd van veronica heeft zij en al die meiden alle kerels gehad die bij veronica werkten . lekker van achteren over de lessenaar .volgens Tineke de nooij

 49. Johanneke van Es

  Het verstand komt met de jaren. Maar klaarblijkelijkniet als je Jack Spijkerman heet.

 50. Wim

  Jack, wat blijf je toch een kleuter.

 51. Wil van Bil

  Zowel Jack als dat onbenullige programma van Witzier kunnen mij en velen met mij gestolen worden.

 52. Annoniemus

  Jack Spijkerman ten voeten uit , hij had ook tijdens de opnamen op kunnen stappen , maar Jack klaagt liever achteraf “Steen en Been !

 53. Squareyes

  @Willem Raaf. Weet niet wie je bent Willem Raaf maar je slaat “de spijker op zijn kop” met je vlammende betoog, die te intelligent en doordacht is om op deze site ook maar enige aandacht te krijgen en verloren gaat tussen de nietszeggende, leeghoofdige reacties van het tokkie volk.

 54. Van Halen

  Daar zit je dan met een bak ellende voor je 750 euro bruto.

 55. kijkers12345678@9

  Een intens nare leugenachtihe talentloze man. Huichehelaar ook

 56. fainted

  Waarom wordt dit zure en verlepte veenlijk die voor het geld van Talpa koos nog in tv programma’s uitgenodigd?

 57. Teuntje

  Over Meiland 3 die aan een muur aan het krabben zijn mooi gezegd over de leegheid van SBS en RTL idd

 58. 9

  @squareyes,

  Het is een betoog DAT. Niet die.
  Erg intelligent lijk je me zelf nou ook niet echt.

 59. HadieDave

  Het Talpa-promotie-filmpje waarin Jack Spiekerman in een patserige doch foeilelijke Porche op een grindpad een dot gas geeft, staat mij nog bij. Dat is Jack.

 60. Rijdende Rechtert

  Engnek Jack is een lul en Anita een stijve hark zonder charme! Skip ze allebei gewoon!

 61. Rukkende Linkert

  Dat maakt de bond wel uit!

 62. A. Tempelman

  Jack heeft groot gelijk. Het is een fragmentenkijkdoos met bekende Nederlanders. Zomerramsj.

 63. Onze Held Geert

  Ach die zure Jack, in dat café in Utreg al een keer geschreeuwd dat het een lul is.
  Ik vind persoonlijk Meijland muurtje krabben niks, maar wat die zak ertegenover zet … freek de lul met een tas op zn kop.
  Stelletje linkse zelfingenomen klootzakjes.
  Dat walgelijke fragment met die kabouter en die kont… hahaha wat hebben we gelachen ….. pfff hou toch op … walgelijk en allemaal dik in de subsidie …
  Oh wacht ff, de kabouter was Jack en de kont van ome John hahaha, dan is het wel leuk…. wat een zak , hoop dat Mathijs straks 2 miljoen kijkers trekt en dat het wel grappig is .

 64. Trudy Steutel-Donker

  Jack heeft het over dat hij genaaid is door Anita Witzier, hij is zeker vergeten wat hij zijn collega’s van kopspijkers heeft geflikt. En maar schoppen op zijn collega’s en zelf de toffe intelligente peer uithangen. Of je een programma nou wel of niet goed vindt, je collega’s zeik je niet af. O ja Jack de intelligentie zit niet in jou maar in de kijker.

 65. 😷Paulus

  😷Dacht dat die Jack Spijkerman al in een bejaarde tehuis zat. Niet dus! Geen hond die naar hem kijkt.Is een bejaarde kwal. Not amusing. Laat de jongeren het overnemen, en de bejaarde hondenkop naar huis sturen.

 66. 14

  Jack S. die het heeft over genaaid zijn door iemand…Echt de giller van het jaar dit. Als er IEMAND is die andere mensen doorlopend en uitsluitend heeft genaaid, is het Jack S. zelf. Hij is uiterst kwaadaardig. Zijn probleem is dat hij niets anders kan, hij heeft geen enkel talent, kan niets. DUS haalt hij continue anderen naar beneden in de hoop dat hij dan zelf wat lijkt. En daarin is hij al tientallen jaren verschrikkelijk kwaadaardig. Dat zoiets nog steeds in de media voorkomt…Dan zijn de media zelf blijkbaar ook niet OK.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.