Show-slijmballen Evert en Patty prijzen Connie

Evert Santegoeds en Patty Brard zijn veruit de saaiste deskundigen van Shownieuws. Waar Bart Ettekoven en Guido den Aantrekker achter de desk regelmatig voor een kritische en vileine noot zorgen, leiden de uitzendingen met Evert en Patty tot gapen voor de buis: het is altijd ja en amen. Gisteren was het weer zo ver: nadat eerst uitgebreid Wendy van Dijks Disq-straatje werd schoongeveegd, besloten ze daarna de ontspoorde Connie Witteman de hemel in te prijzen.

Dat klasse niet te koop is, heeft Connie deze week weer eens uitgebreid bewezen: op een schaamteloze wijze ging ze op haar Instagram tekeer tegen Bart Ettekoven, hun eigen collega bij Shownieuws. Van zulk lelijk gedrag kun je moeiteloos een smeuïg item maken, maar die kans lieten Evert en Patty liggen.

Evert en Patty oreerden minutenlang dat ze de Instagram-bezigheden van Connie zo knap vinden. “Het is een enorm succes“, zei Evert. “Ik denk dat zij, met alle respect, wel de oudste, succesvolle vlogster van in elk geval Nederland is en dat heeft zij heel goed gedaan. Maar het is ook vrij belastend. Elke dag moet ze presteren. Ik heb het zelf met die krantenpagina, je moet elke dag wat hebben.”

Patty: “Ik kan me ook wel voorstellen dat zij in al haar perfectie – want ze ziet er altijd perfect uit in haar vlogs – heel veel stress heeft. Je moet elke dag wat nieuws verzinnen. Misschien moet ze er af en toe een dagje tussenuit knijpen.”

Voor het eerst werd ook nog even de Connie-Bart-rel aangestipt. Evert: “Er was natuurlijk de afgelopen week enige opwinding tussen Connie en onze collega hier, Bart Ettekoven. Die heeft daar tot nu toe niet heel erg op gereageerd. Wij leven van de rellen, dus hij zal daar best wel tegen kunnen. Daar ga ik wel vanuit tenminste. Connie is ook niet in haar eerste relletje gestikt.”

De komende weken gaat Connie op Insta-vakantie. “Nu even rust in de tent en dan gaat ze over een tijdje weer positief de dag door. Dat past bij haar, want het is wel een heel succesvol project“, aldus Evert.

Patty: “Nou, gezellig!

Gaap.

Lees ook:
Connie dumpt Insta-hubby: ‘Artistieke verschillen’ (17 juni)
Connie Witteman over de zeik na kritiek Bart Ettekoven (15 juli)
Connie heeft ‘enorme heibel’ met ex-Insta-hubby Rick (20 juli)
Connie springt uit haar vel: ‘Bart Ettekoven is Pinokkio’ (22 juli)
Connie gaat écht los: ‘Bart gaf zaad aan schoonma!’ (23 juli)
Bart Ettekoven geeft Connie Witteman silent treatment (25 juli)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen